• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 14 Maj från Umåker - "Fjolårets Elitloppsvinnare genrepar!"

V75 tips » Lördagen 14 Maj från Umåker - "Fjolårets Elitloppsvinnare genrepar!"

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 14 Maj från Umåker! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.


Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 1 Don Fanucci Zet

💥 Omgångens skräll

 • 1 Mizai

V75-analys :

Banfakta, Umåker

Banförkortning: U

Längd: 1 000 m

Bredd: 22,0 m (2140 m), 22,0 m (1640 m)

Upplopp: 190 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge: Nej

  • V75-1

  Vi inleder denna jackpott-omgång med ett sprinterlopp i Klass I, där Jörgen Westholm tränar och kör den tidiga favoriten 4 Castor the Star. Hästen tror jag gynnas av förutsättningarna som stundar och från detta utgångsläge luktar det tidig ledning. Senast vann han från just ledningen men då över lång distans, men jag tror ändå distansen är ett plus nu och fyraåringen lär leda länge. Främst emot tycker jag kapabla 6 Fabulous Pellini är och hästen har verkligen imponerat vid segrarna för Daniel Wäjersten i vintras. 9 Devils Tongue börjar hitta formen och ska tas på allvar även här. Sandra Eriksson trivs på Umåker och ekipaget segrade inom V75 så sent som i fjol. Spännande utrustningsändringar görs på Håkan Berglunds, 1 S.G. Flying Diaval som ska tävla i både amerikansk bike, barfota runt om samt Björn Goop i sulkyn. Men räcker den till? 

   Rank: 4-6-9-1-3-2-7-8-12-11-5-10

   • V75-2

   Klass II stundar och det är voltstart som gäller, där vi som vanligt jagar smällkarameller. Överst i rankingen väljer jag att sätta 8 Firefoot, som kan mycket och är en riktig vinnarhäst som nu har lopp i kroppen efter sjukdom. Hästen har varit svår i voltstart tidigare, men löser man "bara" starten så tror jag det kan räcka väldigt långt i detta fält. 9 Bara Mahara är även den högkapabel och har varit ruskigt fin i sina lopp. Detta är en rejäl valack som har startat mest med bilstart på slutet och aningen svårbedömd vad gäller volt. 12 Ferox Brick gynnas av tempo på loppet och kommer från en fin insats senast efter att ha avgjort säkert utvändigt om ledaren. Får vi ett tidigt avancemang från Ulf Ohlsson så kan det bära frukt? Vill även slå ett slag för lägesgynnade 1 Mizai, som inte riktigt räckte till senast, men det var då ett tufft Kungapokalskval!

   Rank: 8-9-12-1-2-10-7-5-6-3-11-4

   • V75-3

   Omgångens bästa spik hittar vi iden tredje avdelningen tillika Gulddivisionen, där fjolårets Elitloppsvinnare 1 Don Fanucci Zet genrepar. Målet denna säsong är såklart att försöka försvara sin titel på Solvalla om två veckor och Daniel Redén har hittat en perfekt uppgift denna gång tycker jag. Senast rusade hästen undan i ledningen och vann på ett tilltalande sätt och härifrån luktar det tidig ledning och väl där finns det inte på världskartan att man förlorar enligt mig. BANKERNAS BANK!   

   Rank: 1-3-6-4-5-2-9-8-10-7

   • V75-4

   I bronsdivisionen ser det inte direkt upplagt ut för någon skräll såhär på förhand, då dom bästa kusarna lottades till bra startspår. 2 Bugatti Miles avgjorde enkelt senast efter en rejäl spurt, där hästen rundade hela fältet i spåren på till seger. Det var även årsdebut den gången och inget pekar på att hästen kommer vara försämrad med det loppet i kroppen. Given tipsetta för mig och tänkbart spikförslag. 3 Readly Lavec var derbyfinalist ifjol och har nu två lopp i kroppen inför denna start. Dessa insatser har hittills resulterat i två andraplatser och här ska det köras offensivt omgående enligt stallet. Från ledningen har hästen fantastiska sju segrar på åtta försök! Bland skrällarna hittar jag Jörgen Westholm´s kapable 4 Strong Heartbeat, som blir farlig om han går felfritt. Det har strulat alldeles för mycket på slutet, men har stallet lyckats hitta felet så är hästen väl värd ett streck till smaskiga 7%!  

   Rank: 2-3-4-11-1-9-7-8-6-5-12-10

   • V75-5

   Berth Johanssons Memorial nalkas och vi möts ytterligare av en stor favorit på förhand och nu i form av 10 Mister Hercules, som har tillhört kulltoppen som tre- och fyraåring tidigare. Denna häst har en ljus framtid för sig och varit hur fin som helst vid sena segrar. Som jag ser det så är enbart spåret emot, men denna segerstaplare ska kunna lösa uppgiften oavsett är känslan. Det som är häftig är att vid hästens tvåor och treor i resultatraden, så har motståndarna hetat bland annat Calgary Games och Önas Prince. Kan vara ett spikförslag såklart, men jag kan ej blunda för Daniel Wäjersten´s4 Rome Pays Off, som verkligen förtjänar sin första seger tillsammans. Lägesgynnad? 9 Kurri Jari Boko är gedigen och får Björn Goop upp återigen. Kapabel som gynnas av tempo! 6 Maesteraemon kan vara rysaren i loppet och har toppform för dagen! 

   Rank: 10-4-9-6-1-2-7-8-5-3

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Vi inleder Dagens Dubbels första avdelning med ett försök till Diamantstoet, och här är det dags att måla på är min känsla på förhand. 5 Succession gillar jag, men spåret är inte det sexigaste och det kan strula härifrån. 2 Cute And Charming har sett riktigt fin ut på slutet och kommer till start med två raka segrar. 8 Black Magic Eyes har mött riktigt tufft motstånd på slutet och står fint inne i loppet. 12 Staro Onyourmarks lottades inte till det bästa utgångsläget, men kommer med har två raka V75-segrar och gynnas av tempo! En häst som 10 Liquify´em har jag vurmat för tidigare och en häst som hävdat sig inom V75 förut. Spelad till 1% i skrivande stund och totalt bortglömd. Känns som jag skulle kunna nämna varenda kuse i detta fält och mitt tips är att måla på så länge plånboken ej säger ifrån! 

   Rank: 5-2-8-12-6-3-14-9-13-11-7-15-4-1-10

   V75-7

   Silverdivisionen rundar av denna jackpott-omgång och även här har jag ett spikförslag och det i form av Timo Nurmos1 Amalencius B.B. Hästen har övertygat hittills i år, med tre segrar på fyra försök, men senast vet jag inte riktigt som hände. Hästen kom inte in i loppet senast alls och har nu inte startat på sju veckor efter den insatsen. Formen är således svårbedömd och man går upp i klass. Detta har inte riktigt stört just Timo Nurmos hästar förut, utan jag tror hästen kommer väl förberedd och har laddat om rejält för att kunna ta revansch. Jörgen Westholm ställer upp med två hästar i detta fält och båda känns väldigt intressanta. 4 Gardner Shaw sätter jag överst på bättre läge av dessa två och då han även är väldigt startsnabb så kan detta vara ledaren av loppet. 10 Digital Dominance besitter en rejäl styrka och gynnas av tempo på loppet. Distansen är även den ett stort plus och till denna start sätts även en amerikansk bike på. En häst som jag tycker blir kraftigt överspelad och rankar ner är 9 Swagger, som trots sin fina resultatrad på slutet inte gynnas av varken distans eller utgångsläge.  

   Rank: 1-4-10-2-9-5-3-7-12-11-8-6


   Dagens Dubbel-tips:

    1. 2-5-8-12

    2.  1 Amalencius B.B.

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

      V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

      Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

      Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

      Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

      Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

      Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips