Mina tankar inför V86 på Lindesberg 1/7 » 30 juni | Andreas Stenberg…

Mina tankar inför V86 på Lindesberg 1/7

Hej hej

Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL!

Vilken form vi är i för dagen och i helgen satte återigen sjuan, denna gång på Stenbergs Domperignon! Lite pengar tillbaka är alltid välkommet och inför den här veckan så har vi härliga omgångar både på V86 och sen hela TRE V75 omgångar. Torsdag, lördag och söndag är det som gäller och självklart ska vi bygga vår semesterkassa ytterligare under dessa dagar.

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING


Avd 1 -

1 The Bald Eagle vann på ett rejält sätt senast och det ifrån spets. Till denna start så har man lottats till ett smaskigt utgångsläge och det ser oerhört bra ut på förhand.

5 Karat Band är ett riktigt roligt streck OM man lyckas nå ledningen. Man öppnar riktigt vasst och lyckas Åke komma fram utan att det kostar alldeles för mycket så kanske man får överta? Man maxar utrustningen till denna start och får man bestämma en del vid en eventuell ledning så kan det räcka hela vägen?

4 Iggy B.R är bästa hästen i det här lilla fältet och man är behandlad efter sin senaste start, som tyvärr resulterade i en galopp. Lite väl stor favorit i mina ögon och självklart ska vi gardera här. Det luktar lite dödensrisk och det skulle inte vara optimalt. 


Avd 2 -

10 Exaudio Vici kommer ifrån seger via en position utvändigt om ledaren och var väldigt imponerande. Nu får man Örjan i vagnen istället för Jorma och det tror och hoppas jag är rätt. Hästen är väldigt stark och tål grovjobb och det gäller att man ger den chansen i loppet och inte backar ner. Man möter lämpligt motstånd och ett spikförslag i mona ögon! 

9 Cobbys Nana ser jag som värst emot och det här är en häst som trivs på distansen. Man står bra inne i loppet och räds inte att göra jobbet.

4 Danilo Brick är det roliga strecket och känns hyperintressant med barfotarycket som i så fall skulle vara för första gången. Man återkommer efter lite vila, men det är aldrig något som stör Timo Nurmos hästar. 

Avd 3 -

2 Hennesy Am gjorde en vass debut senast och man segrade på ett imponerande vis. Man lottades till ett bra spår denna gång och toppas ytterligare med Erik Adielsson i vagnen.

4 Oblivion kommer med två raka segrar i bagaget och är garanterat med och slåss om segern även här. Läget blev bra och man planerar att leda ifrån start till mål. 

1 Konark F.Boko känns spännande med Björn Goop i vagnen denna gång. Man har två lopp i kroppen och formen går uppåt. Man står verkligen på tur för seger och kanske den kommer denna gång? 


Avd 4 -

6 Tekno Lynet ser ut att ha perfekta förutsättningar här och som jag ser det så är det endast galopp som kan fälla hästen här. Man rapporterar oerhört goda träningsrapporter och Jörgen Westholm har bra snurr på sin kallblod. Senast ryckte man skorna för första gången och det gav en jädra effekt. Man gick då i mål med tussarna kvar och man kommer till start med samma utrustning även denna gång. Övriga ser på förhand ut att slåss om andrapriset här.


Avd 5 -

5 Diamanten har en ruggig kapacitet och gynnas nog bäst av alla av den korta distansen. Man är snabb ut och siktet är inställt på ledningen. Därifrån kan man rinna undan och det här borde vara favoriten i mina ögon.

4 Romanesque  fick ett bra utgångsläge och man har formen intakt. Gynnas av tempo och kan fälla många vid upploppet.  

8 Missle Hill startade senast i Elitloppsfinalen och levererade en stark prestation där. Nu lottades man tyvärr till det sämsta spåret och frågan är vart man tar vägen? Man kan öppna väldigt raskt, men jag har svårt att se att Örjan ska vara med och slåss om spets ifrån detta läge? Gynnas av tempo! 

Avd 6 -

2 Olympic Blue Chip verkar trivas bra i sin nya regi och har nu fått tre lopp i kroppen och väntar på årets första seger. Man tränar på för fullt och rapporterna är väldigt goda ifrån stallet. Man lottades till ett bra spår och ser ut att kunna få en smaskig resa här. 

5 Arturo Beech är en lovande travare som ser ut att kunna bli en av omgångens största favoriter. Det finns en hel del frågetecken från min sida för att riktigt hålla med där och här jagar vi smällkaramell. Man gör debut bakom startbilen och min känsla är att man inte kan öppna alltför snabbt och risk finns att man kommer få göra grovjobbet. 

11 Oliver Hall är riktigt stark och rejäl och vann senast ifrån ett svårt läge. Man tål grovjobbet och gynnas av körning. 


Avd 7 -

2 J.J Another Vinn kommer jag skrika ut denna omgång till OMGÅNGENS BÄSTA SPIK. Man har megaform för dagen och har lottats till ett smaskigt utgångsläge. Det är en riktigt rejäl häst som kan öppna vasst i volten. Man gynnas även rejält med Ulf Ohlsson i vagnen för första gången och det ser på förhand ut att kunna bli spets och slut. Man tål att göra en hel del grovjobb så ledningen är inte ett måste.  KÖR UFFE!

Avd 8 -

6 Rally Hans har jag vurmat för tidigare i mina analyser och gör det även denna gång. Han har mött otroligt fina hästar på slutet och riktigt där är man inte för dagen, men jag tycker man går ner rejält i klass till denna start ändå. Formen är på topp och vill man åt dom stora slantarna så ska man inte nonchalera dett ekipage.

4 Beartime är ruggigt bra i grunden och senast gjorde man comeback. Vid den starten fick man tyvärr luckan försent och man gick i mål med krafter kvar. Med det loppet i kroppen så lär man vara oerhört förbättrad.

3 Twigs Ceasar visar full form för dagen  och till denna start åker jänkarvagnen på. Man öppnar riktigt snabbt och lyckas Goop snuva övriga på ledningen så kan det bära hela vägen. 

10 Give Me Ten är en favorithäst hos mig som jag aldrig spelar utan. Gynnas av körning där framme och Erik Adielsson trivs i vagnen här. SE UPP!Dagens Dubbelförslag:

Raka:

DD1: 2 J.J Another Vinn

DD2: 6 Rally Hans

Kombinerade:

DD1: 2 J.J Another Vinn

DD2: 3,4,6,10

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
100% upp till 100 SEK
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej hej Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade ... Läs travtips

Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! V86 ställer ut med riktigt ... Läs travtips

Avdelning 14 Waikiki Silvio var inte speciellt bra i årsdebuten senast. Har hög kapacitet i grunden och bör räcka långt, dock ett frågetecken. 11 ... Läs travtips

En riktigt stjärnkväll väntar, med finbesök av många kanoner när V86 nu ska avgöras på världens bästa travbana Sundbyholm Äntligen dags för en av ... Läs travtips

V86 14 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men ... Läs travtips

V86 1 Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn ... Läs travtips

Onsdag har det blivit innan analysen blivit skriven, snart lite sömn, lite träning. En kortare tripp, lite god mat och sedan förhoppningsvis njuta av ... Läs travtips

V75 1Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till ... Läs travtips