Mina tankar inför V86 från Bergsåker och Solvalla 8/9

Det har blivit dags igen för V86 och denna gång ska vi besöka Bergsåker och Solvalla

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

Mina andelar

  OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

  Bästa spiken:

  V86-4

  4 Perpetuate kanske till och med blir omgångens megalampa och jag tycker det är en befogad favorit. Skulle det dock var som så att det skenar allt för mycket på procenten så kanske jag överväger att gardera då värdet är högt där bakom. Men i nuläget som sagt en spik för mig och felfri så finner jag ingen i fältet som utmanar om segern. Hästen trivs ypperligt å Solvalla och han har visat upp en fin startsnabbhet på slutet. Väljer Örjan Kihlström att ladda iväg så tror jag att dessa två sitter i tidig ledning och höjer sig ytterligare några hack via den positionen. Kunskap finns annars att vinna från samtliga positioner, men det gäller som sagt att hästen går felfritt!

  Kompletterande spiken:

  V86-3

  3 Twinkle Face satt fast senast med rubbet sparat bakom Cyrano De B. efter att enkelt ha tagit ledningen den starten för att sedan släppa till hästen som tillslut vann. Denna gång tror och hoppas jag att taktiken är annorlunda och då hästen är rysligt startsnabb ser jag såklart att man väljer att köra ifrån tätpositionen. 3 Twinkle Face står på tur för en etta i raden och på pappret så ser motståndet överkomligt ut i mina ögon. Spelprocenten är tilltalande i nuläget och vi får hoppas den ej skenar allt för mycket.

  Hästarna att se upp med:

  V86-1

  11 Gittans Angel ska såklart ha en hel del tur ifrån detta utgångsläge, men faktum är att hästen besitter en hel del fart i kroppen och framförallt en härlig avslutning att tillgå. Till denna start gör stallet några spännande utrustningsändringar med, bland annat får hon en amerikansk sulky bakom sig samt får testa rycktussar för första gången. Slår det väl ut och "Gittan" inte blir alltför rullig så ska man verkligen se upp för denna kuse!

  V86-5

  Här möts vi av omgångens största favorit i skrivande stund i 1 Open Sky. Favoritskapet kan jag tycka är befogat, men det finns en risk att det kommer häxa för favoriten då han kommer få svar om tätpositionen av framförallt 3 Bowling Orlando. I alla fall i min badkarskörning! Om det blir som jag vill så öppnar loppet upp sig och ett av mina större drag i omgången bjuds in i kampen. 9 Krakas är hästen jag vill slå ett extra slag för här och en häst jag verkligen gillar. Hon står på tur för en etta i raden och besitter fina fartresurser. Lyckas Robert Dunder att hitta fina ryggar inför slutvarvet så besitter 9 Krakas kapaciteten till att fälla samtliga här. Formen är på topp för dagen och 5% i skrivande stund smakar MUMMA!

  V86-6

  1 Dreams Happen skulle kunna vara ledaren av detta lopp då han besitter en viss startsnabbhet. Hästen går ner i klass efter att ha sprungit på V75 senast och skulle Mika Forss sitta i tät så hoppas jag att han tänkt köra där. Kusken är obesegrad med hästen efter en start tillsammans och med en amerikansk sulky denna gång så lär det gasas är känslan. 

  Dagens Dubbel

  Denna vecka har vi en väldigt svår Dagens Dubbel att försöka bena ut och i nuläget så hittar jag ingen direkt spik att gå på, men flertalet skrällar så vi får hoppas på ett högt värde när det väl är dags för denna spelform!

  I Dagens Dubbels inledande avdelning sätter jag 2 Berra Steel som etta i rankingen och det för jag tror detta är ledaren av loppet. Väl där biter det ifrån sig bra och inför det senaste loppet hade hästen tre raka från just den positionen. Nu möter han dock stenhårt motstånd och jag vill lyfta fram två hästar till som jag tänker ha med på Dagens Dubbel. 1 Enge Eros fick läget för att kunna smyga med hela vägen via innerspåret och med tidig lucka så kan det slå till. Formen är på topp för dagen och han trivs fint på distansen. 10 Imagine Boko är knappt spelad i nuläget och för mig konstigt. Besitter en ruggig styrka och gynnas av tempo på loppet. Visade i sin senaste start att formen är på ingång och rapporterna är goda ifrån stallet. SUPERSMÄLL!

  I den andra Dagens Dubbel-avdelningen hittar vi även här flera roliga streck och min förstakuse är ej favorit. 10 Baby Boy väljer jag att ranka överst och hästen kommer till start med fin form, trots att han galopperade senast mitt på upploppet i kvalet till derbyt. Går ner i klass vad gäller motståndet och han tål att göra jobbet ute i spåren. Bakspåret kanske inte är jätteplus, men han har segrat från samma utgångsläge tidigare och körs nu av tränaren själv, Robert Bergh! Jag väljer att dubbla i avlutningen på Dagens Dubbel (fler streck på V86) och måste ha med min ständiga följetång 8 Bramante Ors. När ska jag äntligen få betalt på denna kuse? Nu tycker jag det är spännande med Magnus A Djuse upp för första gången och trots det tråkiga utgångsläget så är detta en häst som sällan står för en dålig insats. Det trots att han ej segrat på väldigt länge. Till denna start ska det dock ändras lite vad gäller utrustningen och det ryktas om någon form av barfotabalans och om så blir fallet så är det för första gången på svensk mark. Kan bli väldigt spännande om detta slår väl ut och missa ej detta ekipage på varken Dagens Dubbel eller V86!

  Mina andelar hittar ni HÄR

  Dagens Dubbel 1:

  Dagens Dubbel 1: 1,2,10

  Dagens Dubbel 2: 8,10

  Väl Mött
  Stenberg

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

  Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips