Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 4/9 » 3 sep. | Andreas…

Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 4/9

Hallå där kära vänner

Ännu en ny vecka med härliga omgångar och det är nu dags för V86 Express igen. 

Vilken avslutning vi fick på förra veckan, då vi gick enormt med plus på en av mina andelar. Otroligt roligt och det fantastiska är att vi var så många som fick dela på fina slantar. Passade alldeles utmärkt såhär efter semestern!

Nya tag och nya mål i sikte och förhoppningsvis får vi fortsätta fira tillsammans redan nu på onsdag.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

NU KÖR VI!

Observera att analysen görs tidigt och systemen kan komma att ändras beroende på eventuella strykningar, sen information eller värmningar osv.!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 4

2140M Auto

6 Vivacious Allie har verkligen en framtid för sig. Hon är riktigt startsnabb och besitter en oerhörd styrka. Detta gör att hon kan vinna från alla möjliga positioner och sånt gillar jag. Jag tror dock att Örjan vill åt ledningen och kommer trycka sig dit. Det låter även som väldigt defensiva upplägg från övriga i loppet och då tror jag hon släpps till ledningen tämligen enkelt. Lillasyster till elitloppsdeltagaren Double Exposure och ser verkligen inte ut att vansläktas. Nae, detta löser du Örjan och vi kopplar grepp!

Vill du testa ett vinnarspel på henne rekommenderar jag Unibet där du får ett fast odds på 1,75

Lopp #8 och körs kl.21:00 på Solvalla. 

OMGÅNGENS LÅSNING

Avd 8

1640M Auto

Solvalla får avsluta denna V86 omgång och här kommer vi få en riktig fartfest är min tanke. Min första häst blir 2 Ultimaluna Grif, som verkligen har formen på topp. Senast var man ute på lång distans och visade att man bemästrar även det, men nu är det kort och det anser jag bara vara ett plus. Ulf Ohlsson hoppar upp till denna start, vilket också är plus. Varför spikar han inte för då, kanske ni undrar? Jo, det är för jag tycker mig ha hittat ett otroligt spelvärde i min idé 9 Un Etoile Gar. Gjorde debut hos Stall Nurmos i sin näst senaste start och vilken avslutning det var där. Senast på V75 fick man aldrig riktigt chansen utan man satt fast, men man gick i mål med väldigt mycket sparat. Man står verkligen på tur för seger och är verkligen inte sämre en någon annan i detta lopp. Får en bra startrygg och blir det körning här, så bjuds man verkligen in i loppet. Stänger detta "lås" på ytterligare en rolig idé, och det i form av 8 Firewire. Jag gillar när man åker genom hela Sverige för att tävla med endast en häst, och lite där är vi nu! Halva Sverige var väl lite att ta i, men stallet åker 65 mil t/r med EN häst och det gör man inte bara för att låta hästen jogga och se på. Vet sedan tidigare kapaciteten och man har faktiskt gjort tider som är mer en 2 sekunder snabbare en favoriten. SE UPP!

Detta var faktiskt allt för mig denna omgång och jag hoppas ni blir något klokare. Tror det kan bli en rejäl slant och självklart ska vi vara där och hugga. Gillar ni mina tankar så vet ni vart ni ska hitta mina andelar, och skulle dessa ej passa er så finns de otroligt många duktiga läggare inne i Stugan! Min käre vän Joakim lägger ett ruggigt fint system som heter Jocke 250 och där blandar han till en härlig mix med fräcka ideér. Bara ett litet stalltips ifrån mig!

Glöm inte bort att NI är fantastiska och det är tack vare ER som detta är möjligt. 

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips