Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 6/11

Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 6/11

Onsdag och V86 = Sant

Mycket spännande omgång att vänta och som vanligt tror jag på hög utdelning vad gäller denna spelform. 
Hoppas ni fortsätter vara med mig på mina system, så ska jag se till att vi får fira rejält snart igen!

Missa inte min och Jockes nystartade andel Stenbergs Buffé, som vi bygger ihop. Otrolig potential med allt vad en perfekt ”buffé” ska innehålla. Snart smäller vi in den och då den endast görs i 8 andelar så gäller det att vara med i tid, snart är andelarna slut! 

NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

"Observera att analysen görs tidigt och systemen kan komma att ändras beroende på ev. strykningar och värmningar osv!"

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd3

1640M Auto

5 Joe Martini har jag och säkert många fler jagat ett tag och är för mig en gåta att den fortfarande är segerlös i år.!? Man står verkligen på tur för seger och senast visade man upp en fantastisk avslutning och formen är på topp. Till denna start väljer Goop att kasta av bakskorna, vilket är ett jätteplus. Spåret är bra och härifrån kan Björn hitta ner i en fin position, och då det är otroligt startglada hästar invändigt så kan man sitta o mysa i kön medans resten kör ihjäl sig. När dimman väl har lagt sig så trycker man på gasen och sveper fältet i sista sväng och tuggar ifrån på upploppet. Nae, det här gungar du in åt oss Björn!

OMGÅNGENS DRAG

Väljer återigen att nämna några riktiga kantbollar och spelvärda hästar som är värda att ta med på en kupong.

Avd1. 2 Setauket - Jag tror vinnaren i den första avdelningen mycket väl kan hittas på start, då bakspårshästarna missgynnas av distansen 2140M. Min idé sitter på ett perfekt smygläge och jag tror Ville Karhulahti kan hitta en spännande rygg och utnyttja Åbys dubbla Open-Stretch. Oerhört farlig att glömmas bort i en annars öppen avdelning.

Avd2. 7 Findus M - har jag stenkoll på och vill verkligen ta betalt när den väl sätter nosen först. Stort kuskplus till denna start, då Ulf Ohlsson hoppar upp för tredje gången. Man har verkligen toppform och gynnas av litet fält. Distansen är inga problem och blir det, som jag tror, körning ifrån start så gynnas detta fina ekipage otroligt mycket. Ulf kan smyga med i tåget och sätta in slutstöten när spethästarna börjar tröttna. 


Avd3. Se omgångens bästa spik

Avd4. 5 Cruise - besitter en väldigt fin kapacitet och den här starten ska faktiskt bli den sista för i år. Gissa om man är sugna på en seger då! Utgångsläget är bra och man kommer vara oerhört förbättrad till denna start rapporterar man. Sist visade man en häftig avslutning när luckan väl kom och jag tror på ett liknande upplägg här. 

Avd5. Ett riktigt öppet lopp och här rekommenderar jag att strecka på. Favoriten 7 Kick The Dust är bra, men väldigt osäker. Missa inte 10 Redneck Woodland som i nuläget är den minst spelade i hela loppet? Kan få en perfekt resa, då de luktar körning ifrån alla håll och kanter. Möter lite enklare motstånd denna gång och får ej nonchaleras!

Avd6. 9 Karissa Bo - Förlorade på målfoto senast, trots startgalopp. Nu fick man ett perfekt smyläge och ni som såg senaste loppet, vet om hästens avslutningar. Rikard N Skoglund förstärker i vagnen och här körs det nog offensivt ifrån början. 

Avd7. 12 Hobby De L´iton - Riktigt kapabel häst som har visat strålande lopp i nya regin. Loppet näst senast var man överlägsen och man visade att det finns en ruggig kapacitet i han. Läget hade kunnat vara bättre, men då det är 2640M så tror jag ändå att André Eklundh kan hitta en vettig position. 

Avd8. 3 Scarlet Hello  Visade fin form senast och man gick i mål med krafter kvar. Man är betydligt bättre en raden och från det här läget kan det vara ett spännande miljondrag att avsluta med. SE UPP!

Det var allt för denna gång och nu är det upp till hästar och kuskar att göra sitt åt oss. Ska bli oerhört roligt detta och formen är fortsatt på topp, både hos mig och inne i "stugan". Varmt Välkomna!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips