Royal Ascot 2021

Royal Ascot 2021

Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas om miljontals pund och ca 500 hästar tävlar under fem dagar. 

Den brittiska kungafamiljen står som värd och framträdande medlemmar av kungahuset anländer varje tävlingsdag i hästdragna vagnar. Drottning Elisabeth II är hedersgäst och tävlingarna börjar direkt när hon har anlänt. Lite anmärkningsvärt är att Drottningen inte varit frånvarande en enda gång och 22 av hennes hästar har vunnit lopp under tävlingarna.

The Royal Ascot är ett av världens mest formella event med en strikt klädkod. Kvinnor skall vara klädda i heltäcktackande klänningar och hatt, medan männen skall ha svart eller grå jacket med hatt.

Jag har fått äran att köra ett andelsspel till denna tävling och släpper en V4 för 50kr/andelen, samt kommer bjuda på ett sidospel inför tisdagens tävlingar. 

Mitt spel till denna tävlingsdag landar i ett vinnarspel, som i nuläget även är en spik för mig på V4Palace Pier är hästen jag vill vurma lite extra för. Detta är en ruggigt kapabel kuse som är väldigt svår att ej fästa blickarna mot. Jag tycker det ser upplagt ut för en ny triumf och denna förstklassiga tävlingshäst stoltserar med imponerande sju segrar på åtta starter, där framförallt segrarna i Grupp 2 i Sandown och Grupp 1 i Lockinge i Newbery denna säsong slår högt!

6 Palace Pier älskar distansen och besitter en ruskig fart och avslutar vasst till slut. Formen är på topp inför denna uppgift och det är optimistiska tongångar ifrån kretsen kring hästen. Oddset är rörligt på ATG och jag hoppas vi kan få ett bra odds när det närmar sig spelstopp.

Startlista

Häst                                                    Ryttare

1 Accidental Agent                      C Bishop

2 Bless Him                                  J P Spencer

3 Lope Y Fernandez                     J A Hefferman

4 Lord Glitters                              D Tudhope

5 Order Of Australia                     R L Moore

6 Palace Pier                                 L Dettori

7 Pogo                                          K Shoemark

8 Prince Eiji                                   A Atzeni

9 Regal Reality                              R Kingscote

10 Sir Busker                                 O Murphy

11 Top Rank                                  P J McDonald


Stort lycka till.

/Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Jag tror vi får se en kall duell på Hagmyrens lunchtävlingar och bland annat årsdebuterar stostjärnan Bouillabaise! V4-1 Vi drar igång lunchen med ... Läs travtips

V64 har ännu en jackpot med sig - lita på att det kan smälla till rejält! Det körs uppe i norr på Boden där loppen är jämna och bör ge bra betalt ... Läs travtips

Det är lunchtrav även på fredagen och som vanligt är det V65 då som gäller. Spikförslagen är två löften!🔨 SPIKEN V65-4 Henrik Svensson har ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips