Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 12/2

Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 12/2

Onsdag och V86 som vanligt och vilken vecka vi har att se fram emot. Omgången går av stapeln på Åby och Solvalla och det är oerhört spelvärt som vanligt när det kommer till denna spelform. Humöret är på topp, känslan är på topp och NU måtte det väl vara våran tur?
Måste även nämna en liiiten liten sak som ni måste lägga på minnet. På lördag så går V75 på min hemmabana Mantorp och jag kommer självklart vara på plats tidigt. Då ska stallbacken sopas rent på information och det kan vara så att systemen byggs lite senare en vanligt eller i alla fall ändras om det kommer spännande information. MEN allt detta tar vi inför den omgången och alla ändringar som sker redogörs naturligtvis innan!

Missa ej andelarna för onsdag och lördag så jobbar vi in pengarna tillsammans!

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS SPELVÄRDA SPIK

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 8 Personal Jesus får verkligen en skjuts i denna start, då duktige Carl Johan Jepson sätter sig upp. SPringspår nu och kan få en vettig position redan ifrån start. Man besitter en ruggig kapacitet och spets är inte helt otänkbart här. Sen är frågan om man kör där eller släpper till stallkamraten 5 Bernts Ulrika? Oavsett vad så är det Åby det handlar om och rygg ledaren över lång distans är verkligen inte helt fel, då Open Stretch finns att tillgå. Riktigt bra spelvärde i skrivande stund! 

Avd 2 - 3 Give Me Ten är hästen att slå i detta fält enligt mig och då man besitter en oerhörd startsnabbhet så är spets skrivet här. Erik Adielsson återigen upp och nu åker jänkarvagnen på. Man kommer vara oerhört mycket bättre en i sin senaste start och man brukar trycka ifrån sig bra ifrån ledningen.  Jag går faktiskt ut hårt här och väljer att spika Klaus Kerns fina travare. KÖR SÅ DET RYKER ERIK!

Avd 3 - 5 Maestro Crowe står för klassen här och fem segrar på sex försök talar sitt tydliga språk tycker jag. Möter något tuffare motstånd en tidigare och det blir en liten kraftmätare här. Oerhört högkapabel häst som tål att göra jobbet, vilket det ser ut som att den kommer få göra här. Men då man vid sina segrar vunnit väldigt enkelt så ser jag ingen anledning till att gå emot här, till motsatsen bevisats. SPIK!

Avd 4 - Ett oerhört öppet lopp stundar och kräver sina streck. Tycker favoriten i nuläget blir lite överspelad och väljer att gardera. 11 Come Together gjorde årsdebut senast och imponerade på mig, då man vann hyffsat enkelt. Man kommer vara mycket bättre med det loppet i kroppen och man trivs på distansen. Man besitter en ruggig styrka och kapaciteten att runda detta gäng finns definitivt. Men som sagt, krävs en del streck till här och håll ögonen öppna under värmningarna!  

Avd 5 - 6 Stoletheshow kommer till start med rapporter som verkligen går i dur. Tycker det är en eller alla i detta lopp och då väljer jag att spik mig ur. Hästen segrade i Norska Kriteriet och utan galoppen senast så hade man slutat långt fram. Oerhörd kapacitet och normalt sätt travsäker. SPIK!

Avd 6 - 11 Saga Doc är riktigt riktigt intressant här och man kan otroligt mycket mer en vad raden visar. Nu fick man springspår och man trivs ypperligt på distansen. Luktar offensiv körning och med rätt resa så kan det här va den stora smällen i omgången. just nu streckad till knappa 4% och givet streck för min del. TACK FÖR KAFFET!

Avd 7 - Dagens dubbels inledande avdelning och här vimlar det av spelvärda streck och vi ska försöka hitta dessa läckerbitar! 6 Googal kommer till start med ett lopp i kroppen nu efter vila och intrycket senast var riktigt bra. Man gick i mål som trea, men det var mycket krafter kvar där. Oerhört kapabel och om Johan ska ta en seger på Åby så tror jag den här står högst upp bland hans chanser i mina ögon. Detta får bli min spik på Dagens Dubbel, men på V86 klämmer jag i med hela ÅTTA streck till! Missa heller inte 4 Tresexton, som har fått ett bra spår nu. Besitter en ruggigt avslutning och den kommer han att behöva visa för att få sätta nosen först här! 

Avd 8 - Nu ska vi knyta ihop säcken både vad gäller Dagens Dubbel, som med V86. Miljonerna ska fördelas och förhoppningsvis är VI med hela vägen hit. Även i denna avdelning kryllar det av intressanta hästar och den som jag fastnat lite för är 1 Arnie Express som verkligen lyfts upp nu med Björn Goop i vagnen. Man fick ett bra spår och det kommer bli laddning från start till mål här. Lyckas man hålla uppe ledningen så är nog loppet över, annars så kan det bli öppet då det förmodlingen blir körning. Detta gynnas såklart många där bakom utav och missa inte 7 Imakeyouproud, som var helt fenomenal senast vid luckan. Besitter en mäktig avslutning och den kan komma väl till pass här vid eventuell körning. En formtoppad Emilia Leo kan göra livet surt för övriga, SE UPP! 

Dagens Dubbelförslag

Raka:

DD1: 6 Googal

DD2: 1 Arnie Express

Kombinerade:

DD1: 6 Googal

DD2: 1,5,7,9,10

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips