Mina tankar inför V86 5/8 på Mantorp » 4 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 5/8 på Mantorp

Hallå där kära vänner

Dags för hemmaplan och fina Mantorp står som värd denna onsdag.

Återigen fick vi fira tillsammans i lördags och denna gång var det Stenbergs Buffe som levererade 7 rätt och varje andel belönades med cirka 4800kr/andel på satsade 600kr! 

Riktigt kul att fortsätta kunna ge tillbaka till er mina vänner och nya tag stundar denna vecka och V86 är spelformen vi ska sparka igång med. Veckan avslutas sen med dubbla V75 då vi ska besöka Åby på lördag och sedan Dannero på söndag!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING


Avd 1 -

11 Royal Navy Neo har nu två lopp i kroppen och lär vara oerhört förbättrad denna gång. Kapacitetsmässigt tycker jag man är bäst i fältet, men frågan är om formen finns där för att enkelt defilera hem det?

9 Townshend Broline kan man nog säga tvärtom mot min tipsetta, vad gäller formen. Hästen strålar verkligen och man gillar den långa distansen.

3 Dream Cash har lite dunkel form, men man besitter en hög kapacitet. Står sig bra här om man är på topp.

Avd 2 -

12 Oracle Tile tycker jag är en given spik här och det här är en riktigt segervan häst. Man är obesegrad i år efter 6 starter och senast visade man en jäkla inställning med ny balans. Trots spår 12 så tror jag man rundar detta fältet och hamrar in Kristian Malmins stjärna.  

Avd 3 -

8 Sorbet fick sämsta läget och formen är ossäker, men rent kapacitetsmässigt så bör man ändå vara med i främre träffen. DIstansen är dock litet frågetecken och given att gardera för mig.

3 Wild Love är ett oerhört speedigt sto som lottades till ett smaskigt utgångsläge här. Gynnas av tempo och kommer fälla många på sin resa!

10 Dear Friend är åter efter vila och visst finns det en del frågetecken vad gäller formen. Räknas på sin kapacitet. 

Avd 4 -

2 Barbro Kronos är tidig på kupongen trots sin extremt höga procent och mångas givna spik. Man vann E3 finalen senast, men det är inget tal om någon toppform enligt rapporterna. Det gör mig osäker och garderingen lockar.

8 Keira De Veluwe är värst emot den stora favoriten och debuten senast bakom bilen skötte man på ett bra sätt. Man kommer med tre raka segrar i bagaget och med en offensiv Jorma i vagnen kan mycket hända. Lyckas man snuva övriga på tät så kan man leda väldigt länge här.

5 Global Brilliance är ute mot extremt tuffare hästar en vad man är van vid, men jag tycker  ändå man ska räknas tidigt bakom favoriten. Här lär det laddas för täten med och sen får man se om Peter väljer att köra där eller släppa. Kommer få en fin resa oavsett och ska räknas.

Avd 5 - 

9 Zarenne Fas har fått ett spännande spår och kommer till start med toppform. Man gynnas av distansen otroligt spännande med Magnus A Djuse upp för första gången. Man kommer fälla många tillslut och sitter bra på det omgående. 

6 Missle Hill ser ut att vara den tidiga ledaren och sen är frågan hur länge det håller? Man har fortfarande inte vunnit över 2140m på tre starter så frågetecken även där? Men enkel tätkänning och om Örjan får dämpa dempot en bit så blir det såklart svårt för övriga att rå på han.

Avd 6 -

4 Brother Bill stod för en fantastisk fin comeback som tvåa bakom stjärnan Ecuire D. Med et loppet i kroppen lär man gått framåt rejält och given tipsetta för min del.

3 Aetos Kronos gör väl aldrig en dålig insats och vann Kungapokalen tidigare i år. Magnus A Djuse för första gången i vagnen och det är såklart intressant. Nu riskerar man en hel del grovjobb och det är såklart en minusfaktor i mina ögon. Men formen finns där och givet motbud vid gardering.  

Avd 7 -

4 Tonique öpnnar helt okej och är den troliga ledaren av loppet. Man ska tänka på att det är Breeders´s Crown och de sex främsta går vidare. Detta brukar vara en sömnig tillställning och risk finns att Åke Lindblom får leda hela vägen då det flesta konkurrenter inte lär sätta upp något tempo. Spelvärd tipsetta i nuläget till bra procent!

9 Grande Diva Sisu kommer från en seger i Stosprinten senast och man gör sällan ett dåligt lopp. Fick ett spännande läge och man går bra i ryggar. Dock siktar man på Derbyt längre fram och frågan är vart man står rent formmässigt här?  

11 Ganga Bae var tvåa i Stochampionatet senast och stod för en fin insats. Skor på denna gång, vilket är ett minus, men på din kunskap och kapacitet så tror jag ändå chansen finns att vara med på fotot. 

Oerhört svårt och öppet lopp som kräver sina streck!

Avd 8 -

6 Elegant Ima väljer jag att skrika ut som OMGÅNGENS BÄSTA SPIK. Man är obesegrad efter sex starter och är ett ruggigt superlöfte. Insatsen senast var verkligen fantastisk och i min badkarsskörning så har jag kommit fram till tidig spets för Magnus Teien Gundersen och då övriga konkurrenter vill hamna topp sex så lär man få stanna där ostörd hela vägen in i mål. Man är snabb ut så ingen lär vilja sätta upp något tempo och det blir nog ännu en promenad i parken för denna stjärna.

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 4 Tonique

DD2: 6 Elegant Ima

Kombinerade:

DD1: 3,4,9,11

DD2: 6 Elegant Ima

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Stall Daniel Redén reser till Sundbyholm på tisdagen och inom V64-spelet är stjärnstallet i fokus där sto från stallet kan ta karriärens första ... Läs travtips

Ikväll återser vi Mellby Hoffa igen och även fast det är första starten på litet tag så vinner han direkt!Det jag har främst respekt för inför ... Läs travtips

Lite snett på det i helgen men det är så det är ibland. Nu V86 igen och senast blev det 7 rätt och dryga 3 gånger pengarna tillbaka. Mina andelar ... Läs travtips

V86 11 Victory Lee har gjort det väldigt bra på slutet och kommer med full form. Kan öppna snabbt och kommer få ett fint lopp från bricka ... Läs travtips