• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 19 Februari från Bergsåker - "Trots bevisad form så det blir ingen walk in the park denna gång”

V75 tips » Lördagen 19 Februari från Bergsåker - "Trots bevisad form så det blir ingen walk in the park denna gång”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 19 februari från Bergsåker! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiska fina lopp.

Förra helgen prickade vi in två fina system och det var Stenbergs Fräckis samt Stenbergs Buffé som satt på facit den gången. Utdelningen blev nästan 1000kr/andel samt 2000kr/andel och otroligt kul att dela detta med er följare!

Tack snälla för alla glada tillrop, för det är det som gör detta så otroligt roligt! 

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag. 


NU KÖR VI

🔩 Omgångens spik

 • 6 Ble du Gers

💥 Omgångens skräll

 • 11 Izor Sisu

V75-analys :

  • V75-1

  Vi inleder omgången med lopp från Klass I över distansen 2140m Volt och en på förhand väldigt öppen sådan. Kretsen kring formstarke 12 Ozzy's Melody drog nog inte på smilbanden när spårlottningen var klar och från detta utgångsläge krävs det en hel del tur för att komma till. Erik Adielsson är dock skicklig från dessa lägen och kanske kan han trolla till det ändå? Hästen har i vilket fall toppform för dagen och är bra för klassen. 2 Correct WF var lite blekare senast kontra insatsen näst senast och frågetecken kring formen för dagen där? Gynnas kanske dock mer av distansen nu? 6 Secondary Stall galopperade senast med 100m kvar, men innan dess såg han ruggigt fin ut tycker jag. Står dock lite väl hårt inne i klassen, men det kan kanske bli tidig ledning denna gång och då ska man räknas. 5 Graces Candy får Örjan Kihlström i vagnen till denna start och dessa två har fungerat väl ihop tidigare! 

   Rank: 12-2-5-6-8-10-4-1-9-3-11-7

   • V75-2

   Klass II stundar och här anser jag att det är en favorit i fara i ett väldigt öppet lopp. 9 Parveny är favorit och var obesegrad inför senaste starten. Tyvärr kom han aldrig in i loppet och den starten tror jag alla kring kretsen av hästen helst bara vill glömma! Det man även ska ta med sig är att hästen är minst rutinerad i fältet och det tillsammans med bakspår känns aningen tufft? Vill lyfta fram några andra kusar istället som jag har minst lika god tro till och först väljer jag att nämna 11 Izor Sisu, som ska bli spännande att se nu med lopp i kroppen. Stallet låter nöjda för dagen och man räknar med en insats som ska leda till en framskjuten placering. 5 Bank Blow har visat riktigt fina resurser tidigare och densamma gäller 7 Kee Keeper. Klass II brukar generera skrällar och även en sån som 6 Rulle Roc ska nämnas och blir spännande att se med en amerikansk sulky till denna start! Här målar vi på! 

   Rank: 5-11-9-4-1-7-6-2-10-3-8-12

   • V75-3

   9 Phoenix Photo har sätt smått fantastiskt ut i sina två starter efter uppehåll och avslutningen man stod för näst senast var lysande. Senast vann hästen väldigt enkelt utvändigt om ledaren och formen är på topp för dagen. Nu vankas det kort distans för första gången och det ställer såklart och del frågor om det är en fördel eller nackdel? Man möter även ganska tufft motstånd med flera hästar som har bevisad form så det blir ingen "Walk in the park" denna gång! 10 Eddy West ska räknas tidigt och är riktigt bra när han tävlar på topp. 11 Dark Roadster gör sällan en dålig insats och avlutar vasst med rätt ryggar. 6 Xanthis Coktail har vi även här en kuse som står för goda insatser om vartannat och belönades senast med en ny etta i raden. 

   Rank: 9-11-10-6-1-3-4-7-8-2-5-12

   • V75-4

   Här får vi se toppstammade 8 Fabulous Pellini återigen och i ett väldigt ojämnt stolopp tycker jag det är en befogad favorit och ett tänkbart spikförslag. Senast gjorde helsystern till Readly Express debut för Daniel Wäjersten och som hon såg ut i överlägsen stil och är det samma intryck denna gång så att jag tror att hästen sköljer detta motstånd tämligen enkelt. Letar man motbud så låter det bra kring 13 Quarcia och uppgiften denna gång ser snarlik ut som nästa senast då hon segrade på V75. Vill man ha hängslen och livrem så låser man loppet på dessa två anser jag!

   Rank: 8-13-11-4-12-1-3-10-14-6-9-15-7-5-2

   • V75-5

   Ett lopp i Kallblodsdivisionen vankas i den femte avdelningen och vi får sen en befogad favorit i 3 Bellfaks, som verkligen visat upp sin fina kapacitet på slutet. Från detta utgångsläge luktar det tidig ledning och väl där blir det hästen att slå för övriga. På pappret ser man väldigt svårslagen ut och sköter han sig bara så vinner han detta lopp tror jag. Dock är man som sagt inte helt hundra i aktionen alla gånger och då kittlas det i min garderingsnerv. Främst emot tycker jag 10 Troll Solen är och denna kapabla norske gäst har visat kanonform på slutet och har en vass spurt att tillgå. 6 Grisle Odin GL är otroligt stark och tål om det blir tempo på loppet. Lite förvånande dock att hästen galopperade direkt från start senast och det oroar såklart lite grann. Tre hästar räcker långt annars tror jag! 

   Rank: 3-10-6-2-1-5-4-12-7-8-9-11

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ett väldigt roligt lopp i Bronsdivisionen över tre varv stundar och här möts vi av några helt bortglömda hästar. Börjar med att nämna en av mina favorithästar i 8 Huddlestone som nog är i sitt livs form för dagen. Insatserna på slutet har varit smått fantastiska och trots att motståndet hårdnar och utgångsläget inte är det sexigaste så ska man inte stå i endast 5% enligt mig! 1 Chestnut Bojje håller fin form för dagen och hästen gillar lång distans. Robert Bergh lär ej sitta fast här trots att hästen inte är så startsnabb och ekipaget ska räknas. 3 Jacoby Keeper varnade jag för senast och insatsen var bra i skymundan. Kapaciteten håller han och har även en otrolig startsnabbhet. Kanske kan det bli tidig ledning denna gång och då ska det köras så länge lampan lyser! 12 Anchor Man får nu äntligen Örjan Kihlström i vagnen och det kan vara skillnaden för hästen? Jag har jagat denna kuse ett bra tag och tjatat och tjatat om att det vore spännande att få se just Örjan i vagnen. Nu är det äntligen dags och då är man tidig på mina kuponger. 

   Rank: 12-1-8-9-4-3-2-7-6-11-10-5

   V75-7

   Vilken avslutning vi får av denna omgång, med ett lopp i Gulddivisionen och en prissumma på hela 500.000 kronor till vinnaren! Här får vi återigen se Frode Hamres fina 6 Ble Du Gers och nu är det kanske bara så enkelt att dom vinner detta lopp? Senast höll hästen väldigt starkt som tvåa efter en sylvass avslutning och inför det loppet så sades det att det var ett lopp i matchningen inför denna uppgift! Man gynnas kraftigt av den långa distansen och är ett tänkbart singelstreck. 4 Milligan's School gjorde en bättre insats och jag förväntade mig senast och var positiv i skymundan. Det kanske är något på gång där och i så fall är man ett roligt garderingsbud till endast 10% .2 Global Adventure spikade jag senast i GuldfinalenSolvalla (5/2) och det såg upplagt ut på förhand om hästen försvarade sin ledning. Allt gick som förväntat, tills hästen helt plötsligt tvärstannade på upploppet och misären för mina system var ett faktum den gången. Nu anmäler stallet hästen till start igen, så det kanske finns en förklaring till allt och att man fortfarande anser att hästen har form för att slåss om segern? Lurigt är det tycker jag och här gäller det att jaga information innan start!

   Rank: 8-4-2-5-11-8-9-3-1-7-10-12   Dagens Dubbel-tips:

    1. 1 3 8 12

    2.  6 Ble du Gers

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

      Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

      Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

      Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

      Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips