• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 19 Mars från Momarken - "Äntligen är favorithästen med i startlistan igen”

V75 tips » Lördagen 19 Mars från Momarken - "Äntligen är favorithästen med i startlistan igen”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 19 Mars från Momarken! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.

En härlig onsdag fick vi bevittna då min rank satt fint och det hela resulterade i full pott på Stenbergs Fräckis och 100kr förvandlades till 2600kr/andel. RIktigt skoj och grattis till alla som var med. 

Nu vankas det Norge och Momarken denna lördag och ni som följer mina spel vet att när grannlandet står som värd så brukar det ge bra avkastning på spelen! 

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 14 Odd Herakles

💥 Omgångens skräll

 • 2 The Baron

"Vem har "bollarna" att svara ut när detta monster till häst avancerar framåt?"

V75-analys :

  • V75-1

  3140m och voltstart inleder denna omgång från grannlandet Norge och vi möts av en ganska klar favorit i urstarke 10 Maestro Crowe. Detta är en riktigt rejäl kuse som helt klart gynnas av distansen och kommer från en imponerande seger senast efter att ha kontrollerat loppet med 1500m kvar. Given tipsetta och spikförslag i min bok. 13 Amazing Warrior ska räknas tidigt vid gardering och här är en häst i toppform för dagen. Iikka Nurmonens Andover Hall-avkomma har inlett året med två raka segrar och det på ett övertygande sätt. 7 Cambria är en mycket bra häst för klassen som kommer från en rejäl seger senast från ledningen och med en offensiv kusk i vagnen så kan det bära frukt om dessa når tätpositionen. 14 Oracle Tile vurmar jag ofta för och insatsen senast var helt okey i skymundan. Hästen besitter kapacitet och får ej räknas bort helt vid gardering. Vill även nämna hästarna, 3 Gitan de Touchyvon samt 9 Ian B.R. som är oerhört bortglömda på förhand! 

   Rank: 10-13-7-14-3-9-8-1-4-2-11-6-5-15-12

   • V75-2

   Ett lopp i Klass II och allt för oftast ett öppet och klurigt sådant som kräver sina streck. 2 Open Sky är favoriten att syna och hästen besitter ett enormt kunnande för klassen. Dock är man inte helt att lita på och det har blivit oerhört många galopper på slutet. Felfri så sitter ekipaget i spets och kan leda hela vägen, men detta är ingen jag litar på alls utan här ska vi gardera!  Jag gör det främst med 9 Velten Swarovski som är på tok för lite spelad i nuläget med sina 11% och det trots sina enorma prestationer under sina fyra Sverigebesök hittills. En oerhört läcker travare som har på tok för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och i min värld kanske man till och med ska vara favorit? 3 Fighter Vang har megaform för dagen med fyra segrar under sina fem senaste lopp och trots hårdare motstånd en tidigare så ska man räknas. 6 Difficult Ways är en oerhört komplett kuse som besitter både en startsnabbhet och en enorm styrka. Det gör att hästen tål flera olika scenarion och om det skulle strula för förhandsfavoriten så kan Per Oleg Midtfjeld mycket väl vara den tidiga ledaren av loppet. 10 Global Bodyguard nämner jag också och det trots att han inte fått till det på V75 en så länge. En väldigt lovande femåring som gick i mål senast med krafter sparat. Dock ska man ta i beaktning att hästen tagit fyra av karriärens fem segrar från tätposition och det är ju knappast en position man sitter i denna gång! 

   Rank: 9-6-3-2-10-1-5-7-12-4-8-11

   • V75-3

   Omgångens största favorit ska ut i den tredje avdelningen och det är ingen mindre en kallblodstjärnan 14 Odd Herakles. En topphäst med ett enormt facit och ett riktigt unikum. Frågan är om det bara är så enkelt att spika och gå vidare, för vem har "bollarna" att svara ut när detta monster till häst avancerar fram för att överta ledningen? Nae, jag slösar inte strecken i nuläget utan jag bankar denna otroliga kuse! 

   Rank: 14-10-15-6-11-13-12-3-2-8-1-4-9-5


   • V75-4

   12 Namanga Bo är ett annats spikförslag i skrivande stund från mig och i ett öppet stolopp kan det vara värt att ta ställning? Hästen är i grunden bäst i fältet och vann i fjol det tyska Breeders Crown och man spås en ljus framtid inom travet. Motståndet ska inte skrämmas överhuvudtaget och skicklige Eirik Höitomt är ingen duvunge i sammanhanget. Där bakom är det som sagt väldigt öppet och det krävs en stor pensel om man garderar. 6 Bahama Passion har nu årsdebuten avklarad och lär vara förbättrad i och med den. Kvalade ifjol in till en Breeders Crown-final och stallet är uppåt. 14 Delight Classic vill jag nämna som smällkaramell och en häst som alltid gör sitt bästa i loppen. Tyvärr ett osexigt utgångsläge, men med minsta klaff fäller hästen många och man ska även ta med sig att hon trivs ypperligt på Momarken

   Rank: 12-6-5-11-7-3-8-14-2-1-4-10-9-13

   • V75-5

   2 The Baron har på förhand en fin uppgift framför sig i detta Klass I-lopp och som jag läser loppet så sitter man i tidig ledning och till endast 6% i skrivande stund är detta ett rejält fynd. Motståndsmässigt är inget som skrämmer och rolig chansspik om procenten står sig under 10%8 A Perfect Dutchess kommer till start med fantastiska sex raka segrar i bagaget och hästen spås en spännande framtid. Här lär det bli en offensiv styrning från Frode Hamre ganska omgående är känslan och trots sitt lite bökiga utgångsläge så ska denna talang räknas. 3 Present Tile har två segrar och en tredjeplats hittills i år och insatsen senast var riktigt stark efter att ha tvingats gå först i tredjespår under slutrundan. 11 Elegant C N såg smällfin ut senast med barfotabalans, men tyvärr ett urtråkigt utgångsläge denna gång. Formen är dock på topp och med rätt ryggar under slutrundan så blir han att räkna med ändå tror jag. Måste även nämna 9 Only Be Kind To Me som nu äntligen ska dansa barfota runt om igen och fick ett smaskigt smygläge. Årets första genomkörare är avklarad och nu lär man vara vässad rejält för en bra prestation. 4% är ett fynd! 

   Rank: 2-8-3-11-9-4-7-1-10-12-6-5

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Gulddivisionen nalkas och ni som följer mig och läser mina analyser kan nog ana vem jag kommer skriva upp i denna avdelning! 8 Floris Baldwin kan jag inte få nog av och hästen har länge letat efter den där ruggiga formen som jag vet att man besitter. Insatsen senast tydde på att det är någonting på gång efter att ha avslutat sylvasst från kön bakom blandannat segrande Ble du Gers. Fem raka tredjeplatser är lite unikt tror jag, men snart sitter ettan i raden och då ska jag vara där och ta betalt i luckan. Spår åtta tyder nog på en lugn start för att spara sitt krut inför slutvarvet och vi vet sedan tidigare vilken slutrökare hästen besitter och på pappret är detta enligt mig tveklöst bästa hästen. 2 Chapuy hade haft en helt annan plats i listan om utgångsläget varit annorlunda. Nu lottades man till ett fint spår två och det ser upplagt ut för spets för Åke Lindblom, och väl där så ska man stanna hela vägen är taktiken. Nu rycker man samtliga skorna och med den balansen så har faktiskt hästens nio snabbaste segertider kommit. Man ska dock ta med sig att detta blir faktiskt första utlandsresan för Chapuy och hur tar man detta månntro? 4 Bill's Man har haft väldigt svårt att sätta mulen först de senaste säsongerna och senast såg det ut att bli en gloria, men hade inget att svara med när stallkompisen Ble du Gers kom farande. 1 Upper Face nämner jag med tidigt och detta är en häst som stallet håller högt. Senast avgjorde man enkelt efter fin resa och när han väl tävlar på topp så är man ruggigt bra. Barfota runt om denna gång ser jag som stora plus, för vi vet ju sedan tidigare vilken effekt detta bruka ge på Kolgjinis hästar när de tävlat med skorna på ett tag.

   Rank: 8-2-1-4-5-6-10-7-3-9

   V75-7

   Dags att knyta ihop säcken och vi gör det med ett lopp i Bronsdivisionen, där jag i nuläget låser loppet på tre kusar. 1 Strong Heartbeat hamnar överst hos mig och denna klassiga kuse är riktigt snabb ut när han väl fungerar. Insatsen senast var dock försämrad och trots ledning så såg han väldigt blek ut tyckte jag. Vid sunda vätskor kan detta vara spets och slut, men med tanke på senast så måste jag gardera. Plus däremot att det blir barfota fram och jänkarvagn nu. 4 Hulken Sisu är en rejäl häst som i sina bästa stunder kan vara otroligt bra. Hästen är väl värd en etta i raden och den kommer komma i vilken start som helst nu är känslan. Att chefen själv, Frode Hamre styr skutan denna gång ser jag bara som plus och med rätt resa fäller dom många tillsammans. Sista strecket landar i Finske gästen 2 Bismarck Comery, som är en riktig fighter som har formen helt på topp inför denna uppgift. Då han besitter en startsnabbhet, så ser det upplagt ut för en fin resa!

   Rank: 1-4-2-7-9-5-12-11-3-10-6-8   Dagens Dubbel-tips:

    1. 8 Floris Baldwin

    2. 1-2-4

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

      Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

      Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

      Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips