Mina tankar om V86 10/4 på Åby och Solvalla ”Vicero' Gar Dominio…
  • Hem
  • Andreas Stenberg
  • Mina tankar om V86 10/4 på Åby och Solvalla ”Vicero' Gar Dominio Totale”

Mina tankar om V86 10/4 på Åby och Solvalla ”Vicero' Gar Dominio Totale”

Äntligen är det återigen onsdag och V86. Taggad till max så vi kör igång direkt tycker jag. 

Förresten, nämnde jag att det är jackpottomgång?

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Avd1

1640M Auto

Kvällens första och ända kortlopp inleder jackpottomgången. Tycker faktiskt att det är en svår avdelning och här krävs ett gäng med streck. Jag kommer faktiskt göra det enkelt för mig och inleda med en helgardering. Väljer att ranka 5 Joyride Cane etta här och mycket på grund av insatsen senast. Skulle nog ha vunnit, om det ej berodde på styrningen från Henna Halme. Skulle faktiskt kunna ta spets här och då är mycket vunnet. Det kan även bli en rejäl körning då det finns otroligt startsnabba hästar invändigt. 6 Quite A Quality blev diskad senast efter att ha tagit ledningen från start men åkte på en galopp i första sväng. Är väldigt startsnabb här och loppets bästa häst felfri tycker jag. 8 Je T`Aime Lucky gjorde årsdebut senast och det gjordes på bästa sätt. Skulle Johan hitta ner i vettig position så blir den farlig.Min stora idé i loppet är 10 Run Ceasar Run som skulle kunna få det serverat vid körning. Trivs bäst i spets, men då jag förutspår en körning ifrån start så bjuds Takter i sulkyn in rejält i matchen och då får övriga se upp. 

Rank: 5-6-8-10-1

Avd2

2140M Auto

1 Hevin Boko tycker jag är bästa hästen här, utan att veta riktigt vart jag har Italienaren i samma avdelning. Tyvärr nitlotten att få spår 1, men med endast 8 startande hästar så borde det kunna lösa sig bra och då går det undan. 5 Europhile AM håller jag värst emot min etta, men här är det årsdebut och då är det alltid svårt att veta hur dom står. Är nog min spetsfavorit här och därifrån vet vi hur bra Erik Adielsson i vagnen är. Skulle ekipaget få bestämma i spets, så kan det vara så att den bara vinner, ett eventuellt spikförslag. 6 Valchiria O.P är Italienaren som jag försöker bena ut hur bra den egentligen är. Sprungit in över 4 miljoner och det borde säga en hel del om kapaciteten. Vann det Italienska derbyt förra året och även blivit härdad ute på Vincennes mot bra motstånd. Sen vet vi ju alla hur bra Alessandros hästar går i Sverige..?

Rank: 1-5-6-4-8

Avd3

3140M Auto

Dagens längsta lopp är det dags för och vi får se en storfavorit som det är dags att försöka fälla. 11 Tudor Kronos ser ut att bli stor favorit och det är verkligen befogat kapacitetsmässigt. Men man återkommer här efter lång vila och ekipaget kommer inte få något serverat på silverfat direkt. Stor risk för dödens här och då tycker jag absolut det är dags att gardera. 4 Callmeawinner väljer jag faktiskt att ranka etta här, då det ser ut att bli spets. Det är debut på lång distans men enligt tränaren så är det inget minus alls, då hon är en stark och rejäl häst. Det blir jänkarvagn och öppet huvudlag här och en riktig rysare. Måste nämna ett ruggigt miljondrag i denna avdelning som jag alltid har haft ett öga för. 2 Inertial har fått ett perfekt utgångsläge och har en otrolig form nu. Man är uppåt från stallet och jag vill inte missa när detta ekipage väl sätter nosen först. 4% just nu, man tackar!

Rank: 4-11-2-3-8

Avd4

2140M Volt

Här hade jag tänkt hamra in min första spik och det i 5 Falcon Am. Ulf Eriksson håller jag faktiskt riktigt högt upp som kusk och jag tror att dessa två prickar volten perfekt och således sitter i spets omgående. Därifrån biter det riktigt bra och jag går på det klassiska scenariot, Spets och SlutMan skulle kunna grotta ner sig i den här avdelningen ordentlgit, men då skulle det nog sluta med ytterligare en helgardering. Spik eller alla gäller för mig och då tar jag spiken. Vill man gardera så vill jag nämna två riktigt starka motbud. 6 Rasmus Raz har fått sin årsdebut avklarad och det med bravur. Man gick utvändigt ledaren hela vägen och man vann tillslut ganska enkelt. Med det loppet på näthinnan så kan den vara livsfarlig här. Tränaren säger även att den är nog ännu bättre denna gång. 10 Line Select får oerhört kuskplus denna gång när Melander skickar upp Örjan Kihlström i vagnenHar även hört rykten om skoryck för första gången med och till just nu 4% med dessa förändringar, så kan det vara ett roligt platsspel på sidan av V86.

Rank: 5-6-8-4-11

Avd5

2640M Auto

Ett ruggigt svårlöst långlopp som kräver en hel del streck. Min första här är Veijos fina 4 Caloy, man låter otroligt nöjda från stallhåll och den långa distansen ska bara vara plusÅrsdebuten är även den avklarad och nu kommer den vara ännu bättre säger man. Spännande till just nu endast 12%. 1 Copertino V.W. har fått ett bra spår och är i grund och botten en riktigt bra hästdet pratas om barfota runt om här direkt i årsdebuten och det skulle i så fall vara riktiga plus, då den har 2/2 med den balansen. 11 Siberian Justice är mitt stora drag i denna avdelning. Har kommit över lite bilder från arkivet på dennes lopp i Norge och det ser riktigt spännande ut. Spår 11 behöver ej vara dåligt då det är långlopp och rapporterna från grannlandet är oerhört optimistiska. GLÖM INTE!

Rank: 4-1-11-7-10

Avd6

2640M Volt

Omgångens största favorit hittar vi här och är det så enkelt att bara spika? Njaae jag vill nog inte det i denna jackpottomgång utan döper nog denna avdelning till OMGÅNGENS BÄSTA LÅS! 6 Perfect Dynamite bär det tunga favoritskapet nu till hela 71%, och visst, han är en mycket befogad favorit och ska väl bara vinna. MEN 71%? Tycker det är lite tjänstefel att inte försöka fälla då det är jackpott och man vill åt de stora pengarna. Min låsning här blir tillsammans med Frankrikeäventyraren 7 Raggazzo Da Sopra. Jag tror denna valack är minst lika bra som storfavoriten rent kapacitetsmässigt och man besitter en oerhörd speed som skulle kunna ställa till det för övriga här. Distansen är ett klart plus och som jag läser loppet så ser jag bara dessa två på fotot när mållinjen passeras.

Rank: 6-7-2-9-1

Avd7

2140M Auto

4 Nanny Mcphee blir klar favorit här och som den såg ut i sin första start så är den solklar första häst här för mig. Dock tyckte jag att den va lite försämrad senast gentemot sin första start men man vann ändå, och de visar bara på en härlig vinnarskalle. Finns vissa rykten om eventuellt barfota runt om, och blir de fallet så kommer jag att spika här. 5 Miss Duffy kommer hit med en oerhörd form och man ser ekipaget alltid med på fotona. Debut hos Peter Untersteiner till denna start och man ska även släppa lös skorna och springa barfota runt om för första gången, helintressant. "Det finns ingen i loppet som springer ifrån henne"! Så låter det från tränarhåll angående 1 Whitestripe Maid. Pefekt läge och otroligt startsnabb tycker jag och sen finns det några alternativ för Rickard Svanstedt som tränar och kör. Man kan antingen köra i spets, eller om favoriten kommer, släppa och utnyttja open stretchen på upploppet. Man har även toppform då man varit riktigt fin i fyra starter i rad och man har höjt sig rejält sedan minicomebacken. Man matchades även rejält i Diamanstoet och gjorde det med bravur. 

Rank: 4-5-1-14-2

Avd8

2140M Auto

Dags för sista avdelningen och här selas en mycket spännande häst ut från Alessandro Gocciadoro. 15 Vincero´ Gar och jag kommer faktiskt skrika ut den som OMGÅNGENS BÄSTA SPIK! Alessandro har ofta sina hästar i väl ordning när man besöker Sverige och redan under tisdagskvällen fick vi se hur bra hans ena stjärna var. Tror att de det avanceras fram i tidigt skede och sen blir de hästen att slå. 14 Ritchie Ås är ett av dem värsta motbuden till min spik men resan kan bli mycket tuff och från tränarhåll ligger man faktiskt lågt. Ett intressant drag i avdelningen är 5 Cash TJ, som ska gå med jänkarvagn för första gången.

Rank: 15-14-5-6-2

Detta var alltför mig denna omgång och nu återstår det bara att lämna in systemet som ska ge OSS fin avkastning när omgången är slut. Tycker jag har hittat ett riktigt slagkraftigt system där potentialen för stora pengar finns. Återigen ett stort tack till er som väljer att rygga mina system. NI gör det här möjligt och är så otroligt tacksam. 

NU KÄMPAR VI TILLSAMMANS


Mina andelar hittar ni som vanligt här

Väl Mött

///

Stenberg


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.