Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 25/11 » 23 nov. |…

Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 25/11

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar

Onsdag och V86 är det som gäller och dags att besöka Åby och Solvalla. Vi hoppas det sätter fart ordentligt med utdelningar nu inför kommande Winterburst och denna veckas omgång ser minst sagt klurig ut :)

Vill rikta stora tack till er som tror på mig!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Ni har väl inte missat att vi nu har butiksandelar till V64 

Mer information längre ner i analysen

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1

2 Twigs Got U är ett tänkbart spikförslag att inleda omgången med och en häst med toppform för dagen. Håsten stoltserar med tre raka segrar och är snabb ut bakom bilen. Spåret blev bra och jag tror och hoppas att Johan trycker till för att överta i ett andra skede. Väl där biter de ifrån sig bra och då blir man oerhört svårtuggad.

1 Shapes öppnar även han helt okej bakom bilen, men här tror jag man är ute efter rygg på ledaren. Formen är på topp och man kan bli livsfarlig när upploppet nalkas.

Avd 2

5 Digital Literacy står verkligen på tur för seger och som jag ser det så är man även spetsfavorit här. Blev utkontrad senast på V75, men lär bara ha stärkts av det. Örjan vet hur man vinner på Valla och framförallt ifrån ledningen.

7 Fuel Burn är ruggigt formstark för dagen och besitter en ruggig avslutning. Spåret är dock minus och rankas ner lite. Det gäller att Emilia Leo i sulkyn hittar ner i en vettig position och löser hon det så finns formen för att fälla samtliga.

3 Mellby Hawaii gör spännande ändringar och Goop upp igen. Besitter en ruggig kunskap och måste räknas tidigt. 

Avd 3

4 Echelon vet verkligen hur man kan öppna bakom bilen och kommer till start med absolut toppform. Jag tror dock att man släpper ledningen då man är bättre i ryggar. Vi befinner oss på Åby så chansen kommer komma när de vankas upplopp och man lär fälla många. Dock lite för stor favorit i nuläget för att spika från min sida.

7 Darah Bibo står bra inne här och stallet har fin form för dagen. Hästen trivs i spets och Peter lär vara offensiv omgående. Amerikansk bike denna gång och det kommer slå väl ut.

6 Don Cash har nu två lopp i kroppen i sin nya regi och från ett spännande utgångsläge ska man räknas tidigt. Adrian lär ge allt direkt ifrån start och visst finns chansen till spets här? Väl där blir man svårtuggad och väldigt spelvärd i skrivande stund. 


Avd 4

5 M.T Perette tycker jag mig vara en oerhört spelvärd spik i skrivande stund och det till under 25% man såg helt magisk ut senast som fastlåst och formen är på topp. Spåret blev bra och Mattias Djuse lär satsa för spets här och lyckas man nå den så tror jag loppet är över. Spikas i nuläget, men måste invänta kommentarer angående taktiken innan fast beslut tas.

1 Hill´s Angel är främsta motbudet och besitter en ruggig kapacitet. Sju segrar på tretton starter är fantastisk statistik, men frågan är hur Goop tänker i denna start? Man kan öppna snabbt och är favoriten initialt till spets, dock finns valet att släppa då man trivs i ryggar. Spännande info väntas och som jag nämnde tidigare så är taktiken avgörande gällande mitt spikval eller ej! 

2 Sayonara är skrällen i loppet och inte var dag man får en styrning ifrån Örjan på hemmaplan under 10%! Man startar snabbt och skulle kunna utmana rejält om ledningen.

Avd 5

8 Elephant visade senast sin otroligs kapacitet när man spårade runt om och man gynnas av distansen. Spåret blev dock sämsta tänkbara, men då hästen tål att göra jobbet och kommer med toppform så måste man räknas och jag håller den som etta i nuläget. Tycker mig ha hittat omgångens lås här och garderar med en häst till.

7 Timo Lane är hästen jag väljer att dubbla mitt system med och nu är det dags för andra starten i Robban Berghs regi. Även denna häst gynnas av distansen och tål jobbet. Man kommer ifrån dubbla galopper i sin senaste start, men enligt stallrapporterna så har man slipat rejält på detta. Fungerar man så kan man mycket väl vinna detta lopp, men pga. Osäkerheten  i avgången så väljer jag att dubbla systemet och blundar i starten.

Avd 6

13 Kasper Trot måste det vara dags för snart och ifrån ett fint utgångsläge med springspår och Björn Goop igen i sulkyn så kanske man står först på pallen denna gång? Hästen är anmäld barfota runt om igen och det skulle vara stora plus. Man är härdad mot tufft motstånd och given tipsetta hos mig. 

7 Riptide R.D. Är favoriten i skrivande stund och hästen kommer från en imponerande andraplats senast på V75. Visar ofta ett gott intryck och kommer serveras en fin resa här av Pierre Nyström.

3 Vicar trivs på distansen och jag tror detta är ledaren av loppet. Hästen står på tur för seger efter tre raka tredjeplatser och formen är verkligen på intågande. Örjan upp igen och vid eventuell ledning så lär man bli svårtuggad. 

11 Maverick Dream måste jag bara nämna som miljonsmällen i hela omgången. Man agerar helt fantastiskt för dagen och slår till när som helst. När allt väl klaffar så har man helt klart kapacitet att fälla samtliga och kanske kan få loppet denna gång? Jag fortsätter att jaga ekipaget och skriker högt när den väl slår till. SE UPP

Avd 7

8 Indra´s Secret är en heltuff dam som tål jobbet. Senast fick man en oerhört svår resa och var aldrig nära toppen. Litet frågetecken vad gäller distansen då hon är bättre på lång, men man ska självklart räkna med henne på ren kapacitet. Dick fel favorit i mina ögon och rankas ner.

5 Zio Tom Jet håller jag istället som favorit och formen är fortsatt bra. Man gillar att spara på speeden för att kunna avsluta bra och lyckas Adrian med detta så fäller man många tillslut. 

3 Gizmo De Veluwe är det roliga strecket och en häst som kan otroligt mycket i ljusa stunder. Jag är otroligt svag för Henriette Larsen i vagnen och håller henne högt bland kuskarna. Åter efter lite vila så visst finns det frågetecken angående form, men ett roligt streck om man har råd. 

Avd 8

2 Önas Prince är storfavoriten i avslutningen och Per Nordströms blivande stjärna vet verkligen hur man vinner lopp. Sju segrar på elva starter talar sitt tydliga språk och efter en miss senast så står det REVANSCH i boken denna gång. Ser ut som tidig ledning och därifrån är man hästen att slå. Dock gäller det att man ej får för många tryckningar under sin resa, för då kan det bli tufft tillslut och jag väljer att gardera. 

6 Revelation blir mitt främsta motbud och denna fina Readly Express-avkomma är verkligen fin. Går ned lite i klass vad gäller motstånd och ska nu dansa barfota runt om igen. 

11 Chiru stoltserar med två raka segrar på ett imponerande vis. Går nu upp i klass när man möter kulleliten och ska bli spännande och se. Spåret är såklart ett frågetecken, men jag kan ej spela utan ekipaget. 

8 Sidney Celeber är ett annat ekipage jag ej kan vara utan och trots ett uselt spår så kommer man vara med på fotot. Örjan vet hur man hanterar dessa lägen och till smaskig procent så hoppas vi denna häst ska ge oss det stora pengarna när det är dags och fördela! 

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 5 Zio Tom Jet

DD2: 2 Önas Prince

Kombinerade:

DD1: 5,8

DD2: 2,6,8,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!


Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips