Mina tankar inför V75 på Rättvik 1/8 » 30 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Rättvik 1/8

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Rättvik och en ny smaskig omgång av V75. Vi hade en omgång redan i tisdags och det blev spänning även den gången, då vi var med inför sista på Stenbergs A La Carte och det va bud på fina slantar där. Tyvärr rök vi strax innan linjen och fick nöja oss med sex rätt, men insatsen tillbaka i alla fall.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

1 Van Gogh Z.S. besitter en ruggig kapacitet här och det är otroligt spännande med barfota runt om igen. Borde vara favorit i mina ögon och spelvärdet är högt!

3 Jackpot Vrithout var oväntat bra senast och såg helt fantastisk ut. Gör man om den insatsen så är man givet motbud till min tipsetta, men man möter betydligt tuffare motstånd en tidigare denna gång.

8 Marvelous Tooma besitter en ruggig avslutning och senast sköt man till rejält när luckan väl kom. Spåret är riktigt tråkigt, men på ren kunskap så rankas man tidigt hos mig. Gynnas vid tempo.

7 Sandsjöns Enzo höll oerhört bra senast, trots att man fick göra jobbet på egen hand sista 700m. Läget blev lurigt, men med jänkarvagnen på så tror jag man kan få ett rejält lyft och då ska man räknas.

6 Mr Clayton J.F. är riktigt startsnabb och kommer till start med superform. Luring att ta med vid större gardering!

Avd 2 -

9 Expensive var oerhört rejäl senast och får återigen favoritkusken Örjan Kihlström i vagnen, som man har två av två med. Läget blev helt ok och man gynnas vid tempo.

5 Jackson Avery kommer på besök ifrån Norge och det här är en riktig segermaskin som stoltserar med 10 segrar på 19 starter. Man kan öppna riktigt bra bakom bilen och sitter bra på det omgående. Senast gick man i dödens och plockade ner ledaren på ett ruggigt sätt. 

6 Vien Ici visar fortsatt form och duger fint här. Man gynnas av distansen och visade en härlig inställning senast. 

11 Enriko HA får nu biken på och skulle gynnas rejält vid körning. Kommer ifrån ett ruggigt slutvarv. 

2 Matadoren EME var trea senast bakom bland annat Bythebook och det här är en riktigt spännande häst. Läget blev smaskigt och man står lite på tur för seger. 


Avd 3 -

1 Heavy Sound är en jättefin häst och här möts vi av omgångens största favorit i skrivande stund. Man vann sin comeback på ett imponerande sätt och gynnas såklart om man når ledningen. Det lär bli körning och det är inte så klart som procenten antyder att man bara går ut och vinner här.

7 Elian Web är främsta utmanaren till ledningen och även detta ekipage gynnas kraftigt av tät. Man har imponerat rejält i Finland och kommer hit med två raka segrar och självförtroendet på topp. 

4 Diamanten ska äntligen gå barfota runt om igen och det har jag väntat på i evigheter känns det som. Man är obesegrad med den balansen och given på min kupong. Man kan få en riktigt fin resa härifrån och lås på dessa tre är heltäckt i mina ögon.


Avd 4

7 Våler Nikolai galopperade i starten senast, men visade ett rejält intryck i upphämtningen. Felfri så räknas man såklart, men är det något att lita på?

6 Lome Storm är segermaskinen i loppet och stoltserar med 10 segrar på 15 starter och kommer med tre raka i bagaget. Senast mötte man inte mycket av motstånd, men rapporterna är goda och formen sitter där.

1 Mjölner Apollo har missat pallen en gång under hela sin karriär och här fick man ett riktigt fint utgångsläge. Under utveckling men möter tufft motstånd nu. Ska ändå räknas tidigt.

8 Eld Rask höll riktigt bra senast trots galopp och lär bjuda upp till rejält motstånd denna gång. Ska gå med skor denna gång igen.

Avd 5 -

6 Civilon är väldigt orutinerad, men riktigt stark och rejäl häst med fyra segrar på sex starter. Distansen ska inte vara några problem och visst är segerchansen hög här, men jag tycker ändå den är lite för hårt spelad för min smak. 

10 Faster Than You tror jag kommer rekordsänka sig här och då räcker det långt. Robert Bergh lär vara offensiv och man gynnas av den långa distansen. Fäller många här. 

11 Uncle Töll besitter en fin grundkapacitet och kan få en smaskig resa härifrån. 


Avd 6

7 Giant Shadow är helt rätt favorit i mina ögon och jag tror man kommer bli släppt till ledningen ganska omgående. Därifrån biter det bra, men frågan är om man orkar stå emot övriga hela vägen?

10 Man At Work besitter en skyhög kapacitet och det här är en häst jag alltid tar med. Man drog på en galopp senast på upploppet och var knappast tom då. Trots bakspår så kommer man få en fin resa och avslutningarna är alltid av den värsta sorten. 

8 M.S. Triple J. är inte borta här trots spåret och senast stod man för en vass avslutning ifrån rygg på ledaren. Med det loppet i kroppen så kommer man hit formtoppad och ska absolut räknas.


Avd 7 -

11 Vae Victis Club var riktigt fin i sin Sverigedebut senast och man lär ej vara sämre i denna start. Spåret blev dock oerhört svårt, men är det någon som kan lösa denna uppgift så är det ju Örjan! Mycket spelvärd lösning i avslutningen om man vill gå kort!

14 Racing Brodda kommer fälla många här och som jag läser loppet så kommer man sitta bra på det omgående med fina ryggar. 

1 Mr Marvelous ska gå barfota runt om i denna start ryktas det om och det är såklart intressant. Första över lång distans, men resan tror jag kommer bli bra härifrån. 

10 Raja RIbb springspår på tjugo meter och det här är en riktigt spännande häst. Man vann dessutom motsvarande lopp 2018 och får ej nonchaleras. Smaskig procent och det gillas!

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 10 Man At Work

DD2: 11 Vae Victis Club

Kombinerade:

DD1: 7,8,10

DD2: 11 Vae Victis Club

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips