Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 15/1

Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 15/1

JACKPOTTDAGS


Återigen onsdag och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick ifrån förra veckan, där återigen flera roliga drag här i analysen gick in, men vi föll på det berömda snöret och slutade som bäst med endast 1 fel! Skit är de med, men samtidigt en extra kick till att få sätta årets första åtta!

Desto roligare på V75 i lördags där omgångens bästa spik levererade och några riktigt sköna knallar fixade höga platsodds. Höjde ett ordentligt varningens finger för mitt Dagens Dubbeldrag till under 1%, som tyvärr slutade tvåa. Men den kombinerade ddn satt och bra med klirr! FORMEN ÄR FRAMME ÅTERIGEN!


NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS SPELVÄRDA SPIK

Avd 2

2140M Auto

2 Religious la jag verkligen på minnet efter senaste starten, vilket intryck! Jag tycker ekipaget har en väldigt lämplig uppgift framför sig, då man är snabb ut och värsta motståndet fick sämre lägen. Rapporterna går i dur ifrån stallhåll och man kan vinna från flera olika positioner. Men skulle man rent kunna få ledningen, aa då är loppet över för övriga!

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 6 Gizmo De Veluwe skulle kunna vara ett spikförslag för den fräcke och inleda omgången med. Man är snabb ifrån start och tål att göra en del jobb. Motståndet skrämmer inte och jag tror man tuggar ner dom även ifrån dödens. Två lopp i kroppen och formen är go!

Avd 2 - Se omgångens spelvärda spik

Avd 3 - 12 Allocco Jet var riktigt bra senast, men gick tyvärr försent. Avslutningen var dock oerhört minnesvärd och procenten förstår jag ej i skrivande stund (6%) Hittar man bra ryggar så får övriga de upp och vi håller tummarna att vi får den till under 10%!?

Avd 4 - I mina ögon är detta omgångens svåraste lopp och här krävs de streck. Väljer att varna och lyfta fram en riktig smällkaramell och det i 2 Souzy som har ett smaskigt utgångsläge. Kan få en fin resa och besitter en vass spurt. Dessutom ryktas det om jänkarvagn till denna start. INTRESSANT!

Avd 5 - Omgångens största favorit finner vi här, men jag spikar INTE! 1 Zelante C.R kan öppna riktigt vasst och man kan komma att få en riktig drömresa här. Släpper man ledningen så får man en fin rygg och Åbys Open-Stretch kan bli avgörande i detta lopp!

Avd 6 - 4 Green Mamba var riktigt bra senast på V75, trots en för mig frågande styrning till en början. Man släppte ledningen lite förvånande, men luckan kom och man visade sig starkast till slut. Hästen hade krafter kvar och formen är verkligen på topp. Rätt ojämnt lopp och i nuläget tar jag ställning och spikar. Form slår ju klass som det så vackert heter!

Avd 7 - Dags för dagens dubbels första avdelning och här kommer ytterligare en spik för mig. 6 Högstenastalldräng har jag jagat ett tag nu och efter två riktigt bra insatser borde det väl vara dags nu? Man lottades till ett bra utgångsläge och spets är verkligen i sikte. Får man öven fuska bort en del av loppet så får övriga verkligen bara bra. Trivs på distansen och rapporterna är goda ifrån stallhåll! HELA VÄGEN AHO!

Avd 8 - Kvällens sista lopp och det är dags att knyta ihop säcken som på så väl V86 och dagens dubbel. 7 Pols Crazy Diamond kan mycket väl vara hästen som skiljer agnarna från vetet. Toppform och gäller att man hittar rätt ifrån springspåret, för då kan man verkligen smälla till på upploppet. Adielsson i vagnen vet hur man voltar och siktet är inställt. SE UPP!

Dagens Dubbelförslag

Raka:

DD1: 6 Högstenastalldräng

DD2: 1 Captain My Captain

Kombinerade:

DD1: 6 Högstenastalldräng

DD2: 1-3-6-7-8

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips