Mina tankar inför V86 på Lindesberg 3/7 » 2 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 på Lindesberg 3/7

Hallå där travvänner

Ny vecka är igång och vilken vecka vi har framför oss. Hela 4 stora travdagar med en V86omgång och hela TRE V75omgångar. Lopparkiven går varma här hemma och telefonen glöder med information och smaskigheter för alla dagar. Riktigt spänd över omgången ifrån Norge på söndag, där jag har en utsänd kille på plats som ska sköta oerhört nyttig information.

Men nog om dessa omgångar, nu är det V86 som gäller och där går rapporterna i dur. Komer denna omgång köra tre spikar på stora systemet och rapporterna angående dom är glasklara. VI SKA VINNA! 

Lika bra att dra igång direkt, då vi har flera omgångar att plugga till.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 4

1640M Auto

4 Vincero Gar ser ut att bli omgångens största favorit och jag är inget jättefan av att spika sådana, men i det här fallet så hittar jag inga direkta motbud och finner det väldigt onödigt att gardera då det skulle kräva alltför många streck. Gocciadoros stjärna möter helt klart enklare motstånd och fick ett perfekt spår till denna start. Man öppnar helt okej bakom bilen och jag tror man får överta ledningen ganska omgående. Självklart kan man fundera lite över tidigare galopper som förekommit i senaste starterna och skulle det vara så att den ej ser OK ut i värmning så självklart åker målarpenseln på. Men är den någorlunda "normal" så slår ekipaget övriga hästar ifrån dödens om så skulle vara fallet. 

OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd8

2140M Auto

Så som 5 Livi Memory såg ut i senaste starten, då man spårade enkelt runt om UTAN att rycka tussarna, så ser jag inte att den ska vara sämre i denna start. Vilket intryck. Efter loppet låg man oerhört lågt i puls och man har gått framåt efter senaste loppet i kroppen. Man ska sätta på bakskor istället för att köra barfota runt om nu, men dessa bakskor är så tunna att det inte kommer göra någon skillnad. Jag tycker denna spik är oerhört spelvärd och går hårt och spikar i avslutningen till lockande procent.

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd7

1640M Auto

54% i skrivande stund på 1 Canari Match? Man har spår 1 och ska hålla ut hästar som 3 Unique Juni och 4 Ajlexes Cubano, inte bara en gång utan säkert två, tre gånger under resan? Njaa, det tror jag blir alldeles för tufft och benen kommer stumna i sista sväng är mitt scenario. Man kommer dessutom från en längre vila och Redéns hästar tycker jag behöver några lopp innan dom är som bäst, och som bäst MÅSTE hans stjärna vara till denna start för att gå i mål som vinnare. Nae, målarbyxorna sätts på och vi jobbar in en smällkaramell inför avslutningen här.

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 5

3140M Volt

Smaskiga 6% på min idé i långloppet får mig att rysa lite och här ska vi ta betalt. 3 Testa Di Cavolo tycker jag är märkligt bortglömd och här ska vi ta betalt. Har fått ett passande lopp efter senaste starten, där man gjorde det bra utan något extra. Går bara Kenneth Haugstad iväg så tror jag man smyger med bra i ryggar för att spara krafterna till upploppet. Man är positiva ifrån stallet och då är likaså jag positiv. KÖR I TID KENNETH!


Lite tidiga tankar ifrån mig och jag tycker systemet i sig känns riktigt bra. Hoppas ni är med mig denna vecka, för jag kan garantera att efter denna vecka har vi goa slantar till semestern. Jag och min gode vän Jocke här på stugan sitter med vårat system ALL IN och även den känns sådär kittlande bra denna onsdag. Vi har bra form och Jocke satte sjuan i lördags. Nu bygger vi vidare på formen och kör så det ryker. Ha de bäst mina vänner

Mina andelar hittar ni om vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.