Mina tankar inför V86 på Solvalla och Åby

Mina tankar inför V86 på Solvalla och Åby

Onsdag igen och då är det som sig bör dags för V86. Vi beger oss denna gång till travets huvudstad Solvalla och till vackra Göteborg för Åby!

En riktigt öppen historia ser det ut som såhär tidigt inpå och det ser i mina ögon ut som att vi kan fälla några av de stora favoriterna.

Lika bra att köra igång direkt tycker jag, NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

"Observera att denna analys görs tidigt och eventuella ändringar på systemen kan ske, beroende på strykningar och värmningar osv.!"

Avd1

1640M Auto

5 Tony Afrika skulle kunna vara ett spikförslag i inledningen, då ekipaget står för kapacitet och klassen här. Man är ruggigt startsnabb och trivs på distansen. Dock tycker jag det finns liten galopprisk här och har hittat några riktigt spännande motbud som skulle kunna få den perfekta resan. 

Vi börjar ju som sagt på Åby och där finns ju det berömda "Open Stretch scenariot." Min idé 1 Alicia Bore skulle kunna få en riktigt fin resa i rygg på favoriten och i vagnen sitter Peter Untersteiner som verkligen börjar få snurr på sitt stall igen. Även Alicia är startsnabb, men senast blev det stumma ben och man föll ihop ifrån ledningen, så min förhoppning är att man släpper och ligger på lur inför sista svängen.

Vill även nämna en rolig skräll och det i Robert Berghs 4 Dallas As. Robban är en mästare på att smyga med och blir det körning ifrån start så är inte jag den som vill ryka på denna 4%. 

Min topp 5: 5-1-4-3-9


Avd2

2140M Auto

Det öppnaste loppet i mina ögon och här krävs det lite streck. Jag har kryssat i hela 8 av 12 hästar här och det är med lite darr på läppen att jag är nöjd. Men har man råd så tycker jag inte det är fel att ta alla här.

8 Hakon Von Haithabu är min första häst i alla fall. Man gjorde sin första start på väldigt länge senast och det märktes faktiskt. Man kommer va otroligt mycket bättre nu rapporteras det, och distansen är ett plus. Läste även att man tänkt rycka alla skor till denna start och det plussas de rejält på. 

12 Breidablicks Cognac är min andrahäst i avdelningen (inte bara för jag gillar cognac). Man va tillbaka senast som vinnare och är en starkt och rejäl kuse. Visst, spår 12 är inte det mest spännande spåret och kan bli lite chansartat, men med Conrad själv upp i vagnen så kan den skrälla till och är en riktigt bra häst i grund och botten.

Mitt råd är som sagt att strecka på här och en sån häst som 10 Mister Nicky anser jag vara ruggigt överspelad. Åker såklart med på kupongen, men endast som 7a i min rank.

Min Topp 5: 8-12-1-2-9

Avd3

3140M Auto

Kvällens längsta lopp och här hittar vi min Omgångens Bästa Spik. Det märks lite att denna omgång på Åby speglas i hur Robban Berghs hästar går. Selar ut riktigt fina hästar och här anser jag att 6 Whipped Eggs är hans bästa chans i hela omgången. Näst senast vann man trots en galopp och vid senaste starten var man inte som bäst. Men rapporterna går i dur och man kommer va ännu mer vässad till denna start. Mitt scenario är att man släpps tidigt till spets och sedan radar övriga upp sig på ett led bakom. Bergh vet vad han gör och ställer klockan för att sedan rycka ifrån på upploppet. Spets och slut, hämta ut.

Min topp 5 : 6-9-3-4-12


Avd4

2140M Auto

Återigen ett lopp med en stor favorit, men här anser jag det vara helt fel och vi stryker på med garderingspenseln. Min första häst här är 11 Got To Dash. Just nu spelad till knappa 14% och hoppas verkligen den stannar där omkring. Man har absoluta toppform och senast hämtade man upp en galopp och avslutade ruggigt bra. Man möter behagligt motstånd och kan få en riktigt bra resa i draget, trots sitt elftespår. Ulf Ohlsson är tillbaka i vagnen igen, vilket inte drar ner chanserna. 

Då jag som sagt målar på med hela sju hästar här, så måste jag även nämna två riktigt bortglömda ekipage som måste tas på allvar. 3 Winner Bac är den ena, som är spelad till under 10%, vilket jag tycker är helt knas. Trivs med Jorma, som för tillfället vinner med vem som helst. Ruggigt stark häst som trivs i ledningen, men kan mycket väl vinna ifrån dödens. Besitter en rejäl avslutning och kan få loppet. Min andra häst jag vill varna för är 4 Au Gratin, som har en härlig grundkapacitet. Blandar och ger, men har följt den här kusen ett tag och vet vad den kan i sina bästa stunder. Ett riktigt roligt streck som är rejält borttappad av spelarna. SE UPP!

Min topp 5: 11-1-10-3-4

Avd5

2140M Volt

Min andra spik i omgången kommer här och återigen är det en av Robert Berghs hästar. 4 Digital Dominance är riktigt kapabel och besitter hög kapacitet. Man kommer hit med två raka tredjeplatser på bra sätt. Senast mot riktigt bra motstånd och tycker man man möter betydligt enklare denna gång. Nu fick man ett betydligt bättre spår och här lär det gasas för tät. Håll dig i rätt gångart nu bara så skriker vi in omgångens andra spik, HELA VÄGEN ROBBAN!

Vill även nämna ett litet sidospel här på en otroligt bra häst som jag jagat ett tag. 1 Eurodancer har varit riktigt bra i Danmark vid sina segrar och håller den sig i trav så kan den få ett fint lopp invändigt. Platspel och även ett tvillingspel missar inte jag här och man får riktigt fina odds på det, PASS UPP!

Min topp 5: 4-5-9-3-1

Avd6

2140M Volt

Rent procentmässigt så är det två hästar som tillsammans är spelade på nästan 70% och skulle kunna vara ett "säkert" lås, men är det verkligen så enkelt? Nae, inte i mina ögon utan jag tar med ytterligare 3 hästar i denna avdelning och känner mig relativt säker.

Min etta är i alla fall andrahandaren 6 Mas Capacity, med formkusken Jorma Kontio i vagnen. Senast bet det ifrån sig helt perfekt ifrån ledningen och formen är verkligen på topp. Springspår här och vid felfri avgång och Jorma prickar rätt, så sitter man bra på det. Värst emot här är såklart favoriten 7 No Limit Royalty. Senast fick man lägga en våldsam speed för att nå ledningen och tyvärr så stod det honom dyrt när upploppet kom. Man fick rejält med stumma ben och galoppen kom väntat. Björn är bra i volt och hästen kan öppna fort, trolig ledare ifrån start. Men det kan som sagt bli lite körning mellan dessa två och då finns det fina skrällar där bakom. Väljer att lyfta fram 10 Capture som nu blir otroligt kuskförstärkt i from av Erik Adielsson. Man har toppform och kommer från en riktigt bra prestation på V75. SE UPP!

Min topp 5: 6-7-10-8-2


Avd7

1640M Auto

Omgångens största favorit i nuläget och en självklar spik!? NEJ, säger jag och min etta är helt bortglömd.

Måste lyfta fram 11 Thai Explosive och väljer att sätta den etta i rankingen. Senast var man riktigt bra vid segern, men det loppet jag fastnade för var loppet på Åmål näst senast. Då slutade man tvåa, men vilket lopp man gjorde. Endast 6% i skrivande stund och det här skulle mycket väl kunna vara en chansspik för den vågade. Man är lyriska ifrån stallhåll och Erland brukar ge sina hästar chansen när han styr. 

Värst emot är som sagt den stora favoriten 2 Global Wireless, som säkert sitter tidigt i spets. Man är snabb ut och återigen Peter i vagnen med sin stallform. Jag tror ändå och hoppas på några tryckare på vägen och då kan det spöka för favoriten som ändå måste ses som överspelad. 

Väljer i nuläget att låsa på dessa två och tycker det är ett riktigt roligt lås. Bästa hästen mot spetshästen och vi går vidare emot den sista avdelningen med humöret på topp.

Min topp 5: 11-2-4-6-1


Avd8

2140M Volt

Dags för omgångens sista lopp och återigen en favorit i fara. 

10 Nobel Amok är favoriten och Bergh återigen i fokus. Denna gång på Solvalla och hans enda häst som skickas hit till denna start. Hela 90 mil och med Örjan Kihlström upp. Riktigt spännande och en spik hos många, dock ej hos mig, trots etta i ranken så synar jag!

Väljer att gardera på lite och vil lyfta fram två hästar här i min analys, framförallt 2 Joe Martini som bara blir bättre och bättre för varje start och kan mycket väl ta första årssegern här. Fyra raka pallplatser från bra prestationer och Björn låter positiv. Det andra ekipaget jag vill nämna är Mattias Djuses 1 Isco Boko som felfri har en toppchans som ensam på startvolten. Ställer Rikard bara klockan nu så blir det väldigt långt fram för övriga hästar. Roligt streck till endast 7% och kapaciteten finns där som sagt. 

Min topp 5: 10-2-1-9-11

Detta var alltför mig denna gång och nu blickar vi mot en härlig jackpottomgång som förhoppningsvis JAG får dela med ER

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips