Mina tankar inför V75 på Romme 19/10

Mina tankar inför V75 på Romme 19/10

HEJSAN VÄNNER

Vilken härlig onsdag vi fick tillslut, då jag och min käre vän Joakim lyckades pricka in 7 rätt på vårat system ”All In”, vilket resulterade i fina slantar till er köpare.

Men det är historia nu och vi blickar framåt mot lördagens V75 och denna gång ska vi upp till Borlänge och Romme. Riktigt rolig ser omgången ut att vara och det ska bli sjukt kul att bygga systemen inför denna lördag, då det toppas med en härlig jackpott!
Haka gärna på en andel så får vi förhoppningsvis fira framgångar ihop!

NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”OBS! Då denna analys görs redan på torsdagen, så kan det tillkomma vissa förändringar på systemet. Allt beroende på eventuella strykningar eller värmningar etc.”

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 1

2140M Volt

Redan i den första avdelningen får vi stifta bekantskap med, i mitt tycke, omgångens bästa spik. Detta i form av Robert Berghs fina 6 Macelleria. Denna fina valack har verkligen gjort allt rätt i sin nya regi, och senast stod man för en fläckfri insats och var nästintill okörd i mål. Rapporterna går i dur efter den starten och man tränar på riktigt fint hemma. Kuskplus nu, då Bergh sätter upp sig själv till denna start och det här blir i mina ögon en ”walk in the park”. Perfekt spår och ledning i sikte. HELA VÄGEN ROBBAN!

OMGÅNGENS DRAG

Fick många uppskattade kommentarer efter senaste analysen, då jag listade mina måstestreck i varje avdelning. Fortsätter med det även denna gång och hoppas man får in fler smaskiga träffar på sitt system.

Avd 1. 5 Win B. Hill

Avd 2. 13 Doctor Doxey Zenz

Avd 3. 1 Exodus Hanover

Avd 4. 12 Guli Rubin

Avd 5. 6 Bordeaux Doc

Avd 6. 2 Track Angle

Avd 7. 10 Mcgarret


Det var alltifrån mig denna gång och nu ser vi fram emot starten 16:20 och att våra spikar och drag går vår väg även denna helg. Önskar er alla en fantastisk helg, och var rädda om varandra. Livet är alldeles för kort för bitterhet och onödiga diskussioner. NI är bäst!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips