Mina tankar inför V75 på Solvalla 2/11

Mina tankar inför V75 på Solvalla 2/11

Lördag och V75 = Sant

Taggad till tusen inför denna lördag och lopparkiven har gått varma hela veckan. Till denna omgång är det flera "nästgångare" som startar och den här gången ska vi ta betalt. Omgången ser oerhört rolig och toppas med en härlig jackpott på 30 miljoner. Hoppas ni fortsätter vara med mig på mina system, så ska jag se till att vi får fira rejält snart igen!

NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

"Observera att analysen görs tidigt och systemen kan komma att ändras beroende på ev. strykningar och värmningar osv!"

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

2140M Auto

2 Global Trustworthy är en rikttig charmör och har stått för fantastiska insatser. Man kommer dock från en insats som lämnade allt att önska efter sig. Timo rapporterar ändå att formen är bra och läget kunde inte ha blivit bättre denna gång. Som jag ser det så är det perfekta förutsättningar och ledningen är i sikte. Väl där så släpper aldrig Jorma och finner oerhört spelvärde i att spika denna stjärna. HELA VÄGEN

OMGÅNGENS DRAG

Väljer återigen att nämna några riktiga kantbollar och spelvärda hästar som är värda att ta med på en kupong.

Avd1. 2 Antonio Trot - Får Örjan upp denna gång och det är verkligen intressant. Trivs med högt tempo, vilket jag tror det kan bli här och man är ruggigt stark.

Avd2. 1 Velegance - Riktigt smaskigt läget här och jag tror på spets och släpp, rygg ledaren och luckan på upploppet. Spelvärd chansspik för den vågade!

Avd3. 9 Madelene L.T.C - Ruggigt Norskt Elitsto som man verkligen ska ta seriöst om man går utanfär dom två mest betrodda här. Kan skjuta till riktigt ordentligt och gynnas vid en eventuell körning.

Avd4. 4 Ibra Boko - Här tycker jag ha hittat en riktigt spelvärd kuse, som kommer från en överlägsen försöksseger. Ruggig insats som verkligen satte avtryck hos mig. Till denna start är det återigen autostart och med sin startsnabbhet är taktiken enkel, Spets-Slut. Stallet är lyriska och man har höga förväntningar. Nu sätter sig Ulf Ohlsson upp i jänkarvagnen och 15% är smaskigt i detta öppna lopp.

Avd5. 2 Bo C. - Har verkligen formen på topp och nu rapporterar man att man ska vara i sitt bästa slag. Riktigt intressant till 8% i skrivande stund och man besitter en vass avslutning. 

Avd6. 3 McGarret - En av mina absoluta favorithästar och även från mina hemtrakter. Rapporterna är otroligt goda och procenten likaså, (4%). Spurtar heroiskt varje gång och formen på topp. Roligt DD-drag och måste tas seriöst!

Avd7. Se omgångens bästa spik

Det var allt för denna gång och nu är det upp till hästar och kuskar att göra sitt åt oss. Ska bli oerhört roligt detta och formen är fortsatt på topp, både hos mig och inne i "stugan". Varmt Välkomna!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips