Skrällen blir livsfarlig med rätt ryggresa! » 28 apr. | Andreas…

Skrällen blir livsfarlig med rätt ryggresa!

Dags att besöka Åby och Solvalla denna härliga onsdag och jag tycker mig ha hitta flera roliga drag i omgången. Formen är god på dessa sidospel och kvällens roligaste drag hittar vi på Solvalla

Hästen jag vill lyfta fram är 5 The Lucky One och återfinns i lopp 9 tillika V86-6 på Solvalla. Jag kommer spela platsspelet till  Spelvärda 3x insatsen och jag kommer även lägga ett vinnarspel till smaskiga 15x insatsen!

Detta är en häst jag följt ett tag och 5 The Lucky One är även ett givet skrällbud på streckspelet. Hästen visar ett ruggigt formintryck för dagen och kommer ifrån en vass spurt bakom näst senast bakom Eddy West, för att sedan följa upp det med en ny andraplats bakom mitt drag/vinnare den gången i Big Shot! Erik Adielsson hoppar upp till denna start och med rätt smyglopp så blir man livsfarlig 300m kvar. 
Ekipaget vann spårlottningen denna gång och framförallt platschansen tycker jag ligger med marginal på helt rätt sida 50/50 och således ett grymt spelvärde när vi får hela tre gånger insatsen! 

KÖR SÅ DET RYKER ERIK! 

Stort lycka till med spelen under denna lördag!

Rygga mitt speltips hos NordicBet som har ett brett utbud på travet, dessutom samarbetar dom med oss i stugan, vilket gör att vi kan fortsätta bjuda er läsare på grymma travtips! För att läsa våran recension om Nordicbet klickar ni här.

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen