• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 29 Januari från Östersund - "Tränaren fortsatt lyrisk över sin håll käften-häst”

V75 tips » Lördagen 29 Januari från Östersund - "Tränaren fortsatt lyrisk över sin håll käften-häst”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 29 Januari från Östersund! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.

Det vankades jackpott i helgen som var och det blev succé, då min största andel Stenbergs Domperignon återigen öppnades upp. Det hela resulterade i full pott och 122000 kr fördelades på oss tio som var med. Dryga 12000kr/andel var inte helt fel och en otrolig känsla att få dela detta med er! 

Stort Grattis och Tack för ert förtroende! 


NU KÖR VI


- "Vi åker inte 60 mil för att bara vara statister"

🔩 Omgångens spik

 • 10 G.K.Justus

💥 Omgångens skräll

 • 12 Jamaica Boko

V75-analysen:

  • V75-1

  Sanitys lopp över distansen 2640m volt inleder omgången och vi får se hästar från både 20m samt hela 60m tillägg denna gång. Längst bak står en av dom mer meriterade kusarna i fältet, men frågan är om 13 Donners Am verkligen hinner fram? En riktigt tuff uppgift på förhand, men hästen är bra. 7 Chestnut Bojje ser ut att ha en mer passande uppgift och landar som min tipsetta i inledningen. Hästen höll bra efter en jobbig löpning senast och i mitt tycke bör han vara favorit. 8 Axl Brown utmanar främst och får nu Örjan Kihlström i vagnen. Man kan dock ej säga att hästen besitter så mycket tur när det kommer till V75 och spåret såklart lite lurigt, men kunnande finns. 12 Vici Volantes ser ruskigt formstark ut för dagen och har en sylvass avslutning att tillgå. Oskar Kylin Blom har bra form för dagen och med rätt ryggar fäller dom många tillsammans. Nämner även 2 Ninepoints Yankee som håller fin form för dagen och kommer från en fin seger senast. Distansen har han visat tidigare inte ska vara några problem och spåret helt okej! 

   Rank: 7-8-12-13-2-5-15-6-4-10-3-11-14-1-9

   • V75-2

   Klass II tar vid i den andra avdelningen och även här över distansen 2640m och voltstart2 Cornerstone får oerhört mycket förtroende av alla tidiga spelare och mycket tack vare insatsen senast, då han vann efter att ha gått utan rygg ute i tredjespår sista varvet. En ruskigt stark kuse som tyvärr inte är helt klockren i stilen och frågan är om man löser ett felfritt lopp denna gång? Jag vill istället lyfta fram en häst som jag stormvarande för senast den var ute och det i form av 10 Prometheus. Tyvärr blev distansen helt fel den gången och läget iskallt, men det jag tar med mig var ändå loppet den gör i skymundan samt tränare Benny Christensens otroliga optimism kring hästen. Ekipaget stod tillsammans för ett nytt rekord och när det nu nalkas lång distans så ser jag det som otroliga plustecken. Jag hoppas verkligen hästen får visa sitt stora kunnande denna gång, för kapacitet finns så det räcker och blir över till att lägga övriga på rygg i detta fält. 5 Rulle Roc ser fin ut för dagen och man har siktat hit en längre tid enligt stallet. Spår fem i volt är alltid ett frågetecken, men siktet är inställt på tidig ledning härifrån och väl där ska hästen köras så länge lampan lyser. Spännande ändringar med rycktussar för första gången tar jag med mig!  

   Rank: 2-5-10-1-11-7-6-12-9-4-3-8

   • V75-3

   Klass I och det med en ganska stor favorit på förhand i 8 Black And Quick möts vi av i den tredje avdelningen och här är en kuse som verkligen har härdats mot tufft motstånd. 2020 var han Kriteriefinalist och förra året var han med i samma Derbykval där det årets häst Calgary Games segrade. Nu är det första starten på väldigt länge 8 Black And Quick gör och såklart frågetecken på formen. Men om man ser tillbaka på senaste veckorna och Timo Nurmos comebackande kusar så tror jag ej man ska behöva vara orolig över det, för som dom gått! Större frågetecken i så fall på utgångsläget som kanske kan ställa till det för hästen som riskerar att få en jobbig löpning. Bakom favoriten är det väldigt öppet, men jag vill lyfta fram 3 Claude P.Hill som nu ska få gå i jänkarvagn för andra gången i karriären. Hästen fick ett bra utgångsläge och härifrån borde man kunna få en vettig resa och utmana. 10 L.L.Labero är minst lika given på kupongen och besitter hög kapacitet. 4 Graces Candy ska trycka på direkt från start för att försöka nå tätposition och lyckas man med taktiken så kan ekipaget leda länge. 

   Rank: 8-3-10-4-1-5-2-9-11-6-7-12

   • V75-4

   Sven O Perssons Minne är Kallblodsloppet över kort distans vi ska kika närmare på i den fjärde rundan och här ska det väl vara fördel hästarna på start? 4 Bäcklös Faron ser jag som spetsfavorit om det löser sig från sitt lite knepiga startspår och väl där har vi sett tidigare att han fungerar effektivt. 1 Sundbo Nova utmanar främst om tätpositionen och känslan är att hästen gått framåt rejält med loppet senast i kroppen. Magnus A Djuse hoppas jag väljer att gasa på vid en eventuell ledning och då kan det räcka hela vägen. 8 Alma Prins är bra den med och hästen har gjort fina prestationer på slutet. Dock krävs det rejält med klaff från detta utgångsläge över den korta distansen, men med klaff så duger han bra. 11 Bellfaks är favorit i skrivande stund och borde vunnit senast, men hästen slog snöpligt på en oförklarlig galopp strax innan linjen den gången. Hästen gillar förutsättningarna med voltstart och trots det dryga tillägget och att det ska till maxklaff så blir han farlig om han travar hela vägen. 14 Don Viking slog 11 Bellfaks senast efter den sistnämndes snöpliga galopp, men man ska ej ta något från den segern då han stod för en rejäl insats igen. Här kan han bli bra framdragen under slutrundan och då biter spurten alltid vasst!  

   Rank: 4-1-11-14-8-13-12-2-5-3-9-6-10-15-7

   • V75-5

   En väldigt ojämn Silverdivision i den femte avdelningen, där jag anser att favoriten 1 Gooner ser ut att ha passande förutsättningar på förhand. Hästen är otroligt kvick den första biten och innerspåret på Östersund är klar fördel. Väl i en eventuell ledning så tror jag hästen blir väldigt svårslagen och ett tänkbart spikförslag. 6 Phoenix Photo är en häst jag gillar och man visar ofta en härligt inställning i loppen. 9 Morotai Degato fick aldrig chansen senast, men formen är på topp för dagen och hästen gynnas vid tempo. Väldigt bortglömd i nuläget till ynka 3%

   Rank: 1-6-9-5-4-11-10-7-2-3-8-12

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ett vidöppet stolopp bekantar vi oss med när det är dags att inleda Dagens Dubbels första avdelning tillika den sjätte rundan på V75. 15 Lyckans Cash håller toppform för dagen, men lottades till ett vanskligt bakspår denna gång med tillägg. Hon är dock den tuffaste damen i fältet som jag ser det och är det någon som kan lösa denna uppgift och runda samtliga, så är det nog denna järnlady tillsammans med "Gubben i lådan" i vagnen. Motbud finns det dock gått om och vill lyfta fram en superskräll i framförallt 12 Jamaica Boko som jag vurmat för innan i analyserna. Nu står hon 20m bättre till en senast och man får ej stirra sig blind på dennes resultatrad då hon är betydligt bättre en så. 1% i skrivande stund är på tok för lite och ett måstestreck vid gardering. 7 Madame Af Djupmyra gör sällan ett dåligt lopp och ska räknas in i detta gäng tidigt och 13 Super Sarah kanske det är dags för denna gång? 3 Precious Thing har en ruggigt fin resultatrad och trivs när hon får kriga på där framme i loppen. Stallet åker inte 60 mil för att vara statister och från ett passande utgångsläge i volten så får man ej nonchalera henne. 

   Rank: 15-3-7-1-14-13-12-6-10-8-11-9-2-4-5

   V75-7

   Dags att knyta ihop säcken vad gäller både V75 som Dagens Dubbel och vi gör det med ett lopp i Bronsdivisionen, där jag återigen vill skriva mig varmt om en av mina favorithästar, 2 Huddlestone. Denna häst har jag haft på radarn en längre tid och nu är han verkligen i sitt livs form för dagen. Frågan är om hästen någonsin varit bättre? Senast mötte han inte det tuffaste motståndet, men stod ändå för en lysande insats och segrade på ett bra sätt. Nu blir det såklart tuffare hästar emot då det är V75, men det är helt rätt att han får gå ut i dessa lopp och mäta sig ordentligt. Hästen är snabb från start och kanske kan man få en tidig ledning denna gång? Oavsett så är 2 Huddlestone allround och ska räknas tidigt. Jag håller, trots mitt positiva snack, en annan häst lite före och ett tänkbart spikförslag och det i 10 G.K.Justus. Hästen kommer tillbaka efter en månads uppehåll, men ska ändå räknas och sett till sitt kunnande är det en befogad favorit. Hästen gynnas kraftigt av körning på loppet och som jag ser det så sitter Örjan Kihlström på flera scenarion till att vara först över mål. Letar man vidare i fältet och vill gardera så missa ej 9 Jacoby Keeper, som nu har två lopp i kroppen och ska vara bättre i denna start enligt rapporter. Dock frågetecken på vart han står sig för dagen, då han inte visade det "rätta draget" senast. 1 Dollar Doc tror jag vi kommer få se en bra insats av denna gång och då hans främsta utmanare fick bakspår så andas stallet lite optimism ändå. Hästen är kapabel och ska med på garderad kupong!

   Rank: 10-2-9-1-12-3-6-5-11-4-7-8   Dagens Dubbel-tips:

   1. 15 Lyckans Cash
   2. 10 G.K.Justus
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

     Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

     Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

     Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips