Mina tankar inför V86 19/6 på Solvalla » 18 juni | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 19/6 på Solvalla

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans!

Härliga tävlingar att vänta och formen är mycket god här då vi i senaste analysen satte det mesta och vi ska fortsätta med det även denna omgång.

Lika bra att dra igång och inte spilla någon tid.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

2140M Auto

4 Attraversiamo mötte i sin senaste start Campo Bahia och gjorde det otroligt bra i dödens. Nu finns inget sånt motstånd och man kommer vara ännu bättre till denna start. Erik laddar för spets och sedan är loppet över tror jag. Skulle man mot förmodan missa ledningen och få en "dödensposition", så är jag faktiskt inte orolig utan i min värld så vinner Svante Båths stjärna detta baklänges om han så vill.


OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 4

2140M Auto

3 Who´s Who tror ja är minst lika klar som min ”bästa spik”. Framförallt nu när värsta motståndaren som jag såg det blev struken (Volnik Du Kras). Örjan har siktet inställt på ledning och den tror jag han får efter ett tag och körs sedan säkert som etta i mål. 


OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 6

2640M Volt

Här blir Björn Goop favorit med 12 Reckless och det ska jag ta vara på. Visst så är det en högkapabel häst med bra förutsättningar. MEN, det finns några riktigt heta motbud jag måste ha med. Bland annat 1 Ceasar F.C. som kan få en otroligt fin resa i rygg och luckorna öppnas alltid upp i dessa långlopp.


OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 8

2140 M Auto

11 Strawberrydaquiri är för tillfället endast spelad till 1%??? Det kan jag faktiskt inte hålla med om och här ska jag försöka ta betalt. Man håller en otroligt fin form för dagen och senast så satt man fast med ALLT sparat. Här tvekar man inte ifrån stallet till denna start utan det är bära eller brista som gäller och det här fina ekipaget ska med på varenda seriös kupong. 

Det här var faktiskt allt för mig denna gång och missa ej en andel ifrån mig. Vi är där och nosar så fort det blir bra utdelningar och det är det vi vill ha ju. 

Till denna omgång öppnas även mitt och min gode vän Jockes system upp då det nalkas jackpott. All In heter systemet som vanligt och potentialen där är otroligt hög. 

Tillsammans ska vi få fira på onsdag kväll mina vänner, och glöm inte att ni är fantastiska.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips