Mina tankar inför V75 på Solvalla 30/5 » 25 maj | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Solvalla 30/5

ELITLOPPET 2020 ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Heeej där och välkommen in till mig

Återigen lyckades vi med bedriften att smälla in andelen som baseras på denna analys och Stenbergs A La Carte slutade på fyra stycken sjuor i onsdags och 800kr/andel! FANTASTISKT. Dock är det mera pengar vi vill ha och det ska vi försöka få denna helg!

Nu jäklar är det dags, Elitloppet 2020 och vilken härlig helg det kommer att bli. Tyvärr hemma i TV-soffan denna gång, men man får göra det bästa av situationen oavsett.

Förra veckan smällde vi in en fantastisk vinst på Stenbergs buffé och känslan är minst lika god inför denna helg som även har en omgång på söndag! MISSA INTE!

Vem är er vinnare av Elitloppet?

NU KÖR VI!

OBS!

Missa inte att det är en extraomgång på söndag och V75 även då! 

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 

4 Double Exposure ser ut att bli omgångens största favorit och det ser oerhört bra ut på pappret. Man kommer ifrån en fin insats i Kalmar och har nu fått ett riktigt fint utgångsläge. Rent kapacitetsmässigt så skulle denna stjärna lika väl kunnat platsa i söndagens Elitlopp och med dom orden så finner jag inte mycket anledningar till att gardera emot? Man har stor respekt ifrån övriga ekipage i loppet och lär komma till ledningen rätt tidigt utan att behöva slösa allt för mycket. Det har börjat bli en klassiker vad gäller V75 och ordspråket lär infinna sig runt om i travsverige även efter lördagens start, dvs. Örjan ifrån början!  

Avd 2 - 

Don Fanucci Zet är nästa stora favorit i omgången och visst skulle det kunna vara en spik även det och jag köper dom som inleder med två spikar. Dock finns det faktorer som gör att det kittlar till i mig och jag vill verkligen göra ett ärligt försök att fälla denna fina kuse! Läget blev rent utsagt iskallt och det måste klaffa redan ifrån start för att detta ska gå vägen. MEN, man har som sagt visat att man har en jädra kapacitet och normalt ska man vara överlägsen detta gäng. Han har lite mer hårdhet än sina konkurrenter och självklart är ekipaget given tipsetta! 

Gardner Shaw låter det riktigt bra ifrån stallet om och man kommer ifrån två jättefina insatser. Räknas tidigt hos mig och och besitter en bra kapacitet. 

4 Mr Marvelous är en stark och rejäl häst som har en skyhög kapacitet. Senast skötte han sig ruggigt bra och avgjorde den tunga vägen. Jag tycker han ska räknas in här trots tufft motstånd. 

7 Västerbo Pokerface tycker jag är helt bortglömd här och man har nu lopp i kroppen. Man avslutade senast oerhört fint som tvåa och kan Jorma bara leverera en fin resa så kan man absolut segerstrida här till fin procent. Man har en bra inställning i grunden och stallet är optimistiska. 


Avd 3 -

1 Island Life har fått ett passande läge och man besitter en ruggigt startsnabbhet. Formen är på topp och har visat tidigare att han står sig bra i klassen. Man kommer få en riktigt bra position här är min känsla och rankas etta hos mig!

5 Man At Work är en oerhört fin häst som sällan gör ett dåligt lopp. Formen är på topp även här och man duger väl i klassen. Ser ut att bli jänkarvagn till denna start, vilket jag tycker är riktigt intressant och lyckas Jorma hitta rätta ryggar så besitter man en ruggig rökare i slutspurten.

6 Very Kronos är väl egentligen hästen att slå här och kan tyckas konstigt att den rankas trea av mig? Men man är verkligen inte att lita på och är lite omogen av sig. Självklart startar man med segerchans och går man felfritt så är det absolut hästen att slå. Gynnas av tomma läktare och ska självklart med på lappen!

11 Vincero`Gar gjorde debut i Stall Goop senast och man följde med fint hela vägen och fick med sig en andraplats. Med det loppet i kroppen lär man ha gått framåt rejält och man gynnas såklart av tempo på loppet. Ryktas om barfota runt om och det håller jag tummarna för, då finns det stor chans att Björn gungar in på sitt sedvanliga sätt!

Avd 4 - 

10 Anthara Bi har fått ett smaskigt springspår på 20m tillägg och man lär ladda rejält ifrån start. Jag tror rentav att man sitter i spets redan efter 500m och därifrån biter det bra. Senaste loppet i Örebro var man riktigt fin och vann oerhört enkelt. Det låter som dom flesta söker dennes rygg och det lär ej kosta mycket för Carl Johan Jepson för att hamna i ledningen. Kan bli en svår nöt att knäcka för konkurrenterna. 

8 Sharp Dream är en oerhört stabil häst som varit riktigt fin på slutet. Räknas tidigt och härifrån kan man få en fin resa. 

14 Indra´s Secret är oerhört kapabel för klassen och trots ett tufft utgånsläge så har man ändå kapaciteten att runda detta fält. Man tål att göra en del grovjobb på egen hand och föredrar att kriga utvändigt. Man vann överlägset senast och stoltserar med tre raka segrar!

Avd 5 - 

Armour As tycker jag är oerhört spelvärd och jag förstår ej att man inte är favorit? Man bör ha en ruggig bra chans i detta lopp och man kommer ifrån en oerhört fin prestation. Då var man tapper som tvåa, men mötte övermakten i Ecuire D. Men redan då sa jag till mig själv att detta ekipage spikas nästa gång och där är vi som sagt nu. BANK!

Avd 6 - 

Seismic Wave är en riktigt klasshäst som har en segerprocent på hela 50%. Man är ruskigt speedig och lyckas man med att hålla upp ledningen så är såklart väldigt mycket vunnet.  Dock finns risk att man inte lyckas hålla emot en ännu vassare speedkula och då är loppet öppet!

Franklin Face är ekipaget som är oerhört startsnabb och skulle kunna sätta käppar i hjulet för min tipsetta! Dock tror jag distansen är av det längsta laget och blir nog svårt att räcka till seger, men man ser definitivt till att öppna upp loppet ordentligt om man lyckas hålla ledningen!

6 Vikens High Yield jagar sin femte raka seger och det här är en maffig typ som besitter ett oerhört driv i steget. Vann senast enkelt ifrån spets och tål att göra jobben! 

Giant Shadow har hela 23 segrar på 28 starter och det är en häst som verkligen vet hur man korsar mållinjen först. Man kommer ifrån en tuff resa, men nu sitter Björn återigen upp och man ska testa en jänkarvagn till denna start. SPÄNNANDE!

Avd 7 -

15 Moni Viking är väldigt kapabel och en häst utöver det vanliga. Man besitter oerhört goda fartresurser och insatsen senast var ren och skär uppvisning i mina ögon. God chans att runda alla här och bankas på Dagens Dubbel!

2 Ivory Di Quattro jagar sin femte raka seger och man har verkligen imponerat på slutet. Siktet är inställt på att leda hela vägen och får man fuska bort en del av loppet så kan det bli långt fram för övriga.

13 Ble Du Gers känns ruggigt fin hemma rapporterar man och även den ett tidigt motbud till min tipsetta. Lyckas man komma iväg felfritt ifrån volten så kommer vi få se en ruggig prestation ifrån en högkapabel gäst ifrån Frankrike!

4 Atik D.L.  är det roliga strecket som förhoppningsvis kan ge oss det stora slantarna när dessa ska fördelas. Man kommer ifrån en oerhört enkel seger senast och är ruggigt vässad inför denna start. Carl Johan Jepson som styr har aldrig varit utanför pallen med denna häst på hela åtta starter. Till denna start ska man även testa barfota runt om för första gången. MUMMA i mina ögon!

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: Seismic Wave

DD2: 15 Moni Viking

Kombinerade:

DD1: 1,2,6

DD2: 15 Moni Viking

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
100% upp till 100 SEK
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej hej Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade ... Läs travtips

Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! V86 ställer ut med riktigt ... Läs travtips

Avdelning 14 Waikiki Silvio var inte speciellt bra i årsdebuten senast. Har hög kapacitet i grunden och bör räcka långt, dock ett frågetecken. 11 ... Läs travtips

En riktigt stjärnkväll väntar, med finbesök av många kanoner när V86 nu ska avgöras på världens bästa travbana Sundbyholm Äntligen dags för en av ... Läs travtips

V86 14 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men ... Läs travtips

V86 1 Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn ... Läs travtips

Onsdag har det blivit innan analysen blivit skriven, snart lite sömn, lite träning. En kortare tripp, lite god mat och sedan förhoppningsvis njuta av ... Läs travtips

V75 1Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till ... Läs travtips