• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75-tips lördag 23 oktober på Örebro - Stjärnan tillbaka och spikas på V75

V75-tips lördag 23 oktober på Örebro - Stjärnan tillbaka och spikas på V75

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 23 oktober från Örebro! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fina lopp från Närke-banan där vi får se Admiral As tillbaka på V75-kupongen igen. Länkar till mina andelar till omgången hittar du längst ner i analysen. 

- I V75-5 ser det ut att vara en lämplig uppgift för 4 Darah Bibo som kommer med åtta segrar på elva försök från tätpositionen. 

🔩 Omgångens spik

 • Admiral As 

💥 Omgångens skräll

 • 11 Bon Bini

V75-analysen:

  • V75-1 

  11 Admiral As fick vi ej se under lördagens V75-omgång och det pågrund av att han ansågs för överlägsen övriga i det fältet. Men det skulle visa sig (vilket jag tycker är bra) att så ej var fallet och efter en tidig galopp så var dagen över den gången för Reijo Liljendahls stjärna. Trav är trav och allt kan hända oavsett favoritskap fick vi bevittna. Olycksfall i arbetet hette det efteråt ifrån tränare och kusk och dags för snabb revansch denna lördag. Jag tror 11 Admiral As är överlägsen detta fält felfri och det trots bakspåret och är såklart en tänkbar spik. För inte galopperar den bort sig två gånger i följd? Vill man gardera så varnar jag främst för två hästar och det i form av 3 Emoji som nog är fältets näst bästa häst och kommer från en stark insats senast i Norge som trea. Den andra hästen som förtjänar ett omnämnande är 2 Beartime som verkligen förtjänar en seger!

   Rank: 11-3-5-2-4-1-10-12-6-8-9-7

   • V75-2

   Ett lopp i den lägsta klassen stundar och ett på förhand oerhört öppet voltstartslopp. I skrivande stund har jag tagit fram den bredaste penseln jag kunde hitta och här gäller det att göra jobbet i arkiven i tid inför lördagen. 7 Prosecco rankar jag i alla fall överst och det är inte enbart på namnet (skämt), utan här är en häst med fin form för dagen. Senast avslutade kusen riktigt bra som tvåa och näst senast vann han ifrån tätposition. Hästen skulle gynnas kraftigt vid en ledarposition även här, men det finns stor risk för svar invändigt och resan kan bli dryg. 3 Majestic Up måste jag bara ha med och denna kapable kuse var tvåa bakom Megamonstret Calgary Games för fem starter sedan. Bara det säger att hästen besitter en enorm kapacitet! Läget blev bra denna gång och nu med Mats E Djuse i sulkyn så ser förutsättningarna fantastiskt trevliga ut på förhand. Hästen förtjänar en etta i raden och räknas extremt tidigt. 10 Izor Sisu glöms inte heller bort och såg riktigt fin ut senast. Örjan Kihlström återigen i sulkyn är bara plustecken. Favoriten i skrivande stund är 6 Fighter Simoni, som kommer till start med tre raka segrar i bagaget. Ska absolut räknas men hästen är inte helt att lita på och ska garderas.

   Rank: 7-3-6-2-10-4-9-1-11-8-5-12

   • V75-3

   3 Click Bait ser det på förhand väldigt upplagt ut för här och ett tänkbart spikförslag ifrån mig i nuläget. Hästen stormtrivs i ledningen och från detta utgångsläge så lär han sitta där. Väl i ledningen blir han väldigt svårfångad och får hästen dessutom dämpa tempot en bit så spelar inte distansen någon roll. Jag håller 3 Click Bait bland dom snabbaste i Sverige ifrån start och i detta fält tror jag ingen ger sig in i matchen när bilen släpper! 2 Mellby Free söker nog ryggen på min tipsetta och här har hästen formen på topp för dagen. Blir såklart farlig med luckan inför upploppet och ska med vid gardering. 11 Milliondollarrhyme får en bättre kusk bakom sig denna gång och besitter en ruggig avslutning i loppen. 5 Wild Love är en ruggigt stenhård dam dom även hon ska räknas vid bredare gardering. Uppåtform för dagen har hon och hanterar att gå ute i spåren.

   Rank: 3-2-11-5-4-9-12-1-7-6-10

   • V75-4

   Ett Ungdomslopp och Diamantsto-försök står på tur i den fjärde avdelningen och även här ser det mycket öppet ut på förhand.
   7 Platinum Tile avslutade vasst från rygg ledaren senast och det resulterade i en fin seger. Hästen ser fin ut för dagen, men ifrån ett chansartat innerspår på 20 meter kan det bli svårt? 11 Bon Bini väljer jag istället att lyfta upp och till denna start toppas hon även med Magnus A Djuse i sulkyn. 12 Princess Kloster går ned lite i klass mot vad hon är van vid, men även här så finns det kvaliteter. Vi jagar skräll!

   Rank: 7-13-12-11-10-9-15-5-6-1-2-3-14-8-4

   • V75-5

   Diamantsto-försök får vi även i den femte avdelningen och här ser det på förhand ut som en spets - slutseger för 4 Darah Bibo? Jag tycker i alla fall att hon har en passande uppgift och hästen har ett fint facit med hela åtta segrar på elva försök i ledningen och är väl den troliga ledaren av loppet. Formen är fin för dagen enligt rapporter! 11 Svecak Palema höll fint som tvåa senast och gör sällan ett dåligt lopp felfri och ska räknas tidigt. 9 Zante Grif spikade jag senast, men det fungerade inte alls när det blev barfota runt om den gången. Nu är hästen ute efter snabb revansch och med en lämplig balanskorrigering så kan det vara dags?

   Rank: 4-11-9-5-10-6-2-1-12-8-3-7

   • V75-6

   12 Eros Zola jagar sin sjunde raka seger i detta jämna lopp över lång distans och visst kan det gå trots sitt tråkiga utgångsläge? Spännande att se hur procenten hamnar i detta lopp, för motstånd saknas absolut inte och frågan är om Flemming Jensen löser uppgiften härifrån? Läge att gardera tycker jag och en häst som 3 Mister Donald bör streckas tidigt. Oerhört fin när den går felfri och en ruggigt kapabel femåring för klassen. 10 Moses kan även han väldigt mycket när han tävlar på topp och har hästen en bra dag plockar han tätplatser. Andra som ska räknas är bland annat 2 Frodo S. som lottades till ett smaskigt utgångsläge och 9 Condior var tapper tvåa i en STL-final näst senast.

   Rank: 12-3-10-2-9-7-5-11-4-1-6-8

   • V75-7

   Ett sprinterlopp rundar av denna omgång och här har jag på förhand fastnat för startsnabbe 5 Hipster Am och det trots stentufft motstånd. Jag tror hästen blåser till ledningen och väl där kör man så länge lampan lyser. Formen är fin för dagen, distansen är enbart plus och jag tror dessutom inte att hästen blir favorit. Kul idé! 12 Vice Versa Diamant är värsta motbudet, trots bricka 12. Men hästen besitter oerhörda fartresurser inombords och kanske till och med bästa hästen i fältet? Travet har sett förbättrat ut på slutet och då har man även vunnit obesvärat dom gångerna. Tre raka segrar stoltserar kusen med, men det gäller att det blir tempo på tillställningen och att kusken kör i tid! 3 B.G.Pastor Jonte är den roliga i avslutningen och nu med lopp i kroppen efter debuten hos Flemming Jensen så lär man vara förbättrad. Vanlig vagn denna gång garanterar nog en bättre stil och ekipaget ska räknas!

   Rank: 5-12-3-2-1-9-4-7-8-10-6-11


    Dagens Dubbel-tips:

   1. 12 Eros Zola
   2. 3,5,12
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

     Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

     Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

     Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

     Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

     Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

     Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips