Mina tankar inför V75 på Skellefteå 3/10 » 2 okt. | Andreas Stenberg…

Mina tankar inför V75 på Skellefteå 3/10

Heeej där och välkommen in till mig

Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram.

Denna lördag vankas det jackpott på hela 37 miljoner och det är alltid extra trevligt, känslan är god och vi ska vara där och nosa!

Glöm inte bort att det även är återigen dags för GS75 på söndag :) 

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

https://www.expressen.se/sport...

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG

Omgångens bästa spikförslag 

Avd 5

6 Seismic Wave är en ruggig topphäst ifrån stall Nurmos och faktum är att han håller den som sin absolut bästa häst i stallet. Det säger en hel del! Hästen kom inte upp till sitt normala senast och det blev en plump i protokollet. Man ska dock ha med sig att man mötte betydligt tuffare gäng den gången och då man selas ut återigen så ser man det som en tillfällighet och är här för snabb revansch. Jag tror man vinner oavsett upplägg och man kommer segra med bred marginal om känner för det. Ser fram emot kattens lek med råttan och lutar mig tillbaka för en riktig superstjärna! 


Omgångens Miljondrag

Avd 4

14 Ellieann får jag aldrig riktigt nog av och en häst jag alltid vurmar för när hon startar. Det är en fantastisk spurtare som nästan alltid lottas till svåra utgångslägen. Hästen har nu hunnit bli åtta år och besitter en ruggig kapacitet. Sofia Frilén i vagnen känner hästen väl och man trivs ihop. Jag ser inga omöjlighetr till att runda samtliga i detta fält och till 2% tackar jag för kaffet. Här ska vi ta betalt!

Hästarna att se upp med och ej får glömmas bort:

9 Faster Than You - Besitter en styrka utan dess like och Love You - avkomman ska få dansa barfota återigen. Trivs bra i regi Robert Bergh och trots spåret så kan den mycket väl vara "Faster Than You"!

10 Leave Your Sox On - stoltserar med hela fem raka segrar, men denna gång ska man få bekanta sig över en helt ny distans. Självklart en prövning, men som man har sett ut i sina starter så måste man ändå räknas högt här!

4 Mel Odin - har verkligen hittat formen och det som 14-åring. Man älskar att tävla och lär ge storfavoriten en rejäl match. Innerspåret kanske blir avgörandet?

1 Enriko Ha - perfekt utgångsläge och vasse Björn Goop i vagnen. Distansen såklart kanske lite lång, men är det någon som vet hur man lägger upp taktiken i dessa lopp så är de "Björnen" själv! 

1 Rossi Palema - besitter en vass startsnabbhet och kan få loppet här. Man kommer ifrån en övertygande seger näst senast och senast satt man fast med rubbet kvar. Då det finns open-stretch att tillgå på Skellefteå så ser denna uppgift väldigt intressant ut!


Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 13 Very Kronos

DD2: 1 Rossi Palema

Kombinerade:

DD1: 1,2,12,13

DD2: 1 Rossi Palema

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips