Mina tankar inför V86 19/6 på Solvalla » 18 juni | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 19/6 på Solvalla

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans!

Härliga tävlingar att vänta och formen är mycket god här då vi i senaste analysen satte det mesta och vi ska fortsätta med det även denna omgång.

Lika bra att dra igång och inte spilla någon tid.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

2140M Auto

4 Attraversiamo mötte i sin senaste start Campo Bahia och gjorde det otroligt bra i dödens. Nu finns inget sånt motstånd och man kommer vara ännu bättre till denna start. Erik laddar för spets och sedan är loppet över tror jag. Skulle man mot förmodan missa ledningen och få en "dödensposition", så är jag faktiskt inte orolig utan i min värld så vinner Svante Båths stjärna detta baklänges om han så vill.


OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 4

2140M Auto

3 Who´s Who tror ja är minst lika klar som min ”bästa spik”. Framförallt nu när värsta motståndaren som jag såg det blev struken (Volnik Du Kras). Örjan har siktet inställt på ledning och den tror jag han får efter ett tag och körs sedan säkert som etta i mål. 


OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 6

2640M Volt

Här blir Björn Goop favorit med 12 Reckless och det ska jag ta vara på. Visst så är det en högkapabel häst med bra förutsättningar. MEN, det finns några riktigt heta motbud jag måste ha med. Bland annat 1 Ceasar F.C. som kan få en otroligt fin resa i rygg och luckorna öppnas alltid upp i dessa långlopp.


OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 8

2140 M Auto

11 Strawberrydaquiri är för tillfället endast spelad till 1%??? Det kan jag faktiskt inte hålla med om och här ska jag försöka ta betalt. Man håller en otroligt fin form för dagen och senast så satt man fast med ALLT sparat. Här tvekar man inte ifrån stallet till denna start utan det är bära eller brista som gäller och det här fina ekipaget ska med på varenda seriös kupong. 

Det här var faktiskt allt för mig denna gång och missa ej en andel ifrån mig. Vi är där och nosar så fort det blir bra utdelningar och det är det vi vill ha ju. 

Till denna omgång öppnas även mitt och min gode vän Jockes system upp då det nalkas jackpott. All In heter systemet som vanligt och potentialen där är otroligt hög. 

Tillsammans ska vi få fira på onsdag kväll mina vänner, och glöm inte att ni är fantastiska.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips