Mina tankar inför V75 på Halmstad 4/7 » 2 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Halmstad 4/7

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Halmstad och vilken omgång det ser ut att bli. Allt kryddas med en smaskig megajackpott som vi som vanligt ska försöka rå på. Förra lördagen satte vi återigen sjuan och då var det största andelen Stenbergs Domperignon som löste de. Lite pengar tillbaka, men många bäckar små som man säger. Hoppas på mer denna lördag!  

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

Unoicsdue Gnafa´ ser verkligen ut att ha en straffspark i inledningen av denna omgång. Man öppnar snabbt bakom bilen och med den respekten man har gentemot övriga konkurrenter så tror jag att man kommer till tät ganska obehindrat. Väl där kommer Björn få styra skutan lite som han vill och jag ser inte hur man ska kunna förlora detta då? Man spänner även bågen lite extra till denna start och rycker samtliga skor, samt slänger på en jänkarvagn. SPETS OCH SLUT - HÄMTA UT!   

Avd 2 -

5 Matteo väljer jag att ranka först här i detta otroligt öppna klass II lopp. Man öppnar kvickt och lär söka sig mot ledningen omgående. Lyckas man nå dit utan att det får kosta för mycket så kan man leda hela vägen. Men som sagt, otroligt öppet lopp som kräver sina streck om man ej vågar spika!

6 Newport Beach trivs på distansen och trots att man inte öppnar så vasst, så har man kapacitet att tugga på i spåren. Kan få en fin resa och måste räknas. 

1 Gangnam Style k. lär ej hålla upp någon ledning, men lyckas man med att inte hamna för långt bak på innerspåret så kommer man få en behaglig resa ändå. Man trivs på distansen och i dessa lopp så kommer luckorna dyka upp och är Marc vaken i vagnen och hittar ut så fäller den många! 

2 Twigs Got U har nu lopp i kroppen och kommer vara oerhört förbättrad till denna start. Man öppnar bra och Johan kommer få en bra resa härifrån. 


Avd 3 -

4 Gustafson är hästen som tampas om tätplatsen i inledningen och når man den så tror jag man leder ifrån start till mål. Man besitter en fin kapacitet och har visat vid tidigare Sverigebesök att man inte räds motståndet.

10 Man At Work kan vara den som fäller samtliga på upploppet om det blir körning ifrån start. Jorma kommer ligga på lur direkt och bara vänta tills röken har lagt sig innan man trycker av. MEN man behöver som sagt körning där framme för att bjudas in. 

3 Roofie vurmar jag ofta för här i analyserna och så även denna gång. Kan vara storsmällen i detta lopp och man besitter både en vass start och en kraftig avslutning. Skulle kunna få loppet kört i halsen här om Johan inte väljer att vara med i tokkörningen direkt. SE UPP!

Avd 4

7 Ies Juvel står verkligen på tur för en seger och man har stått för riktigt fina prestationer på slutet. Man öppnar vasst och skulle kunna snuva övriga på ledningen. Mats E Djuse är väldigt talangfullt och i dessa ungdomslopp är kusken oerhört viktig. En riktigt fräck spik för den tuffe i ett i övrigt väldigt tufft lopp!

6 Princess Kloster är favoriten i skrivande stund och insatsen senast är nog en liten del i det. Man slog på en galopp redan innan start då och var borta ifrån segermöjligheterna, men upphämtningen var ändå ruggig. Man slutade femma, men hade garanterat varit med på fotot utan galoppen. Kommer vara förbättrad till denna start och Victor Rosleff är vass i vagnen. 

10 H.P.R. Dominica gynnas vid tempo på loppet och lyckas man komma ner vettigt i banan så kan man få en fin resa här. Blandar dock och ger i sina prestationer, men har man vaknat på rätt sida så besitter man en oerhörd kunskap.

Avd 5 -

Hossiana Boko lottades till ett smaskigt läge och ledningen är i sikte för Westholms stjärna. Därifrån blir man väldigt svårslagen och Björn Goop upp i vagnen försämrar inte direkt hästens chanser till seger. MEN det finns ändå orosmoln på himlen och man måste ta i beaktning att hästen gör debut på 2640m!? Garderingsnerven kittlar till...

12 Princess S.W. är en oerhört stark häst som trivs på distansen. Man tål att göra grovjobbet på egen hand och Peter lär sända iväg tidigt för att nå en fin position omgående. Måste räknas tidigt!

7 Flaming Ace Sisu är en av mina absoluta favorithästar och måste bara med på mina kuponger. Jag har jagat och jagat denna häst ett bra tag nu och äntligen rycker Peter G Norman skorna igen. Viss vingelrisk härifrån, men jag vill vara där och ta betalt när man äntligen får sätta nosen först.  

4 Aura S.L har en oerhörd potential men agerar ofta lite knepigt och står hårt inne i loppet. Till denna start rycker man samtliga skor och det kan ge en effekt på hemmaplan. Fart finns absolut, men hur är distansen?


Avd 6

3 Velvet Gio måste det väl ändå vara dags för nu? Senast höll man strålande och man står verkligen på tur för en seger. Man har stått för ruggigt starka prestationer hela tiden och från det här spåret så tror jag Uffe tar det lugnt ifrån start för att hitta förhoppningsvis andra ytter. Man besitter en ruggig avslutning och övriga får verkligen se upp när man trycker på.

2 Very Kronos är hästen som vinner varannan gång och framförallt så vinner den om den går felfritt. Till denna start rycker man samtliga skor sägs det på vissa ställen, men det dementeras på annat. Ska bli spännande att se vart vi slutar? Det är förövrigt hästens blott andra start i guld, men man har visat att kapaciteten finns för att utmana det allra bästa och man fick ett bra spår här. 

Milligan’s School måste tas med respekt här, trots det tråkiga spåret. Man svarade senast för en ruggig insats, där man sköt till riktigt vasst 300. ifrån mål efter sen lucka ifrån tredje inner. Kapaciteten finns att segra här och hittar Ulf Eriksson en bra rygg under loppet så får övriga se upp. 

1 Geneeral Bianco kan öppna riktigt vasst och det visade man senast ifrån samma utgångsläge. Den gången släppte man och landade i rygg på ledaren. Avslutningen var riktigt bra då och man kommer hit med formen på topp. Frågan är hur Peter gör denna gång vid en eventuell ledning?

Avd 7 -

5 Ingo är hästen som verkligen utmanar om ledningen och därifrån har man visat sig vara riktigt svårslagen. Spetsvann senast på ett riktigt fint sett och höjer sig enormt därifrån. Får man dempa tempot på vägen så leder man nog det här från start till mål!

4 Ivory Di Quattro fick ge sig tillslut efter en ruggigt tufft slutvarv och man har nu två raka andraplatser i resultatraden. Innan dess stoltserade man med fyra raka segrar och det här har verkligen varit ett kanonår hittills för Berghs superstjärna. Men hur är det med Berghs stallform och hur mycket vågar man trycka på min tipsetta i ledningen? 

Velten Versailles är hästen som försöker hålla upp innersniffen ifrån start och lyckas Rick Ebbinge med det så kan man leda länge. Insatsen senast visade man prov på ett härligt löphuvud när man var slagen 400m kvar men kom ändå tillbaka bra som trea. Ruskigt fartfylld häst men hög kapacitet.

3 Lord Flax gör äntligen en comeback efter en tids frånvaro och det här är en häst jag verkligen gillar. Tuff uppgift helt klart, men den här hästen VÄGRAR jag att åka på. Man står perfekt inne i loppet och jag tror man verkligen har siktat hit!

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 3 Velvet Gio

DD2: 5 Ingo

Kombinerade:

DD1: 3 Velvet Gio

DD2: 1,3,4,5,9,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips