Mina tankar inför V75 på Åby 8/8 » 6 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Åby 8/8

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Åby och en ny smaskig omgång av V75. Formen kan man inte klaga på direkt och efter ytterligare en sjua förra lördagen, så följde vi upp det med en åtta i onsdags på Stenbergs Fräckis och 16 gånger insatsen betalades ut. Mycket välkommet och det fanns bud på betydligt mer!

Återigen stort tack för ert förtroende, NI är bäst och det är tack vare er som detta är möjligt! 

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

Unoicsdue Gnafa’ är en oerhört läcker häst med en fantastisk kapacitet. Senast blev man slagen kort före mål, men inför denna uppgift så der allt strålande ut. Rapporterna är väldigt goda och man rycker samtliga skor återigen till denna start. Senast man gjorde det blev det seger och hästen svarade oerhört bra på det. Björn slänger även på en jänkarvagn och taktiken är stenklar. En befogad favorit och en bra spik att inleda med trots den höga procenten. 

1 Pleasure For Cash är främsta motbudet och återigen hoppas Örjan upp i vagnen, vilket visade sig vara väldigt effektivt senast. Tycker dessa två skiljer sig ifrån mängden och väljer man att ej spika min tipsetta så borde det verkligen vara heltäckt med dessa två!

Avd 2 -

6 Newport Beach är en riktig segermaskin som imponerade kraftigt i sin Sverigedebut senast. Man stoltserar med hela nio segrar på tio starter och jag förstår inte riktigt varför man ej är spelad hårdare vid skrivande stund.

7 Champ Lane kommer från en fin seger senast och även här pratar vi om en segervan kuse. Går upp lite i klass vad gäller motstånd och jag hoppas verkligen övriga motståndare vågar stå emot och ge denne en match. Om så blir fallet så tror och hoppas jag på ett favoritfall!

1 Mistelns Napoleon ska köras i ledningen så länge lampan lyser och frågan är hur långt det kan räcka?

Avd 3 -

6 Aramis Bar är en segervan kuse som verkligen vet vart mållinjen infinner sig. Senast så avgjorde man på ett enkelt och imponerande vis och jag anser att motståndet är desto beskedligare denna gång och spiken är ett faktum. Kör så det ryker Björn!

Avd 4

4 Sunettan Palema spikade vi senast och få på grunderna ”spets - slut”, och det gick ju som vi minns alldeles utmärkt. Ulf Ohlsson har taktiken redo och ledningen ser det verkligen ut som att man kommer få. Hur länge räcker det?

9 Anthara Bi har sett ruskigt fin ut på senaste tiden och man har utvecklats till ett riktigt hederssto nu! Man besitter skyhög kapacitet och gör sällan ett dåligt lopp, given!

3 Use Face kommer ifrån ett stall i uppåtform och det gillar såklart jag. Man ska rycka samtliga skor för första gången och till knappa 2% i skrivande stund så är denna kuse given hos mig ifrån ett perfekt läge!

Avd 5 -

10 Andre Ward gjorde en helt fantastisk insats senast och det var nog till och med bland dom bästa insatserna i stallet! Man gynnas såklart av tempo och självklart ett givet segerbud!

6 Adde S.H. kommer stå för en fantastisk insats denna gång och formen pekar spikrakt uppåt. Man besitter en brs start, men framförallt ser jag fram emot en ännu vassare avslutning. 

4 Atik D.L. pekar även den uppåt vad gäller formen och man besitter en fin kapacitet. Man lär ha gått framåt rejält efter lopp i kroppen och ifrån ett perfekt utgångsläge så kommer man leverera en fin insats.


Avd 6

2 Man At Work öppnar riktigt bra och jag tror Örjan gasar för tät omgående och sen är chansen stor att man leder ifrån start till mål. Det här är en häst jag alltid vurmar för i mina analyser och en häst som aldrig kan räknas bort. Procenten är tilltalande och en mycket spelvärd häst i skrivande stund!

8 Zap di Girifalco drog nitlotten vad gäller spår, men besitter oerhört kunnande. Det finns en liten chans att man ändå lyckas snuva min tipsetta på tät, då invändige 7 Maze Runner öppnar snabbt, men där är man nog tillfreds med att släppa omgående. Om så blir fallet och Björn sitter i tät så kommer man sälja sig dyrt.

1 Pastor Power fick jag äntligen betalt för senast efter en heroisk insats ifrån tolftespår. Ifrån detta smaskiga utgångsläge så tror jag man lägger sig bra i ryggar för att sedan ta chansen via open-stretchen Då lär det bita bra för Peters stjärna!


Avd 7 -

8 Moni Viking älskar verkligen den långa distansen, men även här har Goop lottats till ett tråkigt utgångsläge. Dock ska man ta med sig att är det någon kusk som kan lösa detta så är det just Björn och enligt mig en helt fantastisk taktiker vad gäller dessa typer av lopp.

2 Cokstile är alltid med och gör upp om det och kan sällan räknas bort helt. Man fick här ett perfekt utgångsläge och tack vare sin enorma styrka så bör distansen passa utomordentligt! 

6 Who´s Who är en riktig hårding som kommer hit med formen på topp enligt rapporter. Man besitter en jäkla kapacitet och insatsen senast avgjorde man med en ruggig spurt.  

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 2 Man At Work

DD2: 2 Cokstile

Kombinerade:

DD1: 2 Man At Work

DD2: 2,3,6,8

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Nya tag nu och omgången ser oerhört spelvärd ut där det finns ... Läs travtips

Snubblande nära stora pengar i lördags igen. 6 rätt och missen kom på en från min sida totalt missbedömd spik, som för dagen inte alls var sugen på ... Läs travtips

V86 1 5 Global Venture är mycket bra för klassen. Hästen har vilar ett tag, men sägs vara väl förberedd inför comebacken. 4 ... Läs travtips

Landets storbanor, Solvalla och Åby, bjuder på onsdagens V86 och omgången håller verkligen in klass rakt igenom! KLICKA HÄR FÖR DIN ANDEL! (149:-) ... Läs travtips

Ny vecka med väldigt trevlig travsport på menyn, vi inleder med onsdagens V86. Förra veckan inleddes med punktering för min spik i avd 1 som trots ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångs bankspik)10 Boston Wise L avdelning 2 såg magisk ut i debuten senast för Nurmos. Han var en nos ifrån att slå Redèns ... Läs travtips

Dags för en ny V86 omgång där Åby och Solvalla delar på värdskapet. Svårspikat i mina ögon som oftast men eftersom att spikarna suttit på slutet så ... Läs travtips

Det borde vara dags snart. Knowledge'Em har hög kapacitet i sig och efter några starter i nya regin väntar en topp 3-placering ikväll.Mycket öppen ... Läs travtips

Då var det dags för V86 igen och det ska bli riktigt roligt! I söndags blev det stor succe på GS75 när Petterssons Miljon spelade hem närmare ... Läs travtips

Raden är missvisande. Formen är det dock inget fel på - hälsar tränaren.   Han har varit ute i stentuffa gäng och bland ... Läs travtips

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Obs! Mina tankar ... Läs travtips

Dags för mig att reka ut ett oerhört fint vinnarspel inför onsdagens V86-omgång och det i form av 10 Boston Wise L. 10 Boston Wise ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips