Mina tankar inför V75 på Örebro 17/8 » 16 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Örebro 17/8

SUPERJACKPOTT!

Jäklar va rolig lördag vi har att se fram emot. 

Många stora favoriter, men några sårbara är det och med tanke på den stora jackpotten så kan de betala ut rejält ändå!

Hoppas ni vill fortsätta hänga på mina andelar och jakten på miljonerna fortsätter.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

NU KÖR VI!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 6

1609M Auto

3 Aetos Kronos är en fantastisk häst som är fruktansvärt bra och kapabel. Man är helt lyriska både från tränarhåll och kuskhåll, och det här är en häst man vill följa i framtiden. Får nog inte spets här, men vinner loppet från dödens om så skulle vara fallet. Så pass bra är den och en helt rätt favorit. Bankar in den och lutar mig tillbaka och njuter av ett fantastiskt ekipage.

OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 2

1609M Auto

3 Mascate Match var verkligen fin i försöket som hon vann enkelt. Man känns fortsatt otroligt fin efter det och även här så lyser det positivitet ifrån tränarhåll. Omgångens största favorit är det, men helt befogat! Kan tyckas oerhört tråkigt att spika, men jag anser det onödigt att gardera här och har oerhört många mer streckvärda drag till övriga avdelningar!

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 5

3100M Auto

7 Findus M. har blivit nedstruken ett spår nu, och det kan kosta lite att komma till från början, men formen sitter verkligen där och snart sätter man nosen först. Då vill inte jag vara den som missar detta fina ekipage. Jag tror man söker sig till bra ryggar och man besitter en ruggig avslutning. Distansen är ingen nackdel här, utan snarare tvärtom. Jag gillar Jenny A Björk som kusk, och hon ska se till att måtta in ett av omgångens stora drag åt oss! 


Detta var allt för mig denna gång och som vanligt önskar jag alla ett stort lycka till och hoppas verkligen att ni vill vara med mig på någon av mina andelar, Stenbergs A La Carte och Stenbergs Fräckis!

Nästa vecka går vi även in i en ”V75 vecka”, då vi har omgångar på Onsdag/Torsdag/Fredag/Lördag/Söndag! Helt galet roligt och visst vore det underbart att bygga en kassa till omgångarna redan nu? 

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips