• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips »Lördagen 8 Januari från Mantorp- "Ser ut att bli fina förutsättningar”?

V75 tips »Lördagen 8 Januari från Mantorp- "Ser ut att bli fina förutsättningar”?

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Januari från min hemmaborg Mantorp! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.NU KÖR VI


- "Skulle han nå ledningen så är hästen hur bra som helst" - Lars I Nilsson angående 4 Sweetman i avdelning sju!

🔩 Omgångens spik

 • 10 Aurora Show

💥 Omgångens skräll

 • 15 Florist

V75-analysen:

  • V75-1

  Vi inleder denna omgång med ett försök i Bronsdivisionen och ett lopp över lång distans. 8 Champ Lane väljer jag att sätta som tipsetta trots sitt tråkiga utgångsläge och insatsen senast i STL-finalen. Detta är en kapabel kuse när han väl fungerar i travet och kommer vara än mer förbättrad inför denna start med lopp i kroppen. 7 Chestnut Bojje är även den högkapabel, men lottades till ett minst lika tråkigt utgångsläge. Ny i klassen och senast fick man inte travet alls att stämma i Sylvesterloppet och hästen galopperade bort sig innan ens varvet var gånget! Enligt stallet så bör formen vara bra fortfarande, då man matchades för loppet senast och fullföljde det ej hela vägen som sagt. 5 Ottilia Fri är obesegrad ifrån ledningen och skulle såklart vara extremt spännande om hästen dyker upp i tät. Kapacitet finns i hästen och missgynnas ej vid en eventuell tungsprungen bana. 9 Silver Bullit är en annan outsider jag vill lyfta fram som från detta läge får en perfekt smygresa och avslutar ofta vasst. 1 Amorcer Levallo är även den bra men frågan är vart hästen hamnar från start, för inte klarar den av att hålla upp ledningen? 

   Rank: 8-7-5-1-9-6-4-3-12-10-11-2

   • V75-2

   Ett lopp i den lägsta klassen stundar och här får vi se en oerhört kapabel kuse i 9 Oskar of Sand. Hästen var obesegrad efter hela sju starter fram till dennes senaste start, då han mötte en överman i I Can Steel. Men man ska ej ta bort något från den insatsen, då han fick gå utvändigt om vinnaren sista 1400m. Nu är det lopp i kroppen och det ska såklart vara ett plus och jag tror mycket väl en ny segerrad kan påbörjas efter loppet på lördag! Det gäller dock att det inte strular för mycket ifrån sitt bakspår och att nerverna sitter på rätt sida när han gör debut inom V75. Utmanar gör främst 1 Optimum Bankrobber som nu ska vara rejält förbättrad gentemot senast och agerar fint hemma. Fick ett smaskigt utgångsläge och duger i klassen. 8 Point To Point har fin form för dagen och ska även han räknas trots sitt osexiga utgångsläge och stallet andas optimism här. 7 Danilo H.B. kommer vara med och strida även han och visade prov på enorm kämpaglöd senast! 

   Rank: 9-1-7-8-5-6-2-10-4-12-3-11

   • V75-3

   Gulddivisionen stundar och det ser på förhand ut att kunna bli en rejäl fartfest då fler ekipage vill till ledningen. 7 Disco Volante är trots sitt sjundespår min spetsfavorit, men frågan är hur formen är för dagen, då man återkommer efter en tids frånvaro och distansen är ett stort frågetecken enligt mig? 6 Lucifer Lane håller jag istället som tipsetta och trodde väldigt mycket på han senast. Dock tog viljan över för mycket och han blev väldigt pigg i tät och åkte dit. Nu är det en aning svagare motstånd och chansen att segerstrida bör vara hög. 4 Snowstorm Hanover blir bara bättre och bättre är känslan och lär göra ett nytt bra lopp även denna gång och ska ej nonchaleras. Vill nämna även 1 Remarkable Feet som nu får Örjan Kihlström i vagnen för första gången. Från detta utgångsläge kommer hästen serveras en smaskig resa och kan mycket väl räcka i detta lopp! 

   Rank: 6-4-1-7-2-9-3-11-5-8-10

   • V75-4

   Ett försök till Diamantstoet och det över 2140m voltstart är det dags för och ett väldigt skiktat sådant, där känslan på förhand är att mellanvolten får det kämpigt!? 5 Nikita Vrijthout är nog den bästa hästen på start och kommer hon bara iväg vettigt härifrån så kommer hon garanterat vara med på fotot. 8 Dream Of Money D.E. är en ruggig kuse och ska räknas tidigt i detta fält. Senast gick hon i mål med krafter sparat och formen är på topp med det loppet i kroppen. 15 Florist kommer från två riktigt bra insatser och trots sitt dubbla tillägg så är hon ett givet segerbud. Det skreks lite om henne under V75 Nyårsafton, men tyvärr kördes hon på chans och satte sig fast med krafter sparat över mål. Löser det sig från detta tillägg så finns kapaciteten till att runda detta fält och i nuläget bortglömd till knappa 7%.

   Rank: 5-8-15-3-4-2-13-12-7-9-6-11-1-10-14

   • V75-5

   Här förväntar jag mig en ruggig inledning av detta Klass 1-lopp och flera av hästarna är ivriga av att nå tätpositionen. 3 Claw tror jag drar det längsta strået och hästen älskar verkligen den positionen. Senast vann han ifrån just ledningen och kan leda hela vägen även denna gång. Främst emot ledningen på förhand tror jag 5 Bandit Frontline är, men då Kim Eriksson har styrt båda ekipagen tidigare så håller han faktiskt sin egna som spetsfavorit om den går som senast. Detta ökar chansen för 3 Claw avsevärt! 2 Global Virgin var otroligt bra senast med skor och besitter en vass avslutning. Skulle det bli körning där framme och Magnus Jakobsson väljer att ta det lugnt och spara sin speed, då blåser dom ner många på upploppet! Från Stall Roger Walmann kommer duon 4 Mojo Express och 7 S.G Kingstone till start och detta är inga duvungar heller och bör räknas tidigt. Den förstnämnda håller fin form för dagen och fick ett passande läge. Dock har hästen aldrig segrat på V75 hittills, men det kanske blir ändring efter denna start? 7 S.G Kingstone är ej sämre en sin stallkamrat, men en aningen ojämn och risk finns att han tappar från start. Hästen gynnas kraftigt av körning och är i bra ordning för dagen enligt stallet!  

   Rank: 3-4-2-5-7-1-9-8-10-6-12-11

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ett stolopp där jag tycker mig ha hittat en väldigt rolig tipsetta till endast 15% i skrivande stund. 10 Aurora Show är hästen jag fastnat för och detta är en dam med väldigt fina fartresurser. Löser det sig bara från det lite knepiga spår fyra i volten, så tror jag hon mycket väl kan fälla allt denna gång och en blir rolig spik att bygga Dagens Dubbel med och även V757 Kirsi Boko kommer från V75-seger och det var en seger hon verkligen förtjänade efter sin fina form en tid. Ska räknas väldigt tidigt om det löser sig med spåret. 11 Donna Summer spikade jag senast och vilken uppvisning hon hade då. Hästen är inne i en härlig trend för dagen och kommer från två väldigt fina segrar. Nu går man upp i klass och står hårt kanske lite väl hårt inne i loppet, men tycker ändå man ska ta med henne tidigt på kupongen! 5 Machi gjorde det bra senast som tvåa och står sig väl i denna klass. Nu ser det dock knepigt ut med spår fem i volten och risk finns att galoppen kommer härifrån. Lyckas Johan Untersteiner lösa starten, så biter det i alla fall bra. Väldigt öppet lopp bakom min tipsetta!

   Rank: 10-7-11-5-14-3-9-2-8-6-1-4-13-12-15

   V75-7

   Silverdivisionen avslutar denna omgång och vi möts i nuläget av omgångens största favorit i 2 Four Guys Dream. Hästen har haft fin form en längre tid och fick det verkligen att stämma senast i finalen av Bronsdivisionen. Jag tycker dock detta är fel favorit och ska inte stå i så hög procent som han gör i nuläget. Hästen går upp i klass denna gång och lär ej få ledningen och då är man ej lika bra. I ryggar tycker jag hästen ser väldigt oinspirerad ut och blir en oerhört sårbar storfavorit i mina ögon. Här ska fällas! 4 Sweetman är min troliga ledare av loppet och väl där min vinnare av loppet. Det ser ut att kunna bli sommarbana och om så blir fallet så slipper hästen att gå med brodd, vilket är stora plus. Stor chans att det blir spets och slut! 1 Innovation Love kan få ett fint lopp härifrån om det löser sig ifrån start, men det finns även en risk att han blir fast. Det är i alla fall en fin häst för klassen och ska med om man streckar på. 8 Randemar R.D. är helt bortglömd denna gång och hur bra var inte han senast som tvåa? Spåret är inte det sexigaste kanske, men kommer han ut till en fin position så biter det ruskigt bra i avslutningarna och kan vara miljonskrällen? En annan kuse som ska med vid gardering är min följehäst 3 McGarret som ni alla som läser mina analyser, vet att jag har ett gott öga till. Hästen kan öppna bra även han, men går upp i klass. Ett tidigt platsbud kommer jag plocka när oddsen släpps och är värmningen bra så kan det vara en kittlande oddshöjare till Dagens Dubbel

   Rank: 4-2-1-3-10-5-8-9-7-6-11-12


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 10 Aurora Show
   2. 4 Sweetman
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

     Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

     Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

     V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips