• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 12 Mars från Åby - "Spiken leker med Guldhästar hemma på gården”

V75 tips » Lördagen 12 Mars från Åby - "Spiken leker med Guldhästar hemma på gården”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 12 Mars från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 6 Amalencius B.B.

💥 Omgångens skräll

 • 4 Baritone Artist

"Övriga ska vara riktigt bra när kusken väl trycker till pedalen från rygg ledaren"

V75-analys :

  • V75-1

  Ett lopp i Stoeliten ska avgöras i den inledande avledningen och vi möts bland annat av en favorit i nuläget i rutinerade 6 Dear Friend. Den numera nioåriga damen tar sig an några yngre och lovande hästar och efter flertalet godkända insatser på Vincennes stentuffa oval så ska det normalt sett vara en passande uppgift denna gång och ett tänkbart spikfärslag. Främsta utmanarna årsdebuterar och svårt att sia om form för dagen där, men vill nämna hästarna 1 Global Brilliance som är riktigt startsnabb och lär få en fin resa härifrån. En annan tidig utmanare är Flemming Jensens, 10 Carnai Sensei, som maxas med barfotabalans och amerikansk bike till denna start. Med rätt ryggar och tempo på tillställningen så bjuds hästen in i kampen. 5 Red Lady Express tycker jag streckas för hårt i nuläget och rankar ner denne. Hästen tjänade fina slantar i fjol i treåringslopp och nu vankas det årsdebut samt mot äldre hästar ställer flera frågor från mig? 

   Rank: 6-1-10-5-7-9-2-8-3-4

   • V75-2

   Ett riktigt öppet lopp i Klass I över lång distans tuggar vi i oss i den andra avdelningen och här har jag väldigt svårt att hitta en förstahäst i rankingen. Tillslut landade jag ändå i Ola Karlssons, 1 Digital Indy som visade en härlig inställning vid segern senast. Hästen trivs på distansen och här finns möjligheterna till en fin resa på innersniffen. 5 Borups Tornado ska bli spännande att se i denna start, då hästen är anmäld barfota runt om för första gången och kusen besitter bra kapacitet för klassen. Blir det tempo på tillställningen finns det två rackare jag vill nämna och det i 7 Hemisphere och 10 Kosgi som båda har en vass avslutning att tillgå! 

   Rank: 1-5-9-7-10-8-6-12-2-11-4-3

   • V75-3

   Ett lopp i Gulddivisionen och det över kort distans nalkas och kanske är det bara så att Frode Hamres formtoppade 10 Stoletheshow bara vinner denna gång? Hästen spurtade storstilat in som tvåa senast och som den utvecklas hos Stall Hamre! Tidig spikidé, men det får inte sticka iväg alltför mycket i procenten! 4 Disco Volante har påförhand passande förutsättningar, men här är det frågetecken kring formen då hästen var alldeles för dålig senast. Läge såklart för ledningen här, men är han att lita på? 6 Hazard Boko gillar jag, men var struken efter senast och det gillas såklart inte. Vi får se två årsdebutanter i 5 Harran Boko och 7 Upstate Face, men det är som sagt första starten för året och tveksamheter kring om dessa två kapabla herrar saknar tempo för att segra domgående? 

   Rank: 10-4-6-5-7-11-3-9-8-1-2

   • V75-4

   Sto- och lärlingslopp stundar och här kanske vi kan få till en smällkaramell, då loppet ser öppet och svårlöst ut på förhand. 12% i skrivande stund är 10 Diverity Pellini streckad på och här väljer jag att sätta henne etta i rankingen. Duktige Marc Elias styr skutan denna gång och hästen är anmäld barfota runt om för första gången. Hästen står på tur efter flera vassa insatser och ett fräckt drag! 13 Genie Am besitter en sylvass spurt och har nu lopp i kroppen inför denna uppgift. Även här har vi en duktig kusk i vagnen i Andreas Lövdal och med rätt ryggar sänker man många. Favoriten 9 Donna tycker jag är en märklig favorit och det trots dennes insats senast. Orutinen lös igenom sist tyckte jag och hon såg väldigt hetsig och spänd ut då. Lägg även till att hon står tufft inne i loppet, så har jag tillräckligt med faktorer för att ranka ner ekipaget! 3 Magical Mile ska dansa barfota runt om för första gången och känns spännande till endast 10% och Victor Rosleff älskar ju dessa förutsättningar på Åby och styr skutan för första gången. 

   Rank:10-13-3-9-1-8-4-14-5-6-15-2-7-12-11

   • V75-5

   Bronsdivisionen stundar och här har jag min tidiga "bästa spik" i omgången, när Timo Nurmos plockar ut 6 Amalencius B.B. igen. Här finns det en enorm kapacitet och trots att man går upp i klass, så är det inget som kommer märkas är min känsla. Hästen tog två V75-segrar under vintern och till denna start rycks även samtliga skor. När väl Örjan Kihlström trycker till så sitter ekipaget i tätpositionen och väl där finns det inte att dom tappar segern. Spets - Slut! Letar man gardering så bör 4 Bravo Sabotage nämnas, då det är den tidiga ledaren av loppet. Jag tror som sagt ändå att Markus B Svedberg släpper och landar således i en perfekt rygg inför kommande open-stretch. Admir Zukanovics12 Best Of Dream Trio kommer från seger i sin Sverigedebut och det trots en galopp. Osexigt utgångsläge även denna gång och går upp i klass, men gynnas av tempo och kan hamna bland de tre främsta!  

   Rank: 6-4-12-11-2-10-3-1-9-5-8-7

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ett väldigt roligt och öppet stolopp i den sjätte avdelningen tillika Dagens Dubbels första och här kryllar det av röda markeringar i startlistan, då det är flera kusar som plockar samtliga skor för första gången. 1 Sanibel kommer med två imponerande segrar i bagaget och senast oerhört enkelt från ledningen. Dock stentufft motstånd denna gång och hästen har tjänat snabba pengar i och med segrarna på slutet. Litet minus att man är tränarkörd denna gång kan jag tycka med. 2 Honesty inledde lika bra som den avslutade fjolåret och det med seger och kommer få en fin resa härifrån. 15 Nina Ginto har stått för ruggiga insatser på slutet och är fortsatt obesegrad hittills under 2022. Nu flyger skorna all världens väg och det har visat sig tidigare vara lyckosamt. Nämner även 5 Love You Sweden som jagar sin femte raka seger i regi Robert Bergh och är fortsatt obesegrad där. 11 Use Face får heller inte nonchaleras och som ni märker så kommer jag gardera brett här!  

   Rank: 15-2-1-11-9-5-3-7-14-8-13-6-4-10-12

   V75-7

   Dags att runda av denna omgång och vi gör det med ett lopp i Silverdivisionen och där 5 Sweetman är ute efter snabb revansch efter senast, då hästen var chanslös på ledningen och fick tillslut komma ner bakom ledaren efter ett rejält försök. Hästen gick i mål med mängder sparat och kanske var detta genomköraren som man behövde inför denna start och på förhand ser det såklart upplagt ut att hamna i tidig ledning denna gång? Väl i en eventuell ledning så är hästen oerhört effektiv och visst kan det räcka hela vägen? Jag har dock tre kusar till jag bara måste ha med och först och främst vill jag nämna megaskrällen 4 Baritone Artist. Jag tror denne kommer landa i rygg på ledaren och efter att få "vila" i rygg där fram till upploppet nalkas så ska övriga vara bra när Markus B Svedberg trycker till via stretchen! 11 Phoenix Photo visade en ruggig inställning senast och hästen är stentuff. Örjan Kihlström vet när han ska trycka på pedalen och trots utgångsläget så ska man räknas. Sist men inte minst nämner jag även 10 Unico Broline som kommer till start med formen på topp.  

   Rank: 4-5-11-10-3-2-9-6-7-1-8-12   Dagens Dubbel-tips:

    1. 15 Nina Ginto

    2. 4-5-10-11

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips