Mina tankar inför V86 på Bergsåker och Solvalla 8/5 » 7 maj | Andreas…

Mina tankar inför V86 på Bergsåker och Solvalla 8/5

ÄNTLIGEN

Onsdag igen och nu är det dags för en efterlängtad omgång av V86. Som jag väntat på detta, då jag anser att detta är den roligaste spelformen och så adderar vi en härlig jackpott på det, MUMMA!

Lika bra att köra igång direkt tycker jag, NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Avd1

1640M Auto

En riktig världsstjärna selas ut i den första avdelningen och det är ingen mindre en Gunnar Melanders 9 Månprinsen A.M. Blir nog omgångens största favorit, men jag anser att det är med all rätt och skriker faktiskt ut den som OMGÅNGENS BÄSTA SPIK. Kommer sitta bra på det direkt i andra spår för att sedan avancera framåt. Respekten hos övriga konkurrenter är hög och här sparas det inget inför Elitkampen utan segersviten ska drygas ut ytterligare. HELA VÄGEN GUNNAR. Vill nämna ett roligt sidospel i form av en tvilling här. Björn Karlsson sitter upp på underbara 12 Tangen Haap och detta ekipage har en fantastisk speed och avslutning att tillgå, detta kommer bita bra på slutvarvet och tvillingen tror ja stenhårt på här när Björn selar in sin stjärna som tvåa bakom Prinsen.

rank: 9-12-1-6-7

Avd2

1640M Auto

Även här tycker jag det finns ett potentiellt spikförslag, och det i 4 Messiah. Kommer från en fantastisk insats som tvåa bakom Magic Cash och tycker att det ser enklare ut denna gång. Man gör dock debut på kort distans och det ska man ha i tanken. Jag väljer dock att låsa detta lopp med en riktigt fin häst jag har stenkoll på, som det borde vara dags för snart. Pratar om 2 Casanova Majo, som radar upp prestation efter prestation utan att få sätta nosen först. Vill absolut inte missa när dennes första seger kommer, så döper detta lopp till OMGÅNGENS BÄSTA LÅS! Vill man ha ytterligare streck så kan detta loppet bli dyrt, men vill ändå nämna 11 Eicas som har en mäktig avslutning och det värsta hindret för denne är nog enbart spåret. 

Rank: 4-2-11-10-9

Avd3

2140M Auto

9 Topnotch Liss tycker jag är ruggigt spännande här och sätter först i rankingen. Per Linderoth tränar och kör och nu har man fått två riktiga genomkörare i kroppen och är ännu vassare nu. Kan få det perfekt kört framför och avslutar otroligt vasst. Tycker att värsta konkurrenterna är otroligt osäkra och detta skulle kunna vara en chansspik för den vågade. 4 Bright Memphis ryktas det om roliga utrustningsändringar på, bland annat bike och det kan slå väl ut. 6 Crazy First Love gör debut på autostart men man ska eventuellt rycka alla skor för första gången och det är intressant. Sköter den sig blir det spets och således hästen att slå. 12 Twist N´Face kommer från en mycket fin seger senast och med de loppet i kroppen så ska den verkligen inte nonchaleras här. Kommer få bra ryggar att gå i på slutrundan.

Rank: 9-6-4-12-10

Avd4

2140M Auto

Kvällens andra spik väljer jag att hamra in här. Björn Goop hoppar för första gången upp på 5 Ultimaluna Grif. Var oerhört bra senast och med det loppet i kroppen och med Goop i sulkyn så ser jag faktiskt inte hur den ska förlora denna lopp. Jag hamrar in spiken och går vidare. Värst emot tycker jag 1 Odessa Celeber som kanske kan hålla upp ledningen och får då min etta utvändigt. Örjan är en mästare att köra i ledning, men här tror jag den får det svettigt. 7 Reigning Moni ska med på form och här kommer det avanceras tidigt med. Kommer från galopp men gick ruggigt fint efter den. 

Rank: 5-1-7-3-6

Avd5

2140M Volt

Dags för voltstart och återigen ett kallblodslopp. Älskar verkligen 4 Backegubben, men här tycker jag att den blir fel favorit och har sämsta tänkbara spår för den. Hög galopprisk här och är knepig i voltstart. Rankas ner, men ska ändå bli intressant att se hur den sköter sig när Björn rycker baksskorna denna gång. Trampar den iväg felfri så tror jag den vinner men på tok för högt spelad i dagsläget. 8 Joker C.K blir min första häst istället och som vann senast på ett ruggigt imponerande vis. Lite kuskminus från senaste starten då det var Goop som styrde, nu Jan-Olov Persson. 3 Zitor tror jag kommer få ett riktigt fint lopp i rygg och uppstår luckan på upploppet så fäller den många. 

Rank: 8-4-3-10-12


Avd6

3140M Volt

Kvällens helgarderingslopp kommer här och tycker verkligen detta lopp är oerhört svårlöst. Vill ändå nämna några av hästarna jag rankar högst och även lite skrälldrag. Min etta i rankingen är 7 Vikens Dome, som kommer ifrån en ruggig insats senast på Solvalla. Krånglar till det lite för ofta i loppen och har en ganska hög galoppstatistik, men felfri så tycker jag hon är den bästa i loppet. Endast 7% med och totalt bortglömd just nu. 14 Fairplay Pellini har mött betydlingt tuffare motstånd en det här, men står 40m bakom och har ett gäng att runda. Måste klaffa på vägen, men med rätt resa fäller den många. 3 Monark Amok tror jag är spetsfavoriten här och man låter uppåt från stallet. Här är de körning så länge lampan lyser som gäller och då kan det bli jobbigt för dom bakom. 8 Pyrolator får Björn Goop upp för första gången och det är såklart helintressant och måste med.

Rank: 7-14-3-8-9

Avd7

2140M Auto

Detta skulle kunna vara ett klassiskt "spets och slut" lopp för 3 Ceasar F.C och är absolut min förstahäst, det ryktas även om barfota runt om. Men det är jackpott och här vill jag försöka fälla den stora favoriten. 7 Au Pair Girl satt fast näst senast med mängder av krafter kvar, galopperade senast. Man rapporterar att man hittat felet till galoppen och man kommer till start med toppform. En häst jag jagar och jagar är 4 Elsa Mearas och jag ger den en chans även denna gång. Står oerhört bra inne i loppet här och gjorde en riktigt stark årsdebut. Öppnar snabbt och kan de va dennes tur nu? SE UPP! 10 Real Masterpiece låter det oerhört bra ifrån och med loppet för tre starter sedan på näthinnan, då man vann efter rygg ledaren på ett imponerande vis. Då fäller den många denna gång.

 Rank: 3-7-4-10-6 

Avd8

2140M Auto

Omgångens avslutande lopp är riktigt öppet och här krävs det ett antal streck för att sitta säker. 11 Fast Moving Cash blir första hästen jag plitar ner. Trivs bäst att gå bakifrån och sitter perfekt på det här tycker jag. Ska gå barfota runt om igen och besitter en oerhört vass avslutning. 10 La Camilla Pellini gick i mål senast med bra spänst i steget och med de loppet i kroppen kommer hon vara ännu vassare nu. 4 Argbiggan gör en spännande årsdebut här och har ett riktigt bra läge. Gjorde kanonlopp förra året och är vässad inför detta. SE UPP!

Rank: 11-10-4-12-5

Detta var alltför mig denna gång och nu blickar vi mot en härlig jackpottomgång som förhoppningsvis JAG får dela med ER

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips