• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 12 Februari från Åby - "I mina ögon borde hästen vara favorit”

V75 tips » Lördagen 12 Februari från Åby - "I mina ögon borde hästen vara favorit”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 12 februari från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiska fina lopp.

Det vankas V75 Champions denna lördag och omgången ser ruskigt svårlöst ut, men samtidigt sjukt trevlig då vi har sju fulla femtonhästarslopp att ta oss igenom.


NU KÖR VI

🔩 Omgångens spik

 • 10 Ture LA

💥 Omgångens skräll

 • 11 Digital Bar

V75-analys :

  • V75-1

  Ett stolopp inleder omgången, där vi återigen får se Johan Untersteiners6 Use Face tillbaka på banan efter två månaders uppehåll. Hästen är obesegrad felfri i Untersteiners regi och stoltserar även med fyra raga segrar. Självklart är det vissa frågetecken med formen för dagen efter så långt uppehåll, men gissningsvis så tror jag att man siktat hit och given tipsetta för mig. 11 Cash And Carry är andrahandare på strecken och även min tvåa i loppet. Hästen står hårt inne på pengar, men besitter ändå och ska bli extra spännande att se vad Erik Adielsson kan uträtta när han för första gången ska styra skutan.  7 Jeans´n Passion får även den en ny kusk för första gången och det i form av Örjan Kihlström och med sina två raka segrar är formen fin för dagen. Joakim Lövgren har bra snurr på stallet och på förhand så ser det ut som att regi Lövgren kommer få en toppendag denna lördag! 10 Super Sarah nämner jag som skräll och känns aningen bortglömd till under 10% i skrivande stund. Hästen avslutar vasst och gynnas av tempo på tillställningen! 

   Rank: 6-11-7-10-12-1-2-9-3-4-13-8-5-15-14

   • V75-2

   Ett lopp över  3140m volt vankas i avdelning två och här selas bland annat Jörgen Westholms,  9 Made Of Stars ut. Denna urstarke kuse älskar förutsättningarna på förhand och hästen vann ett liknande lopp näst senast. Örjan Kihlström styr denna gång. Jag måste ändå varna för att hästen nu har 18 raka starter med amerikansk vagn, men till denna start måste han få gå med vanlig sulky. Bakom favoriten ser det oerhört öppet ut och loppet är ganska streckkrävande. 3 Namur står fint inne på startvolten och kommer från seger. 10 Beckham besitter kapacitet och stort kunnande när han väl fungerar och 13 Bellmondo stoltserar med tre raka segrar. 2 Redbull Pellini står på tur för seger efter tre raka andraplatser och skicklige Per Lennartsson är tillbaka i vagnen och segersugen. 2% är på tok för lite för detta ekipage! 

   Rank: 9-3-10-13-4-5-2-6-11-8-7-12-15-1-14

   • V75-3

   Fel favorit på förhand hittar jag i den tredje rundan, där jag tycker att  10 Ture LA borde bära favoritskapet. Senast gick hästen i mål med sparade krafter efter att ha suttit fast i tredje par invändigt. Segrade gjorde Amalencius BB den gången, men med loppet i kroppen så lär man vara betydligt vassare denna gång och då kan det bära frukt för Maharajah-sonen. 6 Donna besitter en del orutin men  har gjort det riktigt bra så här långt och var fin vid segern näst senast. Från detta utgångsläge så luktar det tidig ledning och väl där ska de gasas så länge lampan lyser och det kanske kan bli en tredje raka viktoria för Magnus Dahléns kuse. 5 Inspiration har kanske inte levt upp till sina förväntningar hittills, men insatsen senast visade prov på formintryck och trots utgångsläget så får man ej nonchaleras helt vid gardering. 

   Rank: 10-6-5-2-8-13-4-12-1-11-14-3-9-7-15

   • V75-4

   3 Laferrari Dimanche var anmäld till Margareta-loppet i lördags, men tyvärr inte plats så hon får starta här istället, så räknas med att det är på plats för dagen. Hon har sätt rejäl ut på slutet och från ett toppläge så är favoritskapet befogat i mina ögon. Det ryktas även om rycktussar för första gången, vilket vore superintressant om så blir fallet! 2 Sanibel gick med full spänst över mål vid segern senast och stallet låter nöjda för dagen. Loppet borde föra fram henne ytterligare och ska räknas tidigt. Känslan på förhand är att hästarna på 20 meters tillägg får svårt att räcka till här, men ska ändå nämna 10 Nikki Minaj  som har dock gått bra varje gång på slutet mot bättre motstånd. Hårdheten finns där och med tanke på att motståndet ser enklare ut denna gång så kan det gå med klaff och tempo från start! 

   Rank: 3-2-10-12-1-9-11-15-14-6-4-5-7-8-13

   • V75-5

   Ett småklurigt ungdomslopp vankas, där favoritskapet bärs av orutinerade 6 Hankypanky Redbank. Hästen har endast gjort fem starter i karriären, men segrat i fyra av dessa vilket är ett imponerande facit för sexåringen. I dessa ungdomslopp så brukar det vara fördel att spela på kuskar och med tanke på att 6 Hankypanky Redbank styrs av loppets bästa kusk så är det en given tipsetta och spikförslag från mig. Från detta utgångsläge så luktar det tidig ledning och väl där hästen att slå. 7 My Story Is True besitter fin styrka och William Ekberg i sulkyn är skicklig. Hästen kommer från fina insatser på slutet och har snart en etta i raden. 11 Digital Bar varnade jag för senast och stod för en fin insats den gången på en fin tid. Formen verkar bibehållas och hästen går på alla sorters underlag. Distansen ska ej vara några problem och med rätt ryggar på vägen så blir man farlig! 

   Rank: 6-7-11-14-8-1-3-2-10-15-9-4-12-5-13

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ytterligare ett lopp som ser öppet ut bakom en klar förstahäst. 7 Behind Bars fortsätter att se fin ut och hästen har hög grundkapacitet och en segerprocent på över 50% satt till sina starter. Från detta utgångsläge så ser det ut att kunna bli tidig ledning och vi kan mycket väl få se en klassisk spets - slut prestation signerad Johan Untersteiner. Letar man brasklappar så ska man ta med sig att 7 Behind Bars ännu inte vunnit något V75-lopp på sex försök och det ger mig lite darr. Riktigt roliga hästar bakom som rensar friskt och kan vara läge att gå för det? 1 Japiro Queen känns spännande från rygg ledaren och ska räknas och 2 Gloster Gladiator ska gå med amerikansk bike för första gången. 5 Woudstra jagar jag och från ett fint utgångsläge så det ut att bli en fin resa för André Eklunds startsnabbe häst. 

   Rank: 7-1-2-9-5-4-6-15-10-13-8-12-3-14-11

   V75-7

   Dags att knyta ihop säcken och vi gör det med omgångens bästa lås enligt mig. 1 Strong Heartbeat har nu sin comeback avklarad och den insatsen var otroligt bra. Med det loppet i kroppen lär man vara ytterligare ett strå vassare och det luktar tidig ledning från detta läge. Örjan Kihlström med häst ser ut att ha en lämplig uppgift och blir väldigt svårfångade från ledningen. 12 Staro Leonardo måste jag ändå dubbla systemet med och här låter det uppåt från stallet. Formen är på topp för dagen och bra prestationer avlöser varandra. 20 meter är inte allt för lätt att ta in och framförallt inte på Åby, men med tempo hela vägen och rätt ryggar så kan det gå och jag tar kostnaden för en dubbling av systemet! 

   Rank: 1-12-14-7-6-2-3-15-5-8-4-11-10-9   Dagens Dubbel-tips:

   1. 7 Behind Bars
   2. 1,12
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

     Midsommardagen är en ljuuuuuuv omgång med hög klass på tävlingarna! Breeders' Crown-lopp toppat med Midsommarloppet blir en fröjd!Andelen ... Läs travtips

     GS75Dags för midsommartravet från Rättvik där vi bjuds på travgodis i ett gäng lopp, vi inleder med tre varv och många volter, sedan kör vi ... Läs travtips

     Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

     V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar av mig till omgången på Kalmar den 26 juni. Vi har en riktigt trevlig söndag att se fram emot. Vi har även en jackpot som ... Läs travtips