Mina tankar inför V86 på Eskilstuna 15/7 » 13 juli | Andreas Stenberg…

Mina tankar inför V86 på Eskilstuna 15/7

Hej hej

Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade nästan 2200kr/andel och kunde gett ännu mer då vi satt bra på det.

Det är så otroligt kul med alla grattis och tack ifrån er och NI är så jäkla underbara.

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING


Avd 1 -

4 Waikiki Silvio har endast gjort en start i år och det va inte så mycket att komma med då. Insatsen var oerhört klen, men det finns kapacitet i den här kusen så man bör ändå bevaka den. Björn Goop känns som han vinner med allt för dagen och det ska tas med respekt förstås och man rycker samtliga skor till denna start.

3 Findus M. brukar jag vurma för och gör det således denna gång. Senaste starten på Lindesberg så satt man fast med rubbet sparat och man fick aldrig fritt tyvärr. Man kommer vara otroligt vass med det loppet i kroppen och känslan är att man går ner lite i klass till denna start.

11 Sandsjöns Enzo fick ett ruggigt tråkigt utgångsläge denna gång, men man satt även den fast senast och det här är en häst som besitter kunskap. Med minsta klaff så lär man vara med på fotot och måste med på kupongen.

1 Wingmaster står sig bra här och löser man bara starten och inte hamnar för långt bak så kan man få en fin resa härifrån. Magnus A Djuse upp i sulkyn för första gången och det är en kille som kör med självförtroende. 

Avd 2 -

8 Valnes Isidor är märkligt bortglömd i skrivande stund. Man gick senast otroligt bra efter ett offensivt upplägg och man vann på ett fint sätt. Taktiken lär vara densamma i denna start och når man tät i ett tidigt skede så kan det bära hela vägen.

4 Raoel Attack är en ruggigt jämn och säker häst som alltid är med och slåss där framme. Senast gick man ett starkt upplopp som tvåa och ekipaget lär vara med på fotot även vid denna start.

1 Velocista G.G. har fått ett passande utgångsläge och med senaste loppet i kroppen så kommer man oerhört förbättrad nu. Sofia Adolfsson är en duktig kusk som kör hästen i dennes två senaste starter. Kan få en bra resa härifrån och lockande skräll i ett riktigt öppet och svårlöst ungdomslopp som kräver sina streck!

Avd 3 -

9 Fabulous Pellini är en otroligt fin häst som verkligen har övertygat i sina tre starter i karriären. Erik Adielsson har en ruggig träffprocent i dessa treåringslopp och likaså tränare Svante Båth. Detta välstammade sto med Ready Cash som pappa ser jag som en oerhört stark spik och bankar utan att blinka. 


Avd 4 -

5 Enriko Ha kommer ifrån en galopp senast med 1700 kvar och det gör mig lite osäker på en så stor favorit som den är i skrivande stund. Ska med på kupongen, men endast som garderingsbud i mina ögon.

8 Le Crack Sox vann i sin årsdebut senast på ett överlägset sätt och som den såg ut då. Lite småklurigt spår, men jag tror ändå man kommer få chansen tillslut och måste räknas tidigt i detta sammanhang.

12 Voila´Buio gjorde debut i Sverige senast och det på ett bra sätt. Nu toppas man med voltspeciallisten Erik Adielsson i vagnen och löser man bara starten så kommer man vara med långt fram trots ett tråkigt tolftespår. 

6 Martin Tooma besitter en ruggig speed och avslutning och man får verkligen inte stirra sig blint på dennes resultatrad. Johan Untersteiner hoppar upp för fjärde gången bakom denna häst och faktum är att dessa två tillsammans aldrig varit sämre en trea och det här kan vara miljonsmällen i omgången till endast 2% i skrivande stund!

Avd 5 -

8 Diamanten står verkligen på tur för seger och är det dags nu? Man föll med flaggan i topp senast och trots ett tråkigt utgångsläge så får man inte räkna bort denna stjärna. Erik Adielsson är sugen på revansch och väldigt spelvärd häst i nuläget. Borde vara favorit i mina ögon!

2 Heavy Sound är en riktigt fin häst som även den gör årsdebut efter över ett års frånvaro. Senaste starten var i Elitloppsförsöker -19 och självklart besitter man kapacitet att vinna detta lopp. Man gick ett ruggigt kvallopp, så formen är det absolut inget fel på.

4 Who´s Who gör en efterlängtad comeback här efter mer en ett halvårs tävlingsvila och man skriks upp som favorit omgående i skrivande stund. Frågetecken på formen, men rapporterna är goda. Man besitter en hög kapacitet och bör räknas. Pasi Aikio ska styra hästen på egen hand denna gång och det ser jag väl som lite minustecken med.

9 Chianti får man heller inte räkna bort och segern näst senast var riktigt fin. Man har fått ett passande smygläge denna gång och kan fälla samtliga vid rätt klaff.

Avd 6 -

12 Dixie Brick har visat full form i sina starter och det här är en riktigt stark häst som tål att göra jobbet. Uppgiften ser tilltalande ut och Jorma lär ge hästen chansen omgående. Tycker man går ned lite i klass och jag tror man fäller samtliga ekipage här och väljer att spika mig ur ett i övrigt ganska öppet stolopp.

Avd 7 -

9 Ecuire D. har fortfarande inte förlorat i sina tio starter och jag tror inte vi har sett slutet på denna fantastiska häst än. Går ej att ranka detta ekipage annat en etta och trots bakspår och att distansen kan vara lite av det längsta laget så är den given etta hos mig. Dock ingen spik!

8 Aetos Kronos hamnade utvändigt ledaren sist och man höll riktigt bra. Innan dess segrade man i Kungapokalen, så kapacitet finns så det blir över. Givet första motbud för min del och måste räknas.

5 Brother Bill har inte startat på väldigt länge och frågan är hur formen står sig för dagen? Man avslutade förra året med att vinna Breeders Crown, så inget fel på kunnandet här inte och ska med på kupongen.

Avd 8 -

3 Giant Shadow är en befogad favorit i mina ögon och min Dagens Dubbel spik. På V86 väljer jag att gardera, då det finns oerhört bra spelvärde där bakom. Man har segrat i 24 av 31 starter, men senast fick man ett tungt lopp i benen. Frågan är hur man tagit den starten? 

2 Alone såg smällfin ut i sin årsdebut senast och bör ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen. Besitter en ruggig kapacitet och måste räknas där bakom. 

1 Deep Pockets spetsvann näst senast ifrån innerspåret och man är riktigt startsnabb. Risk finns att man blir av med ledningen, men man får oavsett en fin resa härifrån och ska räknas.

11 Tjacko Zaz är miljonsmällen här och till under 1% känns den oerhört spännande. Man trivs ruggigt bra på distansen och har aldrig varit sämre än trea på den. Stod för en vass avslutning i skymundan senast och trots utgångsläget så ska man räkna med hästen. 


Dagens Dubbelförslag:

Raka:

DD1: 9 Ecuire D.

DD2: 3 Giant Shadow

Kombinerade:

DD1: 5,8,9

DD2: 3 Giant Shadow

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips