• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 23 April från Halmstad- "Snacket inför låter som poesi i mina öron "

V75 tips » Lördagen 23 April från Halmstad- "Snacket inför låter som poesi i mina öron "

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 23 April från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.

Vi har en smaskig jackpott att se fram emot under denna lördag och räkna med rejält klirr i kassan!

Påskhelgen gick helt okey med en sjua på Stenbergs Aperitif som slår högst. Vad gäller den stora jackpotten i söndags så satt systemet här i analysen men tyvärr slutade vi på sex rätt inom andelarna, men jag har fått så enormt mycket god respons efter detta och flera av er som hängde in både Dagens Dubbel samt fina spel tack vare mina idéer. Uppskattar er feedback enormt! :)

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 2 Titan Yoda

💥 Omgångens skräll

 • 11 Galantis

V75-analys :


Banfakta, Halmstad

Banförkortning: Hd

Längd: 1000 m

Bredd: 23,0 m (2140 m), 23,0 m (1640 m)

Upplopp: 203 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge: Nej

  • V75-1

  Vi inleder denna omgång med ett lopp Silverdivisionen där startsnabbe 2 Sweetman blir favorit. Jag tycker dock hästen är en smula svårbedömd för dagen, men det känns ändå på färhand som att man enkelt sitter i ledningen och väl där blir det hästen att slå. Detta kan såklart vara ett spikförslag, men med tanke på rapporterna och efter tveksamma träningsjobb så darrar jag på handen och måste försöka fälla. Lyfter fram 8 Mototai Degato som trots inte visat någon toppform på slutet såg helt fantastisk ut i skymundan senast. Hästen gick i mål med krafter sparat och är det fler en jag som såg hur han kryssade sig igenom fältet för att försöka hitta lucka senast, då stiger spelprocenten inpå start! 12 Four Guys Dream är värd ett omnämnande trots att han återkommer efter ett uppehåll. Hästen prenumererar på andraplatser för tillfället, men det finns kapacitet i kusen och trots det osexiga utgångsläget så fäller man många med rätt ryggar. Anmäld barfota runt om är otroligt smaskigt! 11 Galantis kan bli den obehagliga överraskningen för många på lördag och får inte glömmas. Han kommer från färsk seger i ett beskedligt sällskap senast och formen går spikrakt uppåt för dagen. SE UPP!

   Rank: 2-8-12-11-4-5-9-3-1-10-6-7

   • V75-2

   Klass II stundar och nu har ni väl vant er vid att jag kommer måla på när dessa lopp vankas? 1 Leandro Boko jagar här fjärde raka segern och lyftet hästen har gjort efter att ha testat barfotabalans är otroligt. Senast fullkomligt lekte hästen med sina motståndare från spets och det finns enorma fartresurser att hämta. Det jag tar till mig är dock att tränare Maria Törnqvist strök två hästar förra veckan på grund av sjukdom och det ska man alltid ta med respekt! 10 Aberdeen Face ska nämnas och gynnas av tempo på tillställningen. Fart på loppet lär det bli är känslan för 2 O.M.Gogentle lär göra ett ärligt försök att nå ledningen. Hästen har nu vunnit tre av sina fem senaste lopp och har visat prov på enorma kvaliteter under dessa. 4 Gliding Eagle gjorde comeback på V75 i fredags och stod för en imponerande avslutning efter sen lucka. Den genomköraren borde ha gjort underverk och känslan är att man duger bra här, när chefen själv hoppar upp och även rycker samtliga skor för första gängen.

   Rank: 1-10-2-5-3-6-4-12-9-7-8

   • V75-3

   Omgångens i särklass största favorit selas ut i den tredje avdelningen tillika Gulddivisionen och det i form av Steen Juuls6 Extreme. Hästen har nu fått sin välförtjänta rosa biljett och årsdebuten senast talade om att allt stod rätt till. I mina ögon är nog detta Danmarks genom tiderna bästa kuse och jag köper snacket som surras om att detta till och med kan vara Elitloppsvinnaren! Befogad favorit och trots att biljetterna till både Elitloppet samt Paralympiatravet är fixade, så ser jag inte varför man skulle spara på krutet? 2 Ble du Gers är hästen som knappt vet hur ett dåligt lopp stavas och denna starka kuse tuggade på fint senast ute i tredjespåret bakom hästar som Who´s Who och Disco Volante. Lika given andrahäst för mig och kommer fälla många på slutet tack vare sin styrka. 3 Night Brodde tror jag spetsar initialt för att sedan släppa till min tipsetta och med tanke på resan Conrad Lugauer serveras så kan det vara en susare till endast 8% i nuläget. Ska man gardera så ska man inte glömma två till hästar som jag tycker är riktigt på gång. 5 Upset Face är den ena och detta är en klasshäst som nu har årsdebuten avcheckad. Jag tycker han matchar dom flesta i detta fält och det trots avsaknaden av seger på drygt två år.  Barfota runt om och jänkarvagn på nu – för första gången!!! 7 Staro Leonardo är värd ett omnämnande med och en häst som är helt bortglömd här till ynka 1%! Växer in i klassen och helt ärligt kanske Joakim Lövgrens stjärna är främst emot om favoriten sviker? 

   Rank: 6-2-3-5-7-10-9-1-8-4

   • V75-4

   12 Darlington Fame är en fräck tipsetta i detta otroligt öppna lopp och jag tror detta är hästen att slå trots sitt utgångsläge. Tyvärr strular det lite för mycket i stilen och hästen kom senast bort i kval till Breeders Crown. Farten finns felfri och vågar man tro på det så är det en fin spik till sjysst procent. 12 Darlington Fame är bästa hästen på pappret och det finns chans till barfota runt om till denna start enligt rapporter och om så blir fallet så är det en mer spännande. Gustav Johansson kör med gott självförtroende för dagen! 5 Kabor Boko är en minst lika fräck andrahäst från mig med sina 4% och faktum är att hästen är obesegrad från ledningen efter tre försök. Det bet fint över upploppet senast och det var även barfotakörning för första gången den gången. 2 Al's Boozy Susy är en lovande fyraåring som nu ska göra årsdebut. Skorna flyger all världens väg omgående och hon imponerade stort vid segrarna i vintras. Kanske behövs loppet, men jag vågar ändå inte gå utan henne då jag vet effekten av barfotabalansen! 9 Nanny's Girl tävlade senast barfota runt om för allra första gången och det gav minst sagt en häftig effekt. Skulle favoriten svika i sin stil så kommer Tomas Malmqvists kuse vara högaktuell.

   Rank: 12-5-2-9-6-1-3-8-10-7-4-11

   • V75-5

   Klass I stundar och min tipsetta landar på 6 Hannibal Face, som är ruskigt bra när han väl fungerar. Kapacitetsmässigt så tycker jag denna är bästa hästen och sköter han sig bara så tror jag hästen bara vinner och ett tänkbart spikförslag. Adrian Kolgjinis stjärna är startsnabb och det ser ut som en passande uppgift detta. Det som oroar mig är att hästen är segerlös efter fem försök med barfota bak, en balans han återigen är anmäld med! 2 Velten Red Red Red pulveriserade motståndet i sin senaste start i Sverige efter att ha hållit upp ledningen utan problem. Väl där tryckte Michael Nimczyk på pedalen och bara ökade avståndet till en enkel seger. 1 Twigs Honor ska räknas tidigt även han och hästen kommer från en oerhört fin insats i sin årsdebut. Lopp i kroppen nu och blev Björn Goops val av sina två i fältet. Distansen passar även den utmärkt och femåringen spurtar ner många i detta lopp. 9 Fighter Simoni fick jag äntligen betalt för senast och denna häst lever på sin fina styrka och är helt på topp för dagen. Ska räknas tidigt även den!

   Rank: 6-2-1-9-11-3-5-10-4-8-7-12

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6


   9 LaFerrari Dimanche har aldrig varit sämre än tvåa felfri och jagar här sin fjärde raka gloria. Utveckligenskurvan går mot månen och jag ser detta som en fin chans återigen. 4 Beawinner är lite svårbedömd vad gäller täta starter och kommer från en insats senast som helt saknade flyt. Fungerar det med start bara en vecka efter senast så kan det komma en snabb revansch, men gäller att lyssna till vad kretsen kring hästen säger! 1 Benita Winner är obesegrad efter två försök i spets och senast föll hon med flaggan i topp. Skorycket föll väl ut och det blir samma balans nu och med Innerspår, Carl Johan Jepson och toppform, ja då kommer det gå undan är känslan!

   Rank: 9-4-1-6-5-8-10-13-14-7-11-2-3-15-12

   V75-7

   2 Titan Yoda är min bästa spik såhär tätt inpå omgången och hästen har verkligen kapacitet till att duga i bra mycket tuffare lopp än detta. Denna lovande femåring har nu årsdebuten avklarad och lär vara ännu vassare denna gång. Örjan Kihlström styr skutan även denna gång och första mötet dessa två tillsammans senast slutade på bästa sätt. Spår två i voltstart tror jag dom löser och sen sitter ekipaget på leken och sköljer detta utan problem!

   Rank: 2-6-9-8-7-5-10-12-3-11-1-4


   Dagens Dubbel-tips:

    1. 9 LaFerrari Dimanche

    2. 2 Titan Yoda

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips