Mina tankar inför V75 på Gävle 23/5 » 18 maj | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Gävle 23/5

Hallå där kära vänner

Dags för Gävle att stå som värd för denna helgs upplaga av V75. 

NU KÖR VI!

OBS!

Missa inte Grand Slam 75 på söndag heller, där jag lägger andelar här på Travstugan. Dessa är öppna och det ska bli oerhört kul att få ”äta en brunch” tillsammans med er. In och kika och säkra i tid för formen är god!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

Vikens High Yield visade ett oerhört intryck senast i sin nya regi Stall Bergh. Man gillar när det går undan och nu har man fått ett smaskigt utgångsläge för att gå hela vägen. Per Lennartsson är otroligt skicklig och prickar man plankan direkt ifrån springspåret så sitter man bra på det och blir således svårslagen. Tänkbart spikförslag.

Falcon Am kommer med tre raka segrar på oerhört imponerande vis och denna gång kan man mycket väl få loppet kört i halsen. Som jag läser loppet så sitter man i rygg på favoriten och dras framåt på ett fint sätt för att kunna trycka till rejält vid luckan. Örjan Kihlström sitter återigen upp i vagnen och lär ge favoriten en match!

2 Mr Clayton J.F. skulle kunna vara skrällen i loppet och visst kan det vara ett långskott. Men till 2% är det alldeles för lite och man har faktiskt fina förutsättningar här. Ska såklart ha det serverat, men söker man fler streck en dom två tidigare nämnda så är det en rolig smällkaramell.  

Avd 2 -

Frozen Queen är en rejäl sort som visar en bra inställning. Man trivs ypperligt på den långa distansen och från det här utgångsläget kan man få loppet helt perfekt. Även det här skulle kunna vara en rolig spik till spelvärd procent. 

8 Lady Youline är härdad i stentuffa sammanhang och visar ett oerhört formbesked. Man har toppkusken Magnus A Djuse i vagnen och är främsta utmanaren till min tipsetta. 

13 Jasmin Band är oerhört tidigt hos mig med och här kan vi verkligen prata om FORM, både vad gäller kusk som häst. Kim Moberg är en favorit hos mig hos ungtupparna och trots ett lite besvärligt spår och att det krävs en hel del tur på vägen, så vill jag inte spela utan detta ekipage!

Avd 3 -

11 Mas Capacity visade att det är en häst med oerhörd potential senast. Trots en tidig galopp så rundade man samtliga och vann på ett imponerande vis. Man har en oerhörd vinnarskalle, men är inte helt att lita på. 

4 Merritt har verkligen lyft sig i sin nya regi och har stått för flertalet imponerande insatser. Ser ut att kunna få en fin resa även denna gång och ska absolut räknas!

1 In Royalty Boko kommer ifrån två raka segrar ifrån spets och ser ut att kunna hamna där även här. Lär leda loppet länge och varför inte hela vägen? Chansen ser fin ut och man trivs med kusken. 

Avd 4 -

9 Spang Viktor kommer från en insats som man verkligen kan betrakta som helt överlägsen. Man pulveriserade sitt motstånd verkligen och med det loppet i kroppen kommer man hit supertaggad. Formen är verkligen på topp och stallet är optimistiska. Uppgiften ser tilltalande ut och jag komemr spika rakt ut. Börjar man snegla där bakom så krävs det oerhört mycket streck. KÖR SÅ DET RYKER BJÖRN!

Avd 5

6 Valley Brodde kommer till start med tre raka segrar i bagaget och det går verkligen inte att ifrågasätta formen här. Man är i toppslag för dagen och trots en stentuff uppgift så ska man räknas tidigt. 

7 Staro Leonardo får man absolut inte glömma bort och senast stod man för en rejäl insats. Formen är på topp och till denna start maxar man balansen med jänkarvagnen på. Chansen ser tilltalande ut och stallet är optimistiska. 

8 From The Mine vurmar jag väldigt ofta för och är en häst jag verkligen gillar. Man verkar vara tillbaka rent formmässigt och måste räknas tidigt även här. 

4 Smevikens Cruiser har utvecklats enormt i sin nya regi och förutsättningarna här ser verkligen smaskiga ut. Man var lite besvikna senast och jag tycker man gav sig lite för lätt mot Mily. Gör sina bästa lopp bakifrån och skulle man lyckas trycks till ifrån start, för att sedan släppa till en bra rygg, så blir man livsfarlig med luckan. 1% för mig är ett skämt och det här kan va miljonsmällen i omgången. SE UPP!  

Avd 6 -

Billie De Monfort är det väl ändå dags för nu? Man står på tur för seger och lyckas bara Björn Goop få ut hästens fulla potential här så får övriga vara otroligt bra för att ens vara i närheten av ekipaget. Jag vet vad den här hästen är kapabel till och med detta sto har inte tjänat sina stora summor på ren tur. Nae, jag ska ta betalt och jag ska göra det denna gång. Bank på både dagens dubbel och på V75! KÖR BJÖRN, KÖR! 

Avd 7 -

5 Expensive får agera tipsetta och man får återigen Örjan i vagnen. Insatsen senast vann man på ett oerhört enkelt vis och man förtog inte ihjäl sig direkt. Hästen besitter en oerhörd kapacitet och som sagt, det finns mer i ekipaget en vad man visat innan. Lyckas Örjan ta fram det till denna start så blir hästen oerhört svår att slå. Spik på dagens dubbel! 

12 Ready Doc övertygade rejält senast och man är under stark utveckling. Gynnas av tempo och i dessa lopp blir det allt som oftast det. Detta är en häst jag verkligen tagit till mig och man är nästan alltid med på fotot. Smaskig procent!  

10 Mellby Hurricane var oerhört fin senast och detta är en häst med gott kunnande. Jorma trivs ypperligt i vagnen bakom denna kuse och kan få en fin resa här. Fäller många! 

Arabesque har en fin uppgift framför sig även den och nu ska det lättas i balansen. Man lär laddas ifrån start och ekipaget har ledningen i sikte. Kan leda länge och bli svårfångad, men man möter som sagt stentufft motstånd! 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 2 Billie De Monfort

DD2: 5 Expensive 

Kombinerade:

DD1: 2 Billie De Monfort

DD2: 5,10,12 

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

OBS!

Missa inte Grand Slam 75 på söndag, där jag lägger andelar här på Travstugan. Dessa är öppna och det ska bli oerhört kul att få ”äta en brunch” tillsammans med er. In och kika och säkra i tid!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips