Mina tankar inför V75 på Jägersro 26/10

Mina tankar inför V75 på Jägersro 26/10

Hallå där kära vänner

Äntligen lördag och vilken helg vi har framför oss. Jägersro bjuder upp till travfest och vi får en härlig helg med V75 både på lördag och söndag. Otroligt fina ekipage selas ut och hoppas verkligen vädret är med oss hela helgen. Detta är även laddat med en jackpott över 50 miljoner!

Vi är nosar verkligen på utdelning vecka efter vecka och snart sitter det igen. Är så otroligt tacksam att ni väljer just mig och utan ER så vore detta inte möjligt. Hoppas få betala tillbaka rejält till er denna helg.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR!

OBS! Våra analyser görs oftast tidigt på veckan så viss ändring kan komma att ske, allt beroende på eventuella strykningar, värmningar osv!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd3 

1640M Auto

Omgångens absolut största favorit, men hur jag en vrider och vänder på det här så ser jag ”tyvärr” ingen annan vinnare en 2 Giant Shadow. Plusfaktorerna avlöser varandra och man stoltserar med hela 20 segrar på 23 starter, varav sex segrar enbart i år på lika många starter. Man har klassen och kapaciteten att segra oavsett löpningsförlopp och lördagens uppgift är sannerligen skräddarsydd. Perfekt inne i klassen, bra utgångsläge, supernöjd tränare och offensiv kusk. Nae, banken är lika given som årets alla segrar och sviten bryts inte denna lördag. HELA VÄGEN JEPSON!

OMGÅNGENS BÄSTA DRAG

Jackpott på över 50 Miljoner och då avlöser dragen varandra och man vill åt dom där superskrällarna. Jag har några riktigt spännande guldkorn men väljer att skriva om en här i analysen. 

Avd 4

2140M Auto

Lärlingslopp och skrällar brukar inte vara så överraskande i dessa lopp. 4 Domestic Ås fastnade jag för i arkiven och loppet näst senast var smått fantastiskt. Man fick ledningen och man drog på i rasande fart hela vägen, för att avsluta som segrare i överlägsen stil. Utrustad med jänkare och blinkershuvudlag då och det slog verkligen väl ut. Starten därefter gick man tillbaka till vanlig vagn och öppet huvudlag och man ser tydligt skillnaden som blev. Denna gång maxas man återigen och det står laddning mot spets i programmet och där kör man så länge lampan lyser. Full distans denna gång och visst kan resan bli dryg, men det är på Jägersro vi är och där är som vi vet spets mycket vunnet. Otroligt spännande drag till 4% i nuläget. Här ska vi ta betalt, så SE UPP!


Det var alltifrån mig och nu håller vi tummar och tår för att hästarna gör sitt åt oss, så ska vi se att vi får en fantastisk helg med mycket glädje. Om inte mina system skulle passa just DIG denna helg så finns det otroligt mycket kunskap i hela "stugan". VI håller verkligen toppform och levererar vecka ut och vecka in, men inget av det skulle vi kunna göra utan ER.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR!

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips