• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 5 Mars från Kalmar - "Åttaåringen har toppchans i sin årsdebut”

V75 tips » Lördagen 5 Mars från Kalmar - "Åttaåringen har toppchans i sin årsdebut”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 5 Mars från Kalmar! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 2 Boston Trio

💥 Omgångens skräll

 • 4 Mamaneedshismoney

"Hästen står perfekt inne i loppet och ni som såg hur bra stallkamraten var senast, så kan vi nog räkna med att denna kuse har för lite pengar på sig sätt till sin kapacitet".

V75-analys :

  • V75-1

  Vi inleder omgången med ett lopp i Bronsdivisionen och det är även årets första V75-lopp där det är tillåtet att köra hästarna barfota. Det är lång distans och voltstart och min vinnare tror jag är 3 Strong Heartbeat. Denna häst kommer från en säker seger från ledningen senast på V75 och Jörgen Westholm låter väldigt uppåt för dagen inför denna uppgift. Örjan Kihlström har styrt skutan en tidigare gång och det resulterade i seger. Främst emot på förhand tycker jag 4 Anchor Man är och nu ska hästen även få gå barfota runt om igen. Troels Andersen är tillbaka i sulkyn och utgångsläget blev bra. Övriga hästar i fältet tror jag inte har så mycket att hämta vad gäller segerchans! 

   Rank: 3-4-2-7-1-5-9-8-6-12-10-11

   • V75-2

   Klass II är alltid roligt att analysera och det genererar ofta i spelvärda streck. 3 High Line Pellini ser ut att bli hårt betrodd på förhand och denna helbror till Readly Express och Fabulous Pellinis är riktigt bra. Han kommer till start med två enkla spetssegrar i följd och vad gäller motståndet så ska man räknas tidigt helt klart. Det man ska tänka på är att hästen gör debut på distansen. 5 Inspiration avslutade riktigt bra bakom senast och ska tas på allvar denna gång. 1 Puycheric Wine gör en spännande start med barfota runt om för första gången i karriären. 4 Mamaneedshismoney är ruskigt tuff och obesegrad barfota runt om efter två starter. Nu får man återigen möjligheten och går såklart för tredje raka. 7 Denarius får ej glömmas bort och denna startraket kommer sitta bra på det omgående. 

   Rank: 3-1-5-4-7-10-11-2-6-9-12

   • V75-3

   Gulddivisionen senast var riktigt tunn på förhand och det tycker jag faktiskt densamma om denna omgångens. 2 Who´s Who ser ut att ha en väldigt bra uppgift på förhand och elithästen ställs inte mot något nämnvärt på pappret. Hästen lottades till ett perfekt utgångsläge denna gång och åttaåringen har toppchans i sin årsdebut. Värt att nämna är att 2 Who´s Who segrade även under V75 i Gulddivisionen i fjolårets lopp, även det i sin årsdebut. 6 Click Bait ska nämnas som tidig utmanare och är på förhand min troliga ledare av loppet. Spännande med Magnus A Djuse för första gången i vagnen och skulle han få dämpa tempot så kanske det kan räcka hela vägen? 

   Rank: 2-6-4-3-7-1-5-8

   • V75-4

   7 Tour Eiffel står riktigt bra inne i propositionen i detta stolopp och den dansktränade kusen har visat fin form på slutet, som inneburit två rejäla spetssegrar. Nu är frågan om hon lyckas nå favoritpositionen och om att det inte blir hästen sårbar. 5 Laferrari Dimanche har visat fina intryck på slutet och får nu Örjan Kihlström i vagnen. Hästen gör sällan ett dåligt lopp och kanske man till och med ska vara favorit på läget? 4 Dior Lilly bör man betala för och få dansa barfota runt om för första gången i karriären vid denna start. En annan kuse jag vill betala för som även den får ryckta skor för första gången är Joakim Elfvings, 3 Cigars Eagle Owlsom har varit ute i tuffa sällskap på slutet och har ett spännande utgångsläge. 

   Rank: 7-5-4-3-8-9-15-12-1-13-2-10-6-14-11

   • V75-5

   Denna veckas Silverdivision innehar en helt fel favorit i mina ögon och här kanske vi har en spelvärd spik i ett aningen ojämnt lopp? 4 A Good Point är endast spelad på 18% i nuläget och således andrahandare, vilket jag tycker är fel. Hästen blandar och ger lite i sina prestationer, men felfritt så tror jag detta är spets - slut? Men här gäller det att försöka läsa mellan raderna vad tränaren Lars I Nilsson tänker på loppet, då han även tränar favoriten i loppet som gärna vill till tät även den? 7 Sweetman är favoriten i nuläget och gynnas av barfotakörningen. Skulle Adrian Kolgjini släppa till tätt så är loppet över tror jag, så det gäller att få fram här hur dom tänker från stallet! 1 Hollywood Star ska nämnas vid och är en fin travare som fått två nyttiga lopp i kroppen på slutet. Ulf Ohlsson kan kanske försöka svara upp ledningen och lyckas man med att så kommer han vara väldigt farlig. 10 The Real Star gynnas av körning på loppet och hängde med bra efter ett lopp i tredje invändigt senast. Tuff uppgift på förhand såklart, men är det någon som kan lösa det är det kanske "Gubben i lådan" i vagnen? 

   Rank: 4-7-1-10-3-9-2-5-8-6-11

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ett lopp i Diamantstoet och vi möts av en årsdebuterande häst jag verkligen gillar. 14 Activated är det jag är inne på och denna kuse har överlägsna meriter och motståndet ser på förhand väldigt överkomligt ut. Formen är såklart lite frågande och årsdebuten förra året var inget att hänga i julgranen. Uppgiften denna gång krävs att hon är på topp, för det gäller att ta 40 meter på hästarna på start och det är inte direkt några duvungar. 4 Jeopardy och 5 Donna är det som ska jagas ikapp bland annat och om dessa kommer i vägen vettigt från deras något snäva startspår, så blir det långt fram. En annan kuse som ska räknas är den alltid vasse avslutaren,  12 Devs Daffodilsom det kommer bita bra för med fina ryggar under slutvarvet. 

   Rank: 14-5-4-12-1-6-7-15-11-3-2-10-8-9-13

   V75-7

   Vi avslutar omgången med ett Klass I - lopp, där jag på förhand har hittat en väldigt bra spik i 2 Boston Trio . Denna italienska femåring gjorde debut för Admir Zukanovic senast och avslutade ruggigt starkt som tvåa bakom segrande Tour Eiffel . Hästen står perfekt inne i loppet och ni som såg hur bra stallkamraten  Best Of Dream Trio var senast, så kan vi nog räkna med att denna kuse har för lite pengar på sig sätt till sin kapacitet. Då man är ruskigt startsnabb så tror jag loppet leds från start till mål och bankar i nuläget! 

   Rank: 2-5-1-7-11-3-4-6-8-9-12-10   Dagens Dubbel-tips:

    1. 4-5-12-14

    2.  2 Boston Trio

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips