Mina tankar inför V75 på Jägersro 26/10

Mina tankar inför V75 på Jägersro 26/10

Hallå där kära vänner

Äntligen lördag och vilken helg vi har framför oss. Jägersro bjuder upp till travfest och vi får en härlig helg med V75 både på lördag och söndag. Otroligt fina ekipage selas ut och hoppas verkligen vädret är med oss hela helgen. Detta är även laddat med en jackpott över 50 miljoner!

Vi är nosar verkligen på utdelning vecka efter vecka och snart sitter det igen. Är så otroligt tacksam att ni väljer just mig och utan ER så vore detta inte möjligt. Hoppas få betala tillbaka rejält till er denna helg.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR!

OBS! Våra analyser görs oftast tidigt på veckan så viss ändring kan komma att ske, allt beroende på eventuella strykningar, värmningar osv!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd3 

1640M Auto

Omgångens absolut största favorit, men hur jag en vrider och vänder på det här så ser jag ”tyvärr” ingen annan vinnare en 2 Giant Shadow. Plusfaktorerna avlöser varandra och man stoltserar med hela 20 segrar på 23 starter, varav sex segrar enbart i år på lika många starter. Man har klassen och kapaciteten att segra oavsett löpningsförlopp och lördagens uppgift är sannerligen skräddarsydd. Perfekt inne i klassen, bra utgångsläge, supernöjd tränare och offensiv kusk. Nae, banken är lika given som årets alla segrar och sviten bryts inte denna lördag. HELA VÄGEN JEPSON!

OMGÅNGENS BÄSTA DRAG

Jackpott på över 50 Miljoner och då avlöser dragen varandra och man vill åt dom där superskrällarna. Jag har några riktigt spännande guldkorn men väljer att skriva om en här i analysen. 

Avd 4

2140M Auto

Lärlingslopp och skrällar brukar inte vara så överraskande i dessa lopp. 4 Domestic Ås fastnade jag för i arkiven och loppet näst senast var smått fantastiskt. Man fick ledningen och man drog på i rasande fart hela vägen, för att avsluta som segrare i överlägsen stil. Utrustad med jänkare och blinkershuvudlag då och det slog verkligen väl ut. Starten därefter gick man tillbaka till vanlig vagn och öppet huvudlag och man ser tydligt skillnaden som blev. Denna gång maxas man återigen och det står laddning mot spets i programmet och där kör man så länge lampan lyser. Full distans denna gång och visst kan resan bli dryg, men det är på Jägersro vi är och där är som vi vet spets mycket vunnet. Otroligt spännande drag till 4% i nuläget. Här ska vi ta betalt, så SE UPP!


Det var alltifrån mig och nu håller vi tummar och tår för att hästarna gör sitt åt oss, så ska vi se att vi får en fantastisk helg med mycket glädje. Om inte mina system skulle passa just DIG denna helg så finns det otroligt mycket kunskap i hela "stugan". VI håller verkligen toppform och levererar vecka ut och vecka in, men inget av det skulle vi kunna göra utan ER.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR!

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips