V75 tips » Lördagen 9 April från Jägersro- "Rapporterna går i dur”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 9 April från Jägersro! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.

Vi har en smaskig jackpott att se fram emot på hela 50 miljoner och vi möts bland annat av det första kvalet till Paralympiatravet i startlistan. 

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 4 Rackham

💥 Omgångens skräll

 • 8 Night Brodde

V75-analys :

Banfakta, Jägersro

Banförkortning: J

Längd: 1 000 m

Bredd: 23,0 m (2140 m), 23,0 m (1640 m)

Upplopp: 190 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge: Ja

  • V75-1

  Vi inleder denna jackpott-omgång med ett lopp i Diamantstoet där Joakim Lövgrens, 1 Lady Beluga blir favorit. Hästen klarade tyvärr ej av ett snävt spår senast, men i övrigt så har hon inlett karriären strålande. Bilstart är ett plus denna gång och hon kan öppna riktigt raskt. Taktiken är stenklar från stallet och det är ledningen som är målet, en position som hon är obesegrad i efter åtta försök. Spännande med barfota runt om för första gången i karriären med. 3 Hindy Heikant är främst emot på förhand och hästen startar med idealiska förutsättningar denna gång. En riktigt imponerande märr som går ner i klass. Nimczyk brukar presentera sina hästar i ett fantastiskt skick och även här möts vi av en häst som älskar tätpositionen. Dessa två nämnda höjer sig i mängden och där bakom är det väldigt öppet. Väljer ändå att nämna 4 Emma Häggenäs som är en vass spurtare som duger i sällskapet med rätt resa. Även 9 Excuse Me bör nämnas och hästen var ruskigt bra vid dödensseger senast. Hon står en aning hårt inne på pengarna och mäter bra motstånd, men med senaste insatsen på näthinnan så vill jag inte räkna bort hästen helt! 

   Rank: 1-3-4-9-5-6-10-7-2-11-12-8

   • V75-2

   Klass II stundar och på förhand ser det ut att stå mellan två hästar och det i form av Per Nordströms 9 Kentucky River och Joakim Lövgrens 1 Lucky Guy Boko. Vi börjar med den förstnämnda som ser ut att bli klar streckfavorit såhär tidigt inpå omgången och detta är en kapabel häst som nu har sin årsdebut avklarad. Distansgynnad och lättning av balansen denna gång gör att jag köper favoritskapet, för jag tycker även att hästen har på tok för lite pengar på sig sett till sin kapacitet. 1 Lucky Guy Boko utmanar främst och ska bli kul att få se barfota runt om igen. Även här är årsdebuten avklarad efter att ha stridit berömvärt hela vägen utvändigt om ledaren. Från ledningen har hästen två av två och kapacitet finns till att utmana favoriten, men dock är han ganska sölig ut och frågan är vart man hamnar från start? 6 Fantom Godiva är Jocke Lövgrens andra kuse i fältet och detta är en väldigt lovande häst som blir borttappad på strecken tycker jag. Han har tagit tre segrar hittills i karriären, samtliga från spets i överlägsen stil och skulle det bli ledning här så är väldigt mycket vunnet. Det man ska ta med sig är väl att han dock blivit bortvald av chefen själv! 

   Rank: 9-1-6-5-8-3-4-7-10-2-11-12

   • V75-3

   4 Rackham startar nu med ett lopp i kroppen och hemmahästen blir befogad favorit denna gång över passande distans. Detta är en riktig kanon som mycket väl kan få en plats i kommande Elitloppet tror jag. Som jag läser loppet så sitter Christoffer Eriksson i tidig ledning efter att ha blivit släppt dit och således är nog loppet över? Tänkbart spikförslag! 5 Oscar L.A. har kapacitet och kunnande till att utmana, men känslan är nog att det behövs minst ett lopp i kroppen innan ändå. 6 E.Type Cash segrade mot min tipsetta senast och får såklart ej nonchaleras denna gång.

   Rank: 4-5-6-7-8-3-10-2-12-9-1

   • V75-4

   Trots dubbla tillägg så tror jag att den danska stoderbyvinnaren 11 Eenymeenyminymoe mycket väl kan reda ut denna uppgift och motståndet ska man kunna plocka ner med en gäspning sett till kapacitet. Det blir barfota runt om även denna gång. 9 Nocturne Zon är en häst jag älskar och denna lovande märr som är rask från start och gynnas av barfotabalansen. Uppgiften känns väldigt tilltalande ut på förhand och fint värde till ynka 10% i skrivande stund. 13 Namanga Bo har glänst vid segrarna i sin nya regi och är en urläcker häst som trots en tuffare uppgift denna gång kontra senast ska ses med segerchans. Nämner även 7 Chantal Jet som besitter fina fartresurser och är nu anmäld barfota runt om för första gången i karriären. Hon är rask ut och kommer få en fin position denna gång och är hon lika bra som vid V75-vinsten för tre starter sedan blir det spännande. 

   Rank: 11-9-13-7-1-4-15-6-8-2-3-5-14-10-12

   • V75-5

   Klass I stundar i den femte avdelningen och återigen en favorit från stall Lövgren ska synas. Under Armour är en riktigt fin sort som kommer till start med fem raka segrar och från ett perfekt utgångsläge så sitter hästen fint på det omgående. 5 Akilles Face är främst emot, men en riktigt strulpelle med hela elva galopper på sexton starter. Felfri har han endast en förlust, så som ni märker så finns kapaciteten där. Det ryktas om bike nu för första gången och ger det rätt effekt så blir detta oerhört spännande! 4 Gerben skall få testa att dansa barfota runt om till denna start och det är bara WOW i mina ögon. Årsdebuten avslutades på ett fint sätt som tvåa och med det loppet i kroppen så får man inte nonchaleras. Nämner även 12 Indigo som är en segerstaplare med fina 19 segrar under sina 32 starter och trots det osexiga utgångsläget så finns kapaciteten till att runda allt ändå. 

   Rank: 3-5-4-12-9-11-2-1-8-6-7-10

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Vi inleder Dagens Dubbles första avdelning tillika V75´s sjätte med ett lopp i Bronsdivisionen. Wolfgang Nimczyk selar ut två hästar med hög kapacitet, där jag fastnat rejält för den ene och det i form av 5 Tom N'Jerrydiamant. Hästen som har två raka triumfer på svensk mark, har visat prov på ett enormt kunnande och trots enklare motstånd dessa två gånger, så kan det bära hela vägen från en eventuell tätposition. 10 Orkan von Haithabu är stallets andra häst till start som i nuläget är favorit och ska även få balanseras barfota runt om för första gången. Hästen ser inte alltid mycket ut för världen i sina starter, men det finns kapacitet här. Gynnas av tempo!

   Rank: 5-10-3-8-2-6-1-4-11-12

   V75-7

   Vi avslutar omgången med ett riktigt fint lopp i Gulddivisionen, där 3 Very Kronos blir favorit. Hästen lottades till ett perfekt utgångsläge denna gång och med lopp i kroppen samt barfotabalans så ser detta upplagt ut för ledning från start till mål. I den positionen så har hästen hela tolv segrar på fjorton försök! 6 Upstate Face är jag nog inte ensam av att jaga och hästen har nu radat upp sju raka utan att få sätta nosen först. Motståndet denna gång är inte så värst mycket tuffare en senast och vi kommer få se en seger när som helst är känslan och visst finns det en målsättning för en rosa biljett! Denna gång ser det ut som att ekipaget kommer få göra grovjobbet utvändigt om favoriten, men det bör man klara av? Nämner även 2 Diamanten som jag tror sitter i rygg på ledaren och farlig med lucka, samt Conrad Lugauer´s 8 Night Brodde, som jag tror att det kommer gasas för allt vad hovarna håller för denna gång och kommer överraska många på lördag! SE UPP!

   Rank: 3-6-2-8-1-10-5-11-4-7-9


   Dagens Dubbel-tips:

    1. 5 Tom N'Jerrydiamant

    2. 2-3-6-8

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips