Mina tankar inför V75 på Färjestad 19/9 » 17 sep. | Andreas Stenberg…

Mina tankar inför V75 på Färjestad 19/9

Heeej där och välkommen in till mig

Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram.

Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade med sju rätt som bäst hos mig på Stenbergs Fräckis, Stenbergs Aperitife samt min och Jockes Från Norr Till Söder. Vi åkte på samtliga andelar i avdelning ett och det var otroligt surt då den stora snackisen var att Del Rei Pellini körde hela loppet med punktering och hade segrat annars. En heroisk insats av både häst och kusk ändå och vi tar den nästa gång! 

Känslan är brutalt god inför lördagens V75 och vilken underbar helg vi har framför oss!

Glöm inte bort att det även är Grand Slam 75 igen på söndag med, då vi ska besöka Bro Park och galopp står på schemat! 

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

https://www.expressen.se/sport...

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG

Spikförslag 1

Avd 3

4 Odd Herakles ser ut att bli en av årets största favoriter och visst ska detta vara lite som David mot Goliat? En riktig världsartist är vad detta är och kanske rent utav världens bästa kallblod för dagen? Formen är fortsatt på topp och man stoltserar med hela TOLV raka segrar! Mäkta imponerande och i min badkarskörning så ser det ut som tidig ledning och därifrån ska man slås. Tom Erik Solberg lär inte lämna något åt slumpen utan kommer köras offensivt så länge lampan lyser och självklart är detta en befogad favorit och ett spikförslag? Motståndarna har en oerhörd respekt för denna världsartist och det lär vi få se i loppet!

Spikförslag 2

Avd 7

2 Farlander Am har sett fantastiskt bra ut i sin nya regi och näst senast gick man oerhört bra efter galopp. Utgångsläget blev helt perfekt för Johan Svenssons stjärna och ett tänkbart spikförslag från min sida.

Övriga avdelningar lite kort!

Avd 1

3 Amiral ser ut att ha en smaskig uppgift framför sig, till i nuläget en väldigt spelvärd procent. Daniel Redén har en riktigt läcker hingst här med ett högt kunnande och man kommer med två raka spetssegrar i bagaget. Distansen passar och jag tycker hästen går ner lite i klass rent motståndsmässigt. Från ett fint utgångsläge så lär Örjan styra ekipaget till en fin position omgående och blir således hästen att slå. Kan vi få en sån där klassisk "Örjan ifrån Början"? Jag tror det kan bli så och trots att det är debut på distansen så kan man koppla grepp omgående om man är fräck! 

14 Monfalcone vägrar jag att släppa taget om helt och nu får man en spännande uppsittning i Ulf Ohlsson för första gången och det kanske är grädden på moset? Man agerar lite ojämnt i vissa stunder, men besitter en oerhörd kapacitet och framförallt en fräck slutrökare. 

Avd 2

Här drar vi fram stora penseln och målar på vad plånboken håller, men jag måste ändå bara få tokvarna för en väldigt bortglömd häst.

5 Dark Roadster ska äntligen få gå barfota runt om i karriären och dt har jag väntat på. Senast så såg man ruggigt fin ut och gick i mål med mängder sparat och hade man fått luckan så hade man blivit livsfarlig. Med det loppet i kroppen och med rykta skor, samt jänkarvagn så tycker jag detta ser oerhört intressant ut. 

Avd 4

12 Jaxon V.S. har sett fantastiskt fin ut i sin nya regi och stoltserar med tre raka segrar. Senast så visade hästen prov på sin fina spurtförmåga och avslutningen var magisk. Med det intrycket så trodde jag man skulle bli favorit här, men så är ej fallet i skrivande stund och då då finns det ett fint spelvärde här i ett annars väldigt öppet lopp. 

6 Rutger B.L. trivs ypperligt ifrån ledningen och det är garanterat det som siktet är inställt på och man är riktigt vass ifrån start. Lyckas Carl Johan Jepson bara pricka plankan så lär man sitta bra på det omgående och felfri ska man inte räknas bort.

8 Golden Boy Sisu har Sveriges bästa voltstartskusk (i mina ögon) i vagnen och det här är en riktig vinnartyp med fem segrar på nio starter. Kommer ifrån två imponerande segrar och man tål att göra jobbet på egen hand. Spåret behöver inte vara fel här och Erik lär komma ner i en fin position inför slutvarvet. 

Avd 5

5 Who´s Who kommer till start med maxad form och visst är detta en riktigt klassig sort? Man gick i mål på ett fint sätt senast, där man ej gick fullt och lär vara ännu vassare nu med det loppet i kroppen. 

1 Gigant Invalley visade otroliga växlar senast när man gick barfota runt om för första gången. Man är i ett oerhört slag för dagen och siktet är inne på att leda detta ifrån start till mål. Spelprocenten är oerhört tilltalande i skrivande stund och det här lär gå undan när bilen släpper och då får övriga vara riktigt bra om man ska ro på vår Norske gäst.

Avd 6

8 Niky Flax var sådär bra som man knappt vågat hoppats på i sin återkomst på banan senast. Man kommer vara ännu bättre till denna start och trots ett tråkigt utgångsläge så tror jag Johan Untersteiner hittar en fin position omgående. Det lär gasas ifrån start och det gynnas man kraftigt utav! Ruggigt spelvärde!

4 Chapuy är oerhört startanabb och taktiken ifrån Åke Lindblom är stenklar. Men frågan är hur utdragen spetskörningen kommer att bli och avtar den inte i tid så kan resan bli oerhört dryg.

1 Urban Kronos lär strida ifrån början vad gäller ledningen och lyckas man med det ifrån sitt innerspår så är mycket vunnet. Jag tror att man kommer sitta bra på det oavsett ledning eller ej och hästen besitter en sådan kapacitet att man kan segra oavsett position. 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 8 Niky Flax

DD2: 2 Farlander Am

Kombinerade:

DD1: 1,4,8

DD2: 2 Farlander Am

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips