Royal Ascot 2021 » 14 juni | Andreas Stenberg - Travstugan.se

Royal Ascot 2021

Royal Ascot 2021

Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas om miljontals pund och ca 500 hästar tävlar under fem dagar. 

Den brittiska kungafamiljen står som värd och framträdande medlemmar av kungahuset anländer varje tävlingsdag i hästdragna vagnar. Drottning Elisabeth II är hedersgäst och tävlingarna börjar direkt när hon har anlänt. Lite anmärkningsvärt är att Drottningen inte varit frånvarande en enda gång och 22 av hennes hästar har vunnit lopp under tävlingarna.

The Royal Ascot är ett av världens mest formella event med en strikt klädkod. Kvinnor skall vara klädda i heltäcktackande klänningar och hatt, medan männen skall ha svart eller grå jacket med hatt.

Jag har fått äran att köra ett andelsspel till denna tävling och släpper en V4 för 50kr/andelen, samt kommer bjuda på ett sidospel inför tisdagens tävlingar. 

Mitt spel till denna tävlingsdag landar i ett vinnarspel, som i nuläget även är en spik för mig på V4Palace Pier är hästen jag vill vurma lite extra för. Detta är en ruggigt kapabel kuse som är väldigt svår att ej fästa blickarna mot. Jag tycker det ser upplagt ut för en ny triumf och denna förstklassiga tävlingshäst stoltserar med imponerande sju segrar på åtta starter, där framförallt segrarna i Grupp 2 i Sandown och Grupp 1 i Lockinge i Newbery denna säsong slår högt!

6 Palace Pier älskar distansen och besitter en ruskig fart och avslutar vasst till slut. Formen är på topp inför denna uppgift och det är optimistiska tongångar ifrån kretsen kring hästen. Oddset är rörligt på ATG och jag hoppas vi kan få ett bra odds när det närmar sig spelstopp.

Startlista

Häst                                                    Ryttare

1 Accidental Agent                      C Bishop

2 Bless Him                                  J P Spencer

3 Lope Y Fernandez                     J A Hefferman

4 Lord Glitters                              D Tudhope

5 Order Of Australia                     R L Moore

6 Palace Pier                                 L Dettori

7 Pogo                                          K Shoemark

8 Prince Eiji                                   A Atzeni

9 Regal Reality                              R Kingscote

10 Sir Busker                                 O Murphy

11 Top Rank                                  P J McDonald


Stort lycka till.

/Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips