Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 19/5

  Hallå där kära vänner!

  Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt! 

  Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

  Mina andelar

  OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

  V86 - 1

  9 Don Cash ser ut att ha en passande uppgift i inledningen  och hästen laddas för Harper Hanovers. Två raka segrar i bagaget och trivs på distansen.

  5 Totti Face är kvick bakom bilen och Stefan Persson är angelägen av ledarpositionen. Väl där leder ekipaget länge! 

  7 Mikkel H.R är draget i inledningen till låg procent i skrivande stund och insatsen senast talar för att formen är på topp för dagen. Carl Johan Jepson lär vara offensiv ifrån start för att hitta en bra position i den främre träffen. Två lopp i kroppen och optimistiska tongångar ifrån stallet vurmar om en framskjuten placering och måstestreck hos mig! 


  V82-2

  6 Twigs Honor är befogad favorit i mina ögon och kan vara en spik för den fräcke. Hästen var väldigt fin i årsdebuten och stod då för en rapp avslutningen. Tyvärr struken gången efter det så lite frågetecken på formen såklart, men hästen kan öppna helt okey och skulle kunna vara ledaren efter en bit.

  4 Again Kronos är nog strået vassare vad gäller startsnabbheten och detta är min tidiga ledare av loppet. Väl där är frågan vad Mika Forss bestämmer sig för och det finns chans till att denne släpper till min tipsetta om frågan ställs! Oavsett så tror jag på en fin resa via innerspåret och farlig med lucka! Endast 5% i skrivande stund!

  Missa inte heller 5 Sedin U.S. som återigen ska få gå barfota runt om, en balans man testade för två starter sen och tog då en oerhört enkel seger!

  V86-3

  3 Nairajah är en roligt tipsetta som endast tredjehandare för tillfället. Johan Untersteiners fina kuse är väldigt effektiv ifrån start och här lär det laddas för tät och då kommer man gasa hela vägen. Lyckas ekipaget med taktiken så blir man väldigt svårfångad och en fräck spik för den som inte vill gödsla med strecken, för där bakom är det öppet!

  2 Kondor Dream borde hitta ner i en fin position ifrån detta smaskiga läge och här hoppas man på tempo hela vägen. Hästen är väldigt stark och tål grovjobbet. 

  6 Condior stod för en riktigt dålig insats senast och har varit oerhört försämrad ett tag nu. På ren grundkapacitet ska man rankas upp och gynnas med barfotabalans till denna start. Men stora frågetecken på form och en favorit i fara enligt mig.

  V86-4

  1 Conch On Inn stod för en fantastisk insats sedan efter att ha segerdefilerat via dödens och hästen besitter en enorm kapacitet felfritt. Stallet håller hästen högt och felfritt så tror jag att Joakim Elfvings stjärna segrar i detta lopp. Jag tror och hoppas att kusken Rikard N Skoglund trycker till ifrån start för att försöka behålla ledningen ifrån sitt innerspår och väl där rinna undan hela vägen. Spik i nuläget! 

  Vid gardering så håller jag 7 Graham Hill som främsta motbud som inlett sin karriär lovande! 

  V86-5

  4 Bring Me Money väljer jag att sätta överst i detta oerhört öppna lopp och mycket tack vare insatsen senast i sin årsdebut. Det blev galopp ifrån start den gången, men hästen stod för en fin comeback efter det och avslutningen var väldigt tilltalande. Med en insatsen i benen och en amerikansk bike på till denna start så är man given!

  1 Gaya De Pervenche har inte startat sedan i mitten av februari och frågetecken såklart på vart man står för dagen. Dock fick man ett fint spår denna gång och stallet ska maxas i balansen med amerikansk vagn och det mest spännande i barfota runt om, vilket i så fall blir för första gången. Från detta läge ser det ut att kunna bli en fin resa och träningsrapporterna är goda ifrån stallet.

  2 Divane Godiva är ruskigt snabb ifrån start och kanske till och med ledaren av loppet. Väl där så har Tyler Mifsud fått köroder och hästen kommer leda väldigt länge. Fin form för dagen!

  V86-6

  3 Lipstick Tooma blir nog omgångens megalampa och som jag ser det så är det helt befogat och en bra spik att luta sig emot. Senast gjorde Daniel Redéns kuse årsdebut och gjorde ingen besviken och sprang in sin sjunde raka seger. Jag tror Örjan Kihlström måttar hästen till tidig ledning och väl där stannar man hela vägen!

  V87-7

  1 Wingait Henke är i grunden en riktig klasshäst och ska i normala förhållanden vara väldigt svårslagen i detta gäng. Dock svek man rejält senast och insatsen var uppriktigt dålig. Kapaciteten finns så det räcker och blir över i övrigt och ska vara favorit här, men man ska ta med sig att han var ej frisk senast och frågetecken på hur man tagit halsinfektionen?

  6 Howdy Quick kommer till start med hela fem segrar och två andraplatser i karriären varav tre av tre på svensk mark. Hans Crebas lär vara offensiv även denna gång och trots tuffare motstånd så måste ekipaget räknas tidigt.

  9 Chang gynnas kraftigt av att återigen få gå barfota runt om och har lottats till ett bra smygläge denna gång. Får en fin resa direkt, då man är startsnabb och har bra rygg att gå i. Med klaff så besitter hästen kapacitet för att segerstrida! 

  V86-8

  9 Certainly är en ruskigt spännande tipsetta och kommer från en stark insats på V75 senast och det efter sin galopp. Formen är på topp för dagen och stallet är optimistiska. Väldigt spännande med en amerikansk jänkarbike på till denna start och hästen gynnas vid tempo på loppet.

  11 Iwan Boko är även den väldigt bortglömd i avslutningen och kommer även den ifrån en galopp. Då var det även debut i Björn Goops regi och blir det fart ifrån start så tål man tufft tempo hela vägen och måste med på min kupong! 

  10 Aragorn As är favoriten i loppet och detta är en riktig kanon som Timo Nurmos håller oerhört högt i stallet. Hästen möter något enklare motstånd och formen är på topp för dagen!

  Mina andelar hittar ni HÄR

  Dagens Dubbel:

  Dagens Dubbel 1: 1,6

  Dagens Dubbel 2: 9,10,11

  Väl Mött
  Stenberg

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube