Mina tankar inför V75 på Rättvik 3/8 » 3 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Rättvik 3/8

Vilken härlig omgång vi har att se fram emot, och inte minst, 39 Miljoners jackpott! Vi beger oss till fina Rättvik och vi kommer bjudas på många högklassiga lopp. 

Dags att sätta tänderna i denna omgång och förhoppningsvis så står vi på pallen ikväll och får dela på stora härliga summor.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

NU KÖR VI!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd3

1640M Auto

Jag vet att jag sagt att jag ej gillar att spika omgångarnas mest spelade hästar, men jag vet faktiskt inte hur Daniel Redéns 5 Sorbet ska kunna förlora detta lopp? Tror det bär iväg mot spets och sen är loppet över. Allt talar verkligen för denna stjärna och det är endast sjukdom emot som jag ser det. Tyvärr är den spelad till över 70% i nuläget, men vi garderar brett i övriga lopp och jobbar in miljonsmällarna där. Värsta motbudet rent procentmässigt är Adrians 6 Dante Boko, men den anser jag bli kraftigt överspelad i varje start den gör. 

 
OMGÅNGENS AVSLAG

Avd2

1640M Auto

3 Get Ready On Tour tycker jag gjort det otroligt bra i sina senaste starter och man kommer hit med två raka segrar sen man drog av alla skorna. Ändå tycker jag han blir något överspelad här och vill gardera. Det är ändå ett klass 2 lopp och här brukar skrällarna rada upp sig. Min första häst i detta lopp är 5 Firecracker som får Torbjörn Jansson upp för första gången, vilket jag faktiskt ser som ett kuskplus på detta ekipage. En annan superskräll som jag bara MÅSTE ha med här, är från mina hemtrakter Mantorp och heter 8 Stole The Show och denna fina valack skulle verkligen kunna stjäla hela showen och sätta fart på denna jackpottomgång. SPÄNN BÅGEN MICAEL!

OMGÅNGENS FRÄCKIS

Avd 7

2640M Volt

Förra starten 4 Mcgarret var ute på V75 så låste jag med storfavoriten och varnade för denna i analysen. Nu är det dags igen och jänkarbiken är på igen. Den här hästen växer från start till start och till denna knappt spelade procent är han hyperintressant. MÅSTE med hos mig och kan Micael Stjernström lägga sig tredje inner så tror jag det kommer lösa sig med luckorna under slutvarvet, och då får övriga verkligen se upp. PASS UPP!

Detta var allt för mig denna omgång och nu hoppas vi hästarna gör sitt, så vi kan få en härlig slant tillbaka. Denna varma, vackra och härliga sommardag i början på Augusti. 

Var rädda om varandra där ute och STORT TACK till er alla som är med mig. NI är fantastiska och det är NI som gör detta möjligt mina vänner.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.