Mina tankar inför V86 på Åmål 24/6 » 22 juni | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 på Åmål 24/6

Hej hej

Vilken härlig vecka vi har framför oss med jackpott på på onsdag och på lördagens V75.

Denna onsdag ska vi besöka mysiga lilla Åmål för en spännande omgång på Sveriges kortaste upplopp!

Vi siktar som alltid större och jaga vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING


Avd 1 -

8 Nisse Sånna är jämn och stabil med formen på topp. Man har fått ett bra spår i volten och förstärks rejält denna gång med Carl Johan Jepson i vagnen. 

13 Rossi Palema ska normalt sett ha chans att runda samtliga ekipage här och man kan nog sitta bra på det omgående ifrån sitt spår sex på tillägg. Man har fin form för dagen.

1 Hurricane är ruggigt ovan vad gäller voltstart, men tittar man på kapacitet så kommer man definitivt att vara med och slåss om det.

6 Bailamos skulle kunna vara miljonsmällen att inleda med då man lär få en fin resa härifrån. SE UPP!

Avd 2 -

4 Astronascente Zac ser ut att bli omgångens megalampa, men samtidigt så tycker jag det är helt befogat och utnämner ekipaget till omgångens bästa spik med. Hästen är riktigt startsnabb och spets och slut står i programmet. Man vann senast helt okörd och lär vara ytterligare ett strå vassare till denna start. KÖR SÅ DET RYKER BJÖRN!

Avd 3 -

5 Patent Leather tror jag kommer gynnas av Åmåls korta upplopp och det lär laddas rejält ifrån start. Man öppnar snabbt och lyckas Jepson att pricka starten så kommer det att gå undan. Passande förutsättningar och jag tror det finns en stor chans att man leder ifrån start till mål här!

4 Ragazzo Da Sopra är bästa hästen och en häst jag ofta vurmar för i mina analyser. Man tål att göra grovjobbet och skulle mycket väl kunna vinna ifrån dödens. Söker man gardering och vill ha hängslen och livrem i detta lopp så låser man på dessa två nämnda!

Avd 4 -

1 Harry Dynamit har fått ett spännande utgångsläge här och man trivs på distansen. Lyckas man bara hålla upp ledningen en bit och inte riskera att hamna tredje/fjärde inner, så tror jag man har god chans att vara med på fotot. Luckor lär uppkomma och då biter det bra tillslut!

5 Kadabra Bolets lär söka sig framåt omgående och har här fått ett ett passande utgångsläge. Hans Crebas kör med självförtroende efter segern på V75 i söndags och man tål distansen. 

4 Silver Load tror jag är ledaren av loppet då man är riktigt snabb iväg. Man börjar närma sig toppformen och jag kan inte se Jörgen släppa en eventuell ledning.

14 Robertino kommer ifrån en enkel seger senast och har man tagit det loppet väl så finns kapacitet att runda många. Dock är hästen i nuläget väldigt överspelad och det finns anledning att gå emot ekipaget anser jag! 

Avd 5 -

7 Alex H.P ser ut att ha en god chans här och hittar man bara ner i en vettig position så lär man sluta långt framme.

1 Comte Godiva är nog främsta utmanaren till min tipsetta och lyckas man hålla upp ledningen så Växer chanserna ännu mera. Ledningen på Åmål är otroligt viktig och gäller att bena ut spetsstriderna. 

4 Quickly S.W. har fått ett passande läge här och besitter kunskap och kapacitet som duger väl. Man är väldigt jämn i sina prestationer och väldigt okomplicerad. Formen finns där och måste räknas tidigt.

Avd 6 -

8 Nordby Elde har fått ett smaskigt springspår och prickar Olle Alsén plankan rätt så kan det vara ledaren av loppet i ett tidigt skede. Lär bli svårfångad i så fall och hästen att slå. Ej favorit i skrivande stund och jag finner ett oerhört spelvärde här. Spikas i analysen men vid gardering vill jag nämna några utmanare.

9 Ask Viking är ett fint kallblod som lottats till ett fint spår denna gång. Man gynnas, som alla det övriga Norska gästerna i detta lopp med körspö och har nu fått två lopp i kroppen efter skada. Man ska till denna start rycka samtliga skor för första gången och det får mig att lyfta blicken rejält. Det brukar kunna ge en härlig effekt på kallblod!

4 Fröyu Birk kommer ifrån ett fantastiskt lopp där man visade ett jäkla intryck. Man stoltserar med två raka denna säsong och senast gick man i mål med mängder sparat. 

1 Röyns Nora är ett riktigt långskott men jag gillar ändå det jag sett av hästen och vill höja ett varningens finger. Har man råd ska man ej nonchalera ekipaget helt och senast visade man att formen är på intågande!

Avd 7 -

5 Zante Grif är inte helt att lita på, men när man väl fungerar så fungerar man ruggigt bra. Det är ett riktigt monster vad gäller styrka och räds inte att göra jobbet. Man kan mycket väl tugga ner samtliga utvändigt och jag hoppas verkligen kusken Robin Bakker kör framåt omgående och ger hästen chansen. 

4 Make More Cider är ruggigt stor favorit i skrivande stund och det har jag svårt att ta till mig. Man öppnar dock snabbt, men det finns ett ekipage som jag tror öppnar ännu snabbare. Lyckas dock Peter Untersteiner få ledningen ändå så kan det såklart vara över. Men risk finns att det kommer kosta för mycket och då vill jag syna.

3 Global Wonderful är hästen som är snabbast iväg i detta lopp och den troliga ledaren i mina ögon. Väl där hoppas jag innerligt att kusken Magnus Jakobsson kör, men håll koll på intervjuerna om hut man tänker där innan ni streckar. Jag tror man förlorar loppet om man släpper och det vore oerhört trist. Jag låser loppet på dessa tre i skrivande stund, men får jag reda på mer info närmare start om hur kuskarna tänkt köra eller inte köra i spets så lär det ändras för mig! HÅLL KOLL.

Avd 8 -

9 Rally Gunnar står överst på min ”nästagångarlista” och det här är en häst jag tagit till mig. Lyser form för dagen och det ska smällas på häftiga ändringar till denna start. Eller vad sägs som barfota runt om för första gången och sen en jänkarvagn? Även det för första gången i så fall. Man gynnas rejält av körning på loppet och besitter en otroligt vass avslutning. 

3 Pleasure For Cash ser ut att bli favorit i loppet och här går set positiva tongångar ifrån stallhåll. Man är rätt osäker av sig, men när man väl travar så besitter man en ruggig kapacitet. Man kommer även här att testa barfota runt om för första gången och ett Norskt huvudlag för första gången. Tål att göra jobbet och slår alla ändringar väl ut så blir man svår att ro på!

7 Cyrano DE B. är en ruggigt stark häst som trivs i främre träffen. Spåret är lite långt ut, men Per Lennartsson lär satsa allt framåt omgående. Man är hyffsat startsnabb och skulle det lösa sig och man når ledningen här så kan det bära hela vägen.

10 Impressive Choice har fått ett svårt utgångsläge, men man gynnas av tempo på loppet och kommer fälla många på slutrundan. Formen är med besked på topp och man har gått bra i sina tidigare starter i Sverige. Endast två procent i skrivande stund och är det detta ekipage som ska ge oss det stora slantarna tro?

Dagens Dubbelförslag:

Raka:

DD1: 5 Zante Grif

DD2: 9 Rally Gunnar

Kombinerade:

DD1: 4,5

DD2: 3,4,7,9

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips

Hej på er!Förra veckan var det en otroligt svår rad som gav drygt 7 miljoner på 7 rätt. För mig var flera av vinnarna extremt svårfunna. Hatten av ... Läs travtips

Norges bästa spelexpert, Espen Edvarsen har anslutit sig till Travstugan när det kommer till svenska loppen och tillsammansmed Simon Hagen ... Läs travtips

Andel i systemet kostar 175 kr - klicka här! Rommetravet bjuder upp till V75-dans denna lördag och just dans känns passande när vi i Gulddivisionen ... Läs travtips

V75 från Dalarna och Rommetravet. Omgången ser rolig ut och jag tror att det kan bli rätt bra betalt även denna vecka. <<<< Tobias ... Läs travtips

Det blev en rolig onsdag när både Petterssons Miljon och Petterssons Starka hittade hem och gav fina pengar tillbaka. Nu har jag laddat om och siktat ... Läs travtips

Romme står som värd och de lovar en bra bana, närmast en fin sommarbana sägs det. Men det är fortfarande skotvång, så barfota dansande hästar får ... Läs travtips

Avdelning 1 – 8 Tullbardine Boe satt fast senast med alla krafter kvar. Nu kommer man följa startsnabba Aras rygg för att hitta ut tidigt. Får man ... Läs travtips

Äntligen lördag och dags för lördagsmys, omgången känns svårlöst idag och jag tror att vi kan få lite skrällar och en fin utdelning, mitt roligaste ... Läs travtips

V75 på Romme. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS ... Läs travtips

Dags att besöka Romme och det är med goda förhoppningar jag kliver in i omgången. Har fått otroligt många glada tillrop efter mina speltips och det ... Läs travtips

Andel i giffelpåsen kostar 99 kronor - klicka här! GS75 geggades bort fullkomligt förra söndagen - den här helgen är det helt andra förutsättningar! ... Läs travtips

Hej på er!Förra veckan blev det ett riktigt antiklimax då jag laddad otroligt inför dubbel jackpot från hemmabanan Örebro. Till slut efter mycket om ... Läs travtips

Vintermeetingets verkliga kraftmätning avgörs på Vincennes den här söndagen. 29 hästar har anmälts till Prix de Paris, men endast 15 av dessa har ... Läs travtips

Dags att runda av årets vintermeeting nere på Vincennes, vilket vi gör med hjälp av mastiga 4150 meter och loppet Prix de Paris.  Dessutom är ... Läs travtips