Oddstips: En spelvärd platsdubbel med hög potential!

  Hallå i stugan! Flikar in lite hastigt med en väldigt rolig platsdubbel till ett (i mitt tycke) på tok för högt odds för att ej lägga en slant på! Glöm inte bort att gå in och kika på mina andelar inne på ATG.. 

  Min första kuse jag vill ha med i min dubbel hittar vi i lopp 10Solvalla och detta i form av 5 Lucifer Lane. Detta är en häst som tyvärr inte har fått till det som kanske förväntat på slutet. Senast satt man fast bakom Disco Volante och hade "bara" luckan kommit så tror jag hästen vunnit. Man gick i mål med mängder sparat och formen för dagen är på topp. Från detta utgångsläge så ska möjligheterna till en topp 3-placering vara betydligt högre en vad oddset erbjuder för denna travsäkra häst. Jag hoppas på ett rygglopp i hårt tempo denna gång, får om så blir fallet så kanske man till och med kan segerstrida i denna Gulddivision

  3,50x insatsen får vi på att 5 Lucifer Lane ska landa bland dom tre främsta hos Bet365

  Jag nöjer mig dock inte där, utan jag vill dubbla detta spel med en häst till och den hittar vi i loppet efter, det vill säga lopp 11Solvalla. Här finner jag ett oerhört spelvärde i att 11 Ottilia Fri ska hamna bland dom tre främsta och detta får vi fantastiska 4,25x insatsen på och även här hos spelbolaget Bet365

  Visst, från detta utgångsläge krävs det såklart maxklaff för att 11 Ottilia Fri ska hinna fram, men som jag läser loppet så ser jag detta som fullt möjligt och därför anser jag detta odds vara ett av omgångens bästa. Hästen ser smällfin ut i träningarna inför detta berättar stallet och tränaren själv hade trott på seger om man lottats till framspår. Det talar enligt mig för att vi kommer få se hästen få chansen ändå och med rätt ryggar under slutvarvet så är detta en otroligt vass avslutare. Solvallas upplopp är relativt långt och med överpace så fäller hon många.

  Denna dubbel betalar smaskiga 14,80x insatsen och det tar jag alla dagar i veckan. Är man fräck och vill chansa på att båda till och med vinner sina respektive lopp får vi sköna 330x insatsen. Det skall sägas att jag även spelar dessa spel som singlar! 

  Stort Lycka Till

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube