Mina tankar inför V75 på Örebro 17/8 » 16 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Örebro 17/8

SUPERJACKPOTT!

Jäklar va rolig lördag vi har att se fram emot. 

Många stora favoriter, men några sårbara är det och med tanke på den stora jackpotten så kan de betala ut rejält ändå!

Hoppas ni vill fortsätta hänga på mina andelar och jakten på miljonerna fortsätter.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

NU KÖR VI!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 6

1609M Auto

3 Aetos Kronos är en fantastisk häst som är fruktansvärt bra och kapabel. Man är helt lyriska både från tränarhåll och kuskhåll, och det här är en häst man vill följa i framtiden. Får nog inte spets här, men vinner loppet från dödens om så skulle vara fallet. Så pass bra är den och en helt rätt favorit. Bankar in den och lutar mig tillbaka och njuter av ett fantastiskt ekipage.

OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 2

1609M Auto

3 Mascate Match var verkligen fin i försöket som hon vann enkelt. Man känns fortsatt otroligt fin efter det och även här så lyser det positivitet ifrån tränarhåll. Omgångens största favorit är det, men helt befogat! Kan tyckas oerhört tråkigt att spika, men jag anser det onödigt att gardera här och har oerhört många mer streckvärda drag till övriga avdelningar!

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 5

3100M Auto

7 Findus M. har blivit nedstruken ett spår nu, och det kan kosta lite att komma till från början, men formen sitter verkligen där och snart sätter man nosen först. Då vill inte jag vara den som missar detta fina ekipage. Jag tror man söker sig till bra ryggar och man besitter en ruggig avslutning. Distansen är ingen nackdel här, utan snarare tvärtom. Jag gillar Jenny A Björk som kusk, och hon ska se till att måtta in ett av omgångens stora drag åt oss! 


Detta var allt för mig denna gång och som vanligt önskar jag alla ett stort lycka till och hoppas verkligen att ni vill vara med mig på någon av mina andelar, Stenbergs A La Carte och Stenbergs Fräckis!

Nästa vecka går vi även in i en ”V75 vecka”, då vi har omgångar på Onsdag/Torsdag/Fredag/Lördag/Söndag! Helt galet roligt och visst vore det underbart att bygga en kassa till omgångarna redan nu? 

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips