Mina tankar inför V75 på Gävle 30/11

Mina tankar inför V75 på Gävle 30/11

Hallå där kära vänner

Äntligen lördag och vilken helg vi har framför oss. Gävle bjuder upp till travfest och vi får även en fin travsöndag på Örebro att se fram emot! Självklart är dom andelarna öppna även dom, så in och säkra!

Vi nosar verkligen på utdelning vecka efter vecka och snart sitter det igen. Är så otroligt tacksam att ni väljer just mig och utan ER så vore detta inte möjligt. Hoppas få betala tillbaka rejält till er denna helg.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR!

OBS! Våra analyser görs oftast tidigt på veckan så viss ändring kan komma att ske, allt beroende på eventuella strykningar, värmningar osv!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

2140M Auto

11 Seismic Wave besitter en sån oerhörd kapacitet och har nu fått några lopp i kroppen efter att ha hamnat hos stall Nurmos. Senast vann man på ett mycket fint sätt och man gick i mål med mycket krafter kvar. Man aviserar barfota runt om återigen om banan tillåter och det här tror jag Örjan trampar runt utan några som helst problem, trots utgångsläget. KÖR BARA!OMGÅNGENS BÄSTA DRAG

Man vill verkligen åt miljonsmällarna och jag tror mig ha hittat några riktigt spännande guldkorn. Väljer att skriva ut några ruggigt intressanta här nedanför som ej får nonchaleras! 

Avd 1 - 4 Weekend Fun

Avd 2 - 1 Nova Effe

Avd 3 - 4 Digital Inc

Avd 4 - 7 Hvalstadt Odin

Avd 5 - 1 Inspector (Spikförslag)

Avd 6 - 11 Global Winner

Avd 7 - Se omgångens bästa spik


Det var alltifrån mig och nu håller vi tummar och tår för att hästarna gör sitt åt oss, så ska vi se att vi får en fantastisk helg med mycket glädje. Om inte mina system skulle passa just DIG denna helg så finns det otroligt mycket kunskap i hela "stugan". VI håller verkligen toppform och levererar vecka ut och vecka in, men inget av det skulle vi kunna göra utan ER.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR!

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.