Mina tankar inför V86 16/9 på Jägersro och Solvalla » 15 sep. |…

Mina tankar inför V86 16/9 på Jägersro och Solvalla

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. 

Nya tag nu och omgången ser oerhört spelvärd ut där det finns goda chanser till riktigt hög utdelning.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Omgångens bästa spik

Avd 2

6 Vae Victis Club tycker jag är omgångens bästa spik. Hästen har inlett strålande i sin nya regi och man stoltserar med två segrar på två försök. Möter hårdare motstånd denna gång, men jag ser egentligen ingen som kan utmana på allvar. Man har kapacitet att vinna från alla positioner. BANK!

Omgångens kompletterade spik

Avd 3

6 Coumba har verkligen höjts sig i sin nya regi Christoffer Eriksson och med en strykning av främste utmanaren så kan det vara en väldigt spelvärd spik. Man öppnar raskt och vid ledning kan det bära hela vägen!

Övriga tankar inför omgången

Avd 1

5 Cleopatra Mystique är favorit i inledningen och visst ser uppgiften passande ut även denna gång. Senast kopplade man greppet 100m kvar och såg oerhört fin ut.

2 Del Ray Pellini är främste utmanaren och kanske till och med är bästa hästen i loppet. Man går ner lite i klass rent motståndsmässigt och spåret blev smaskigt. Formen är uppåtgående och ett plus att man kan gå i Amerikansk sulky. 

3 Perfekt Gehör är riktigt snabb ut och kanske kan det bli ledningen här? Skulle det bli så, så är mycket vunnet. Man ska dock ta med sig att man kommer ifrån galopp i två raka starter och det oroar såklart!

Avd 4

5 Dream Creation har u två starter i sin nya regi och det börjar sitta mer och mer för varje start. Örjan upp för första gången och ska räknas.

7 Bang Boomerang har fortsatt fin form för dagen och gick ruskigt bra efter galopp senast. Besitter en härlig avslutning och kan fälla många.

6 Totte C.D. varnade jag för senast och det här är en häst jag jagar för fullt. Anmäld barfota runt om och det har den gått med tidigare och då med fina resultat. Mycket bättre en raden och är en roligt skräll!

Avd 5

4 Rackham är även den en mycket stor favorit i denna omgång, men jag är inte lika säker på att den är så klar som procenten antyder. Visst ser det upplagt ut och formen finns där, men man ska ändå ta med sig att senast fick man loppet kört i halsen. Nu ser det lite annorlunda ut och ledningen är inte alls säkert och det finns en stor risk för dödens, och då vettetusan om man räcker hela vägen. 

5 Il Duce Boko närmar sig alltmer en seger och efter insatsen senast, där man avslutade riktigt bra från femte utvändigt så visade man att formen är på topp. Jag tror chansen är stor att man blir släppt till ledningen och där lär Marc gasa för allt vad som går!

Avd 6

Ett av omgångens öppnaste lopp och här målar jag på. 

7 Strong Heartbeat är favorit i skrivande stund och det här är en riktigt klassig häst. Dock ett antal galopper i raden och läge att gardera här.

10 Young King kommer gynnas av den körningen jag har förutspått lär komma och man tål att hålla ett jämt tempo hela vägen. 

12 Eclipse Am fick det tråkiga spår 12 här och visst ser det tufft ut på förhand. Man går ner lite i klass och kan få fina ryggar att gå i och då fäller man många. 

Avd 7

3 Don Cash fick ge sig ifrån ledningen senast och man fick ett chansartat läge denna gång. Läge att gardera och jaga lite smällar anser jag.

9 Tiger Face vill jag istället slå en kraftig varning för och stall Untersteiner kommer hit med ruggig stallform. Hästen kan mycket, men man kan även vara lite strulig i loppen och galoppbenägen. Felfri ska man räknas tidigt och har fått ett spännande smygläge.

2 Emmett Downs skulle kunna vara ledaren av loppet och därifrån biter det bra. Man står bra inne i loppet och kommer med formen fulltankad!

Avd 8

9 Wild Love är en befogad favorit i avslutningen och har verkligen visat form på slutet. Hästen gör sällan ett dåligt lopp, men utgångsläget kan ställa till det och gardering utfärdad.

4 Rose Run Sydney öppnar raskt och besitter en jäkla fart. Lite missgynnad av distansen men hittar Örjan till spets omgående så vet vi sen tidigare att Örjan vet hur han ska fuska bort dessa lopp. 

3 Activated besitter oerhörda kvaliteter och skulle mycket väl kunna lägga övriga hästar på rygg i detta lopp. Man är både stark och snabb samt kan avsluta ruggigt snabbt så ledningen är inte ett måste. Läget blev bra och hästen kommer få en fin position inför slutrundan. 

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 2 Emmett Downs

DD2: 9 Wild Love

Kombinerade:

DD1: 2,3,9

DD2: 3,4,9

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips