Mina tankar inför V75 på Solvalla 26/9 » 24 sep. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Solvalla 26/9

Heeej där och välkommen in till mig

Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram.

Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade med sex rätt som bäst hos mig på Stenbergs Aperitife!

Känslan är god inför lördagens V75 och vilken underbar helg vi har framför oss!

Glöm inte bort att det även är En extrainsatt V75-omgång igen på söndag med!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

https://www.expressen.se/sport...

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG

Omgångens bästa spikförslag 

Avd 7

2 Pleasure For Cash ser ut att bli omgångens största favorit i skrivande stund, men jag anser det helt befogat. Nu fick man äntligen ett fint utgångsläge och taktiken är stenklar. Jag tycker hästen är helt komplett och besitter framförallt en läcker avslutning och det fick vi bevittna i dennes senaste start, då man spurtade storstilat in som tvåa bakom Valiant Dream. Lyckad Magnus A Djuse styra framåt omgående för att få en vettis position så lär vi få beskåda en ren uppvisning i denna Bronsdivisionsfinal. Oscar Berglund är segerviss och så Är även jag! 

Omgångens bästa lås

Avd 3

7 Lipstick Tooma har verkligen imponerat på mig sedan han bytte regi och hästen stoltserar med fem raka segrar. Man är helt klart påväg in i absoluta Stoeliten och befogad favorit. Johan Untersteiner ska styra skutan denna gång och jag tror man kan passa perfekt i vagnen. Fina förutsättningar men jag måste dubbla systemet med en oerhört vass avslutare! 

14 Unique Juni blir hästen jag dubblar mitt system med och det här är en helt otroligt stark häst med ruggig kapacitet. Det som jag tagit till mig mest hos Jörgen Westholms stjärna är dennes avslutning. Gynnas av tempo och när kusken väl lättar på tömmarna så kommer det gå undan, va så säkra på de.


Hästarna att se upp med och ej får glömmas bort:

7 Ribaude 2%- Såg helt okörd ut i sin senaste start och står på tur för seger. Ruggigt formtoppad och en offensiv Jorma Kontio i sulkyn!

8 Uncle Töll 14% - Visat sig vara oerhört bra när man dansar barfota och förtjänar en seger. Bra kapacitet och ska räknas trots spår 8!

Beauty Kronos 20% - Ska dansa barfota för första gången, utmärkt startspår och Kihlström i vagnen. Det vankas hög segercheck och då vet vi att firma Redén/Kihlström ej går att nonchalera!

1 Iceland Falls 14% - Varnade jag för senast och den infriade mina förväntningar och en smaskig start då till 7% på omgången. Tongångarna ifrån lägret är fortsatt uppåt och från ett spännande utgångsläge ska man räknas återigen. 

2 San Moteur 24% - Ruggig polle med fem raka segrar. Perfekt utgångsläge och avslutar alltid storstilat. Kan leda hela vägen och ett spikförslag! 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 2 San Moteur

DD2: 2 Pleasure For Cash

Kombinerade:

DD1: 1,2,3,5,8

DD2: 2 Pleasure For Cash

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips