Mina tankar inför V86 10/7 på Visby » 9 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 10/7 på Visby

Välkomna återigen in till mig och mina tankar inför den stora jackpottomgången på Visby. 

Efter fyra härliga travomgångar förra veckan så ska det bli lite konstigt, men ändå ganska skönt att det endast är två omgångar denna vecka. Rapporterna är oerhört goda inför denna omgång och jag skulle bli ytterst förvånad om det inte blir hög utdelning denna onsdag. Och den ska såklart komma till OSS!

Vi drar igång direkt tycker jag, eller vad tycker ni?


NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 4

2120M Auto

Dags för Gotlandslöpningen – ”öjns” största lopp och vi får se en favorit i 2 Perfect Spirit som kommer ifrån två raka galopper och skulle kunna vara ett stort frågetecken. MEN inte hos mig. Tittar man tillbaka innan dessa galopper så travade man utan några som helst problem och man är i grunden en överlägsen häst i detta fält anser jag. Man är behandlad till denna start och Redén har gjort en del justeringar. En Perfect Spirit i form vinner detta lopp ifrån dödens om så skulle bli fallet, då kapaciteten är enorm. Pastore Bob håller jag som spetsfavorit och således värst emot min spik, men efter min badkarskörning så tror jag att Johan släpper till en avancerande Örjan och sen är loppet över. KÖR SÅ DET RYKER ÖRJAN!


OMGÅNGENS HELGARDERING

Avd8

2120M Auto

En favorit i 5 Messiah som inte vunnit på ett år och som jag tycker sett lite sisådär ut i sina starter och saknat den där "vinnarskallen" är inget jag vill hålla i handen i avslutningen. Dessutom klass 2 lopp och det brukar statistiskt sett betyda stjärnsmäll och sånt gillar vi. Jag streckar på för allt va plånboken håller och vill framhålla framförallt 3 Digital Wave som en megasusare, som får ruggigt kuskplus till denna start och öppnar bra. 6 One Relation skulle mycket väl kunna vara hemmahästen som vinner i avslutningen. Trivs på distansen och kommer ifrån seger från samma utgångsläge. STRECKA PÅ! 


OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 2

2020M Volt


64% i skrivande stund på ett ekipage som står på 60m tillägg på en snabb sommarbana och så adderar vi in årsdebut i detta med. I min bok så är det Big NO! Min förstahäst här och spikförslag blir istället Daniel Redéns fina 6 Fleet Admiral. Örjan sitter upp och kommer att avancera framåt direkt ifrån start. Att då storfavoriten ska plocka in 20M. på denne, för att sedan dra ifrån och vinna. Njaa, låter smått osannolikt och skulle fallet bli så, så lyfter jag på hatten och gratulerar. Men på mina lappar hamnar den utanför.
 

Detta var allt ifrån mig för denna gång och vi hörs igen inför lördag, men först ska vi få fira tillsammans i vinnarcirkeln med bubbel och cigarr, för miljonerna ska landa hos OSS. Missa inte att Jag tillsammans med Micke, Jocke och Tobbe här på travstugan öppnar upp vårat framgångsrika "Från Norr Till Söder" även på V86 inför denna omgång. Ett system som gått oerhört bra och alla som köpt in sig från start där ligger bra till i spelkassan. OCH vårat ALL IN som jag och Jocke för tillsammans. Sist satte systemet vi gjorde, men pga. För få sålda rök fel häst och vi landade på 6 rätt. Imorgon är målet att sälja slut och hämta hem miljonen åt oss!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

StenbergDela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips