Mina tankar inför V86 ifrån Bergsåker/Solvalla 18/11 » 16 nov. |…

Mina tankar inför V86 ifrån Bergsåker/Solvalla 18/11

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar där formen och humöret är på topp efter förra veckans lilla pengaregn.

Onsdag och V86 är det som gäller och för andra veckan i rad levererade fräckisen ett bra plus. För två veckor sedan slutade det med 10x insatsen och förra veckan blev det härliga 34x insatsen och över 3000kr/andel inkasserades. Vi hoppas det fortsätter och denna veckas omgång ser minst sagt klurig ut :)

Vill rikta stora tack till er som tror på mig!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Mer information längre ner i analysen

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1

1 Mr Mah Can tror jag blir oerhört svårstoppad om man når ledningen och får tipsnicken ifrån mig. Kan agera lite småstruligt bakom bilen ibland och därför vågar jag inte öppna med en spik. Går ner lite i klass vad gäller motstånd och på ren kapacitet är det en befogad favorit. 

2 Global Brexit är en stark och rejäl dam som tål att göra jobbet ute i spåren. Spåret blev smaskigt här och man gynnas av det lilla fältet. 

5 Black And Quick är en av Jörgen S Eriksson´s två hästar i detta lilla fält och den som jag tror mest på av dom. Man är fortsatt segerlös i karriären men det är inga duvungar man mött i sina lopp. I september senast kvalade man in till Svenskt Travkriterium och besitter en fin kapacitet. 

Avd 2

11 Wind Knight är ett av mina roligare streck denna omgång och till 2% i skrivande stund finner jag ett ruskigt spelvärde. Man trivs på distansen och senast gick man i mål med krafter kvar. Med det loppet i kroppen så kommer man väl förberedd. Gynnas av högt tempo på loppet och Jörgen Westholm lämnar skorna hemma till denna start.

2 Hugo R.C. kan öppna riktigt vasst och det brukar bita bra när man väl sitter i ledningen. Vinner inte ihjäl sig, men står verkligen på tur för seger och i ett sånt här lopp kanske man kan få den?  

7 Kaptah står även den på tur för seger och höll fint senast ifrån ledningen, men fick se sig besegrad straxt före mållinjen. Gången innan det satt man fast med mängder kvar och kapacitet finns i hästen för att räcka hela vägen. 

Avd 3

2 Galactica tackar jag för kaffet till så länge man ej är favorit. Tycker man har visat i sina starter att man är en riktig klasshäst i monté och man vann dessutom Monté SM. Hästen är snabb ifrån start och ledningen är i sikte. Därifrån ska den plockas ner och som jag sagt tidigare i mina analyser vad gäller just monté, så är det en eller alla!

9 Vivier De L´oison ska man även ta den på allvar, då Franska hästar är oerhört skickliga i just monté. Formen är lite frågetecken, men på kapacitet ska man verkligen räknas och till fina 4% i skrivande stund måste den med, SE UPP!

4 On Track Piraten är hedersmannen som ska debutera i monté och visst fasen ska det bli spännande och se? Dock tror jag streckprocenten är som den är för tillfället då det är just OTP som ska ut på banan och en viss Emilia Leo ska få äran att sitta på ryggen. Man ska dock ta med sig att monté är inget man bara går ut och vinner sådär i sin debut och man möter hästar av absoluta klass här. Rankas ner av mig! 

Avd 4

6 Armstrong Louis visade fina takter senast i sin Sverigedebut och med det loppet i kroppen så kommer man ännu mer förberedd här. Man vurma redan inför det loppet att det var ett lopp i kroppen som gällde och hade siktet hit, vilket känns oerhört bra. Distansen tror jag är till en fördel och med vasse Erik Adielsson i volten och ifrån springspår, så kommer man sitta bra på det omgående. Omgångens största favorit i skrivande stund, men ändå heöt befogat. Spik i nuläget, men avvaktar lite mer information angående upplägg ifrån stallhåll.

10 Zodiac Dany Grif gör en spännande debut i Björn Goops regi och skorna ska även flyga all världens väg. Besitter fina fartrersurser och den korta distansen ser jag bara som plus. Kan få loppet?

Avd 5

4 Groupie Doll kommer från ett fint lopp senast, där man mötte extremt bra hästar i Breeders Crown. Som jag läser loppet så är det hon som sitter i spets ganska omgående och således hästen för övriga att försöka tugga ner. Motståndet skrämmer inte alltför mycket denna gång, men frågan är hur mycket minus det gör att man ska få gå med skor denna gång? Kanske kan vara en fräck spik för den tuffe?

10 Global U.S.A är en annan fin dam som ska bli väldigt spännande i denna start, då man ska få dansa barfota igen. Gynnas av tempo på loppet och fäller många.

9 Frequenzy AM lär vara förbättrad med sina lopp i kroppen och kommer från en fin insats senast på V75. Gör väldigt sällan dåliga lopp och varit med på pallen i hälften av sina starter.

Avd 6

9 Tangen Haap är såklart ett hett bud här och en fruktansvärt läcker travare som sällan gör en besviken. Jag har tidigare vurmat oerhört mycket kärlek till denna häst och med tre raka segrar i bagaget så kommer man till start med gott självförtroende. 

1 Roli Eld ska göra en spännande start i sin nya regi Stall Redén och man har visat tidigare att man är oerhört kvick ifrån start. Dock visar man även en viss osäkerhet och frågan är hur mycket Örjan vågar trycka iväg när bilen släpper? Väldigt kapabel är han i alla fall och ifrån en eventuell ledning så blir han väldigt svårtuggad. 

11 Våler Nikolai är favoriten i skrivande stund och väldigt spännande med Björn Goop upp denna gång. Formen är fin för dagen men man startade redan så sent som i fredags och det skickar lite signaler såklart. Läget är såklart inte det bästa och man möter ruskigt bra hästar för dagen. Men är det någon som kan lösa detta så är det såklart Mr. Björn!

Avd 7

2 From The Mine fortsätter att övertyga i sina starter och besitter en fantastisk inställning. Ledningen är i sikte och väl där biter det ifrån sig bra. Nu är det dock medeldistans och frågan är om han orkar hålla hela vägen här? Kunskap och kapacitet besitter han som sagt, men det lär bli svettigt som storfavorit i skrivande stund. 

9 Makethemark är på pappret främste utmanaren trots comeback. På ren kapacitet så så lär man vara med på fotot även denna gång, men formen är ett stort frågetecken och man ska även köras med skor runt om. 

1 Super Nice är en häst jag verkligen gillar och tar med mig i starterna. Säker efter formen såklart, men jag vill ändå tro att hästen kan få loppet denna gång? SE UPP!

Avd 8

8 Behind Bars är fortsatt obesegrad i sin karriär och visst har vi inte sett botten i hästen en. Segrarna har tagits på ett imponerande sett och från olika positioner. Nu ska man ändå få sig en ordentlig utmaning och kanske får vi se karriärens första förlust? Spåret är inte alls sexigt och motståndet desto vassare en vad man mött tidigare, men stallet håller han riktigt högt och är ändå positiva inför denna start. Man tål jobbet och skulle Johan vara offensiv i sin styrning och få överta ledningen så kan ändå allt hända. Är man obesegrad så är det av en anledning och så länge man ej gått på en plump i protokollet så finns det spelvärde i att fortsätta tro på hästen och en chansspik förordas i skrivande stund. 

5 Gladiator Mearas är favoriten i skrivande stund och insatsen näst senast imponerade stort på mig. Men efter senaste starten så föll det och man var inte riktigt samma häst då och avslutade endast som fyra. Det skickar många frågor till mig och som favorit tycker jag inte att det är befogat och rankas ner. 

6 Magnificent Tooma är däremot desto mer spännande i så fall som främste motbud till min tipsetta. Debut i stall Redén och denna häst har visat i sina tidigare starter att man besitter ett högt kunnande och en jäkla kapacitet. Kan mycket väl vara mer i striden direkt och det ryktas även om en eventuell jänkarvagn denna gång. Örjan ska upp i vagnen och även det är såklart STORA plus! 

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 2 From The Mine

DD2: 8 Behind Bars

Kombinerade:

DD1: 1,2,9

DD2: 5,6,8

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!


Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips