Mina tankar inför V75 på Åby 7/12

Mina tankar inför V75 på Åby 7/12

Dags för V75 och denna gång ska vi besöka Göteborg och Åby, för en fantastisk omgång! Vi nosar och nosar på fina utdelningar och det är bara en tidsfråga innan det är dags. JAG GER MIG ALDRIG!

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 2

1640M Auto

1 Derby Simoni ser sjukt intressant ut här och det bästa av allt är att han ej ser ut att bli favorit. Senast på Kalmar så styrde Kim Eriksson in denna kuse och vilket intryck den gav ifrån sig. Man står perfekt inne här och det luktar spets återigen. Skulle det bli körning så befinner vi oss på Åby och möjligheten till släpp, för att sedan utnyttja Open Stretchen finns. Skor på är inget som oroar, då man tagit hälften av segrarna med dessa på. Oerhört spelvärd spik i mina ögon till under 20% i skrivande stund. HELA VÄGEN KIM!OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 10 Pacific Face får man verkligen se upp med på lördag. Att få gå med skor är bara en fördel för hemmahästen och man har styrkan att gå i ett högt tempo väldigt länge. Det är även en fördel att få gå med skor!

Avd 2 - Se omgångens bästa spik

Avd 3 - 8 Atik D.L. är det bara tacka och ta emot för om procenten ligger kvar till start! Otroligt bortglömd och jag höjer ett varningens finger! Levererar gång efter gång, speciellt under starterna i Sverige. Nu kommer man till start efter en av sina absolut bästa starter i karriären senast och vilket intryck den gav! Litet minus på spåret (8), men jag tror att Torbjörn letar sig till en vettig position och kan avgöra på så vis. Den fräcke kanske vågar spika!? 

Avd 4 - 5 Bellmondo gynnas av distansen och kommer från flera otroligt bra prestationer. Formen på topp och man räds ej motståndet! 

Avd 5 - 4 Stonewashd Diamant har tagit väldigt fina segrar och formen finns där. Jag tror hon normalt ska vara långt fram återigen och skor är inget som ska dra ner på segerchanserna. Stallet tror på toppchans och likaså jag!

Avd 6 - 1 Stepping Spaceboy har passande förutsättningar här och man öppnar ruskigt snabbt. Formen pekar uppåt och man ska här ladda för ledningen. Väl där så kör man så länge lampan lyser och det här kan räcka hela vägen. Fräck spik för den vågade och givet drag på Dagens Dubbel!

Avd 7 - 8 Night Brodde kommer ifrån en superinsats, där det även blev nytt rekord. Han känns pigg och fräsch efter det loppet rapporteras det och man tänker ladda framåt direkt ifrån start. Tar man sig dit så skulle loppet mycket väl kunna vara över. Rolig spik på Dagens Dubbel

Dagens Dubbelförslag

Raka:  1 Stepping Spaceboy - 8 Night Brodde

Garderade: 1,2,5,8 - 8 Night Brodde

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig, då formen är riktigt bra nu. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips