• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 26 Mars från Solvalla - "Utrustningsändringarna talar sitt tydliga språk”

V75 tips » Lördagen 26 Mars från Solvalla - "Utrustningsändringarna talar sitt tydliga språk”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 26 Mars från Solvalla! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.


Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 2 Who´s Who

💥 Omgångens skräll

 • 8 Saga Doc

"Från ett perfekt startspår så ska detta vara en straffspark utan målvakt i mina ögon."

V75-analys :

  • V75-1

  STL-finalerSolvalla är alltid något speciellt med och vi kommer bjudas på rejäla fighter i sju lopp. Vi inleder med finalen i Klass I, där 1 Borups Tornado blir favoriten att syna i nuläget. Insatsen senast var klart förbättrade och utrustningsändringarna den gången slog väl ut. Dock är frågan vart Ulf Ohlsson landar från start? Hästen är helt okey ut, men jag tror ändå det blir svårt att hålla ledningen och stor risk för trafikproblem! 7 Namur måste jag nämna som tidig utmanare och hästen är rejäl av sig. 10 Fenix Brick gynnas av eventuell körning och lever på sin styrka. 2 Alert Kronos öppnar raskt och kommer till start med fyra segrar på sina fem senaste starter och ska räknas. Nu även anmäld med amerikansk bike och barfota runt om. 5 Digital Indy bortglömd med sina 5% i nuläget och har fin form för dagen! 

   Rank: 1-7-2-10-3-4-9-6-5-8-11-12

   • V75-2

   Klass II och en oerhört öppen final väntar i den andra avdelningen, vilket även märks på streckfördelningen i skrivande stund. 3 Il Forte smällde till med en rejäl smällkaramell senast vid segern till över 70x insatsen. Hästen rusade på i högt tempo från tätpositionen och rann undan väldigt enkelt. Håller Oscar Ginman ihop travet på hästen så tror jag att 2140 meter ska fungera bra och farlig att nonchalera. 5 Darlington Fame har utvecklats oerhört starkt på slutet och insatsen senast visade att formen är på ingång, efter att ha avslutat vasst till seger från svårt läge. 1 Global Bodyguard är ruskigt effektiv från start och kan få en smaskig position härifrån och ska räknas och likaså gäller tappre 2 Hobart, som har toppform för dagen!  

   Rank: 3-5-1-2-9-7-4-8-6-11-10-12

   • V75-3

   Gulddivisionen är snuskigt ojämn denna gång och säkert omgångens mest ojämna lopp på förhand med en stor favorit som jag har oerhört svårt att se förlora. 2 Who’s Who är det såklart jag syftar på och denna klassiga sort stod för en strålande comeback senast. Formen lär ej vara sämre inför denna uppgift och från ett perfekt startspår så ska detta vara en straffspark utan målvakt i mina ögon. Letar man motbud så är det väl endast 4 Upstate Face med årsdebuten avklarad som ska ha en liten chans, men med tanke på att man ser ut att spara barfotakörningen ett tag till, så blir det nog svårt att slå favoriten. BANK! 

   Rank: 2-4-11-1-6-9-3-5-10-12-7-8

   • V75-4

   Ett försök i Stoeliten över kort distans, där jag har hittat ett starkt lås på förhand i 6 Dear Friend och 5 Kali Smart. Vi börjar med den förstnämnde som jag väljer att sätta överst i min rank. Hästen vann oerhört enkelt från spets senast i sin återkomst på svensk mark och intrycket var strålande. Dock ska man ta med sig att loppet var ganska billigt och det hårdnar till rejält denna gång. Då 6 Dear Friend öppnar raskt så finns det en chans till tidig ledning och då tror jag loppet är över. 5 Kali Smart får man dock inte nonchalera helt och även denna kuse är enormt kvick första 200 metrarna. Hästen utvecklades rejält förra året och kanske är hon ett av landets bästa ston när vi summerar denna säsong? Barfota runt om är det anmält direkt i årsdebuten och det tyder såklart på att stallet vill gasa. På förhand en härlig kamp dessa två emellan och jag låser i nuläget! 

   Rank: 6-5-2-9-11-3-4-10-8-12-1

   • V75-5

   Final i Silverdivisionen och ytterligare ett spikförslag som jag tror blir väldigt svårslagen i 5 Phoenix Photo. Hästen stod för en bra avslutning som trea senast och har matchats hit. Nu är han dessutom anmäld med amerikansk vagn för första gången samt barfota runt om för andra gången i karriären och jag tycker detta talar sitt tydliga språk för vad stallet vill. Slår allt väl ut blir hästen oerhört svårstoppad och jag tror vi kommer bjudas på en rejäl uppvisning. Vill man gardera så är det i mina ögon endast två motbud och det i form av 7 Eddy West, som är kraftigt gynnad av att få dansa barfota runt om och 11 Unico Broline som trots sitt osexiga utgångsläge blir jobbig att rata helt! 

   Rank: 5-11-7-2-3-4-1-10-6-8-12-9

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Final i Diamanstoet och inledningen av Dagens Dubbel väntar i den sjätte avdelningen, som på förhand ser väldigt öppen ut. 3 Laferrari Dimanche har jag fastnat för och det är en ganska så rejäl häst som kan räcka hela vägen om hästen kan trava en låg 14-tid. 8 Saga Doc är en annan kuse jag gillar och som ser ut att bli rejält bortglömd i nuläget till endast 1%. Hästen har ej vunnit på ett tag, men avslutar alltid otroligt bra och insatsen som trea senast tyckte jag var rejält positiv! 14 Devs Daffodil står lite tuffare till denna gång en om man ser till segern näst senast, men hästen har fortsatt toppform för dagen och besitter en rejäl avslutning. Flemming Jensen har fina 15 Eenymeenyminymoedk till start och denna kuse satt fint som spik senast den var ute, då hästen vann lätt trots tung resa.

   Rank: 3-14-15-8-7-1-10-2-5-9-4-6-12-11-13

   V75-7

   Dags att knyta ihop säcken denna lördag och vi gör det med en final i Bronsdivisionen, där det på strecken ser ut att stå mellan två kusar. 10 Amalencius B.B. är svårt att inte sätta som etta för mig och hästen har ett riktigt fint facit med sina elva segrar på 21 försök. Senast fick hästen en rejäl utmaning, men försvarade sig väldigt snyggt och är riktigt bra för klassen. 12 Best Ofdream Trio prenumererar på spår 12 och det är såklart inte det roligaste, men hästen har visat ett enormt kunnande tidigare från just detta läge. Nu tycker jag dock att det är lite kittlande att gardera dessa två hästar, då dom just fått bakspår och jag spekulerar i att det kan bli långt fram till tre andra kusar som jag måste ha med på min lapp. Den formstarka duon i 2 Djokovic och 4 Huddlestone ska räknas tidigt från spännande utgångslägen och 5 Amorcer Levallo var positiv med barfotabalans senast bakom den tidigare nämnda favoritduon senast. 

   Rank: 10-12-2-4-5-8-3-1-7-6-9-11   Dagens Dubbel-tips:

    1. 3 Laferrari Dimanche

    2. 2, 4, 5, 10, 12

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips