Mina tankar inför V86 från Jägersro och Solvalla 20/10

V86 avgörs på Solvalla och Jägersro under onsdagen. Omgången delas mellan Solvalla och Jägersro och innehåller några spelvärda förslag jag vill dela med mig av i en tidig analys här. 

Mina andelar: 


  OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

  Bästa spikförslaget

  2 Wolf Of Wallstreet ser på förhand ut att kunna vara en klassisk, spets - slut spik och en i nuläget väldigt spelvärd sådan. Hästen besitter en ruggig startsnabbhet och som jag ser det så är det inte många utvändigt som kommer ha en chans att ro på honom när bilen släpper. Formen är fin för dagen och felfri så ser jag inte hur man ska förlora detta lopp och därför tvekar jag inte när jag skriker BANK! 

  Övrigt att se upp med:

  Jag tycker omgången i sig är oerhört spelvärd såhär på förhand och det kan nog bli en hygglig slant i kassan om man prickar åtta rätt. Jag har en väldigt go känsla såhär på förhand och tycker mig ha hittat flera bortglömda ekipage.
  11 Your Dreamlove finner vi i den fjärde avdelningen och hur bra avslutade inte den senast? Jag tycker hästen förtjänar en etta i raden och man håller fin form för dagen. Gynnas med tempo på loppet och fäller många. 2%?

  I den femte avdelningen tycker jag det är helt fel favorit och väljer att sätta 2 Ghandi Boko som etta i min rank. Till endast 13% är detta ett fynd då hästen är startsnabb och kan mycket väl sno åt sig tätpositionen före nuvarande favorit (1 Bordeaux S). 2 Ghandi Boko har maxad form för dagen och trivs ypperligt i ledningen. Ledning från start till mål?

  2 Genie AM gillar jag i den sjätte avdelningen och nu förstärks hästen även med Örjan Kihlström i vagnen. Hästen kommer till start med två raka andraplatser i bagaget och ser man under hela årets insatser så tycker jag verkligen man förtjänar en seger nu. Fint utgångsläge och toppkusk är smaskiga faktorer till endast 14%!

  Dagens Dubbel

  I Dagens Dubbels inledande avdelning väljer jag att låsa på två hästar i nuläget och på förhand så känns det väldigt starkt. 2 Billi Time är min etta i rankingen och en befogad favorit. Ifrån ett perfekt utgångsläge och med formen på topp för dagen så lär Flemming Jensen kunna servera sin kuse en perfekt resa. Det är anmält barfota runt om till denna start och detta skulle även kunna vara en spik! 
  MEN jag väljer som sagt att dubbla den inledande avdelningen och gör det tillsammans med 7 Barbaresco V.W. Här ser vi ytterligare en häst i absoluta toppform för dagen och motståndet ska ej skrämma kusen, utan största hindret som jag ser det är utgångsläget. Stefan Persson tror jag fått körorder och hoppas verkligen vi bjuds på ett offensivt upplägg, för i så fall får favoriten se upp ordentligt! 

  I den andra Dagens Dubbel-avdelningen väljer jag att ta med några mer streck för den är på förhand otroligt svårlöst enligt mig. Min förstahäst landar i alla fall på Sibylle Tinters,5 Faith Trot och detta är en häst som tränaren själv pratar sig riktigt varm om. Jorma Kontio lär ha fått offensiva körorder ifrån deras bricka fem och då hästen är lite stänkrädd enligt rapporter så är det ledningen som är målet omgående. Väl i en eventuell ledning så lär det köras för allt i världen och det kan bärga en triumf! 9 Toofaced måste jag ha med i avslutningen och i nuläget är hon väldigt bortglömd. Kan få en fin resa härifrån och har mött betydligt tuffare gäng på slutet en vad som står emot henne denna gång. Senast ryckte stallet skorna för första gången och man ger henne denna balans även till denna start. 
  jag väljer även att strecka 3 Loaded Leila som kommer från flera fina prestationer på slutet och stallet låter väldigt nöjda inför denna uppgift. Fint utgångsläge och ska räknas väldigt tidigt! 8 Fröken Fräken tar jag självklart med också för vi vet väl alla vem som brukar vinna sista avdelningen på Solvalla

  Mina andelar hittar ni HÄR

  Dagens Dubbel:

  Dagens Dubbel 1: 2,7

  Dagens Dubbel 2: 3,5,8,9

  Väl Mött
  Stenberg

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

  Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

  Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips